• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kafayi biseye takmiyayim bebegime odaklanayim diyorum artik gunum fln bitti insallah saglicakla gelir bende oda saglikli.olalim hep duam bu yonde.bnm sevgili.kayinvalidem be ek gecikeckmis diye koyune gidip findigini toplicakmis.bide bna illa samsubda yap illa samsunsa dogum yap diyodu demkki bn dogum orda yaonaya niyetlnsem findigim kaldi dicekti.esime kizamiyorum kadin gelemicm dediyse o napsin hic tavr fln almz o ayri.meselede.ne kadar su ara anmmle kardeslerimle catssamda stresten gene insanin.kndi ailesi gbisi yok Allah onlara saglik versin.suna hic inanmiyorum bnm iznim bitince bevege bajarim diyodu asla bakmz ele emanet etmek daha mntikli.surat asincada napimm findigim.kaldi.oluyo ilk torunu oglunun cocugu anca niye gelmedi diyo.saglickla dogursaydim bebegimi kimseyi gormk.konusmk bile istemiyorum
Senin kayinvaliden esittir benim oz annem o daha da koyuyo insana canim kv ye el diyip gecersin ama bnmki oz iste bnm de takvimim dolduktan 4 gun sonra dogum oldu sezeryan olcak dediler son anda normale dondu suni sanci etkisini cabicak gosterdi sukur kizima kavustum 1 ay oldu.. o kdr sikintiyla gttim doguma annem son gune kdr istikrarliydi can sikma konusunda yine de cok.sukur kizim saglikli bn saglikliyim icini ferah tut dua et Allah yardim ediyo bi sekilde yoluna giriyo

Sagol cnm.insallh bnde en.kolayindan sagliklica kavusurm kizima.valla hamilelikte anldim herkesin yuzunu gerckten.annm sagolsun sabrediyo bna artik bunlim yasiyorum .ama kv iste gelmickmis.bndende sewgi beklemesinler su dogum bitsin insallh esimle konusucm oda gidick trabzona fazla kalmick.yanimda.goren sanirki zorla ewlndik yalvarark aldilr istediler ama goruyo insan yuzlerini.bi univ.kazanip atandogimda gordum insanlrin yuzunu bide bu hamilelikte.tek derdimiz cocugumuz artik saglikli olsun bizlerde oyle gerisi bosmus.
Senin kayinvaliden esittir benim oz annem o daha da koyuyo insana canim kv ye el diyip gecersin ama bnmki oz iste bnm de takvimim dolduktan 4 gun sonra dogum oldu sezeryan olcak dediler son anda normale dondu suni sanci etkisini cabicak gosterdi sukur kizima kavustum 1 ay oldu.. o kdr sikintiyla gttim doguma annem son gune kdr istikrarliydi can sikma konusunda yine de cok.sukur kizim saglikli bn saglikliyim icini ferah tut dua et Allah yardim ediyo bi sekilde yoluna giriyo

Kızlar kırkı için gün sayıyorum resmen kaldı 26 günümüz. Şuanda bazen herşey Üstüme geliyor gibi oluyor, saatlerce odadan çıkamıyorum rüyamda eski Hayatımı falan görmeye başladım. Çok mutsuz hissediyorum bazen :( sonra kendime kızıyorum, bide eşime çok özenir oldum sonuçta o da evlat sahibi oldu ama hene geceleri uyuyor, gündüz işte normal hayatına Dönüyor.. Saçma sapan Düşünceler içindeyim böyle işte biliyorum lohusa psikolojisi oyüzden kırkı çıkınca geçeceğini ümit ediyorum. Benimle aynı psikolojide olan varmı? Ben anormal Değilim demi

Merhaba kizlar nasilsiniz ben daha iyiuim dikislerim baya dustu ayaklandim gorumcem din gitti artik ia basa dusti esimde yarin is basi yapiyo naparsam artik benim oglan uyanikken hep meme istiyo doymuyormu oyunmu yapiyo anlamiyorum cis kaka yapiyo doymasa aglar deyilmi

10 günlük kizim sariliktan uyuyidu hep diye sikayet ederken şimdide aksamdan beri bir gaz sancisi kızım hic uyumadi heo ikiniyo sikiniyor ayy allahim yardim et kizima.ciksim su ois gaz icerden

Kızlar kırkı için gün sayıyorum resmen kaldı 26 günümüz. Şuanda bazen herşey Üstüme geliyor gibi oluyor, saatlerce odadan çıkamıyorum rüyamda eski Hayatımı falan görmeye başladım. Çok mutsuz hissediyorum bazen :KK43: sonra kendime kızıyorum, bide eşime çok özenir oldum sonuçta o da evlat sahibi oldu ama hene geceleri uyuyor, gündüz işte normal hayatına Dönüyor.. Saçma sapan Düşünceler içindeyim böyle işte biliyorum lohusa psikolojisi oyüzden kırkı çıkınca geçeceğini ümit ediyorum. Benimle aynı psikolojide olan varmı? Ben anormal Değilim demi
Aynen bende aynı psikolojideyim ama ilk doğumda dha kötüydüm şimdi büyük oranda geçti.
Kırkına bende taktım ya bugün 13. Günümüz, kim çıkardıysa şu kırk meselesini..
Annelik tamamıyla fedakarlıkmış, ben hadislerde söylenen müjdelerle teselli buluyorum

Kızlar kırkı için gün sayıyorum resmen kaldı 26 günümüz. Şuanda bazen herşey Üstüme geliyor gibi oluyor, saatlerce odadan çıkamıyorum rüyamda eski Hayatımı falan görmeye başladım. Çok mutsuz hissediyorum bazen :KK43: sonra kendime kızıyorum, bide eşime çok özenir oldum sonuçta o da evlat sahibi oldu ama hene geceleri uyuyor, gündüz işte normal hayatına Dönüyor.. Saçma sapan Düşünceler içindeyim böyle işte biliyorum lohusa psikolojisi oyüzden kırkı çıkınca geçeceğini ümit ediyorum. Benimle aynı psikolojide olan varmı? Ben anormal Değilim demi
Bn dr ayniyim yalniz olmadigima sevindim su an ;)

Kızlar biz bugün 1 aylık olduk oğlum 4 gün önceye kadar çok sakindi karnını doyururdum uyurdu daha memedeyken :( hiç ağlamazdı yavrum bazen memeden ayırınca uyanırdı ama ağlamazdı yine de :( şimdi 4-5 gündür sabah uyandıktan sonra emiyor ama uyuyamıyor saatlerce ağlıyor evin içimde gezip duruyoruz :( mesela bu sabah da 7.30gib uyandı emip 9a kadar uyudu uyandığından beri kucağımda evin içinde geziyoruz ya da sallıyorum 10 15 dakika ancak uyuyor uyanıp ağlıyor hem de çığlık çığlığa :( neden böyle bişey olabilir anlayamıyorum sizin bi fikriniz var mı :( yarın ilk işim doktora gitmek olacak :(

Kesinlikle tek badi ile tutmanı öneririm. Tabii cereyansız ortamda. Bizimki öyle geçti, meğer lahana gibi sarıyormuşuz çocuğu.
canım biz göbegı varkende yıkadık.bu sıcakta yazık rahatlıyorlar yıkanınca.gobegını eşarp ıle sıkıca bağla su gelmeyecek sekilde yıka.bız oyle yaptık.sukur dustude gobegımız

canım biz göbegı varkende yıkadık.bu sıcakta yazık rahatlıyorlar yıkanınca.gobegını eşarp ıle sıkıca bağla su gelmeyecek sekilde yıka.bız oyle yaptık.sukur dustude gobegımız
Bence sarmaya bile gerek yok.
Benim kizim suan 6 gunluk, simdiye kadar 3 kere yikandi o gobegiyle.
Bugunde gobegimiz dustu

B3b3
Kızlar biz bugün 1 aylık olduk oğlum 4 gün önceye kadar çok sakindi karnını doyururdum uyurdu daha memedeyken :KK43: hiç ağlamazdı yavrum bazen memeden ayırınca uyanırdı ama ağlamazdı yine de :KK43: şimdi 4-5 gündür sabah uyandıktan sonra emiyor ama uyuyamıyor saatlerce ağlıyor evin içimde gezip duruyoruz :KK43: mesela bu sabah da 7.30gib uyandı emip 9a kadar uyudu uyandığından beri kucağımda evin içinde geziyoruz ya da sallıyorum 10 15 dakika ancak uyuyor uyanıp ağlıyor hem de çığlık çığlığa :KK43: neden böyle bişey olabilir anlayamıyorum sizin bi fikriniz var mı :KK43: yarın ilk işim doktora gitmek olacak :KK43:
bebegin kolik olabilir ayni dert bizdede var gaz sancilari cok canlarini yakiyor ondan bu halleri:( mutlaka doktora goturup teshis koydur gaz masajlari vs hakkinda bilgi edin.allah kolaylik versin canim

10 günlük kizim sariliktan uyuyidu hep diye sikayet ederken şimdide aksamdan beri bir gaz sancisi kızım hic uyumadi heo ikiniyo sikiniyor ayy allahim yardim et kizima.ciksim su ois gaz icerden
Canım 1 aylık olduk 100 tl toplam gaz ilaçlarına verdim en sonunda doktorum bi şurup verdi rahat ettim herbacol drap adı. Denemek istersen sabah akşam 1 ml bitkisel.

Kızlar biz bugün 1 aylık olduk oğlum 4 gün önceye kadar çok sakindi karnını doyururdum uyurdu daha memedeyken :KK43: hiç ağlamazdı yavrum bazen memeden ayırınca uyanırdı ama ağlamazdı yine de :KK43: şimdi 4-5 gündür sabah uyandıktan sonra emiyor ama uyuyamıyor saatlerce ağlıyor evin içimde gezip duruyoruz :KK43: mesela bu sabah da 7.30gib uyandı emip 9a kadar uyudu uyandığından beri kucağımda evin içinde geziyoruz ya da sallıyorum 10 15 dakika ancak uyuyor uyanıp ağlıyor hem de çığlık çığlığa :KK43: neden böyle bişey olabilir anlayamıyorum sizin bi fikriniz var mı :KK43: yarın ilk işim doktora gitmek olacak :KK43:
Gazı vardır büyük ihtimal genede doktora göster bi baksın

Hepimiz aynı şeyi istiyrz canım benimde oğlum 27 günlük onda da var ıkınıyor kasıyor kendisini bende diyrm allahım yardım et çıkarsın

Çok normal canım geçicek bugünler inan. Erkeklerde dışarda ekmek parası derdinde size iyi bakabilmek için inan onun da Kafasında neler dönüyordur. Olumsuzlukları at bi kenara. 40 ı bekleme gündüz çıksan bi 20 dk markete felan

biz yine bugün dolaştık avmleri bu kız leyleği karnımdayken mi gördü naptı :KK70::KK70: sonra 22. günümüzü kv lide de çıkartttık:KK57::KK57: ee malum tatil yaptık gezioz ona gidemem diyemedim eşime:KK43: neyse geldik eve yatırdım kuzuları şimdi biraz dinleneyim sessiz sessiz sonra yatayım :KK66:

Seymasevde Seymasevde nin söylediklerine katılıyorum..ilk çocuk bunalımını yaşamayın emzirin çıkın biraz da sağın olmazsa biberondan veririsiniz:KK66: avm lerde problem olmuyor zaten girersiniz emzirme odasına emzirir altını alır çıkarsınız..1 saatlik yürüyüşler yapın hem size hem bebeğinize iyi gelecek inanın..dışarı çıkmazsanız hayatım bu mu artık diye bunalım takılırsınız eşlerinizden beklentiniz de artar siz yorulursunuz eşiniz de yorulur...rahat olun bunlar iyi zamanlarımız:KK53:
:KK53::KK53:
BugĞn pazar kahvaltısı için sokağın ta başındaki markete ben bebeğimi arabasına koyup yürüye yürüye çıktım yavaş yavaş inanılmaz iyi oldu:) tavsiye derdim evet herekese

Kizlar 14 temmuzda medipol mega bagcilar hastanesinde dogum yaptim.ultrason muayenelerimde son gune kadar bebegimin 3200 gr civari oldugu soylendi.bu arada doktorumun adida lebriz hale aktün tamer. Bebegim 14 temmuzda sancilarim olmamasi nedeniyle suni sanciyla normal dogum ile dunyaya geldi.39+6 gunluktu.lebriz hanim izne ayrilacagindan ve ogun nobetci olacagindan dolayi yatisimi yaptirdi.fakat nobetci olmasina ragmen hic bi ozel ilgisini goremedim.dogumda bile 5 dk falan gordum.oysaki ben kendi sancimi 1 hafta daha bekleyebilir baska bir doktorda dogum yapabilirdim.kendi doktorum benle ilgilenicek diye suni sanciyi kabul ettim
suni sancinin ne kadar zor oldugunu yasayanlar bilir..dogumum gerceklesti ve 3200 gr denen bebek 4000 gr dogdu.benim fazlasiyla dikisim oldu. Saat 15.00 te doguma girdim.15.20 de kizim dunyaya geldi 17.00de dikisim bitti siz dusunun.dikis esnasinda cektigim acinin tarifi yok resmen canli canli dikildim.uyusturucu ignr yaptilar fakat o nasil bir uyusturmadir bilmiyorum inanilmaz canim yandi.ustelik dikisi yapan kisinin cirkin davranislarina maruz kaldim.ilgisiz soguk sert azarlayici ifadeler! Taburcu olup bebegimizle eve geldik ve 15 gun sonrasinda kizimin koprucuk kemiginin cikintili durdugunu fark ettim.hastaneye goturduk kirildigini soylediler!!!! Dogum sirasinda olabilirmis.kemik kendi kendine kaynamis bebegim gunlerce kirik bi kemikle savas vermis resmen.hastaneden saglikli diye taburcu edildi hic bir bilgi verilmedi.lebriz hale hanima durumu soyledigimde ise bana verdigi cevap boyle birseyin dogumda mumkun olmayacagi,hastanede fark edilecegi,bebegi tutarken ters bir hareketle bizim yapmis olabilecegimizdi!! Hangi anne bebegini ters bi hareketle tutar zaten o kadar miniklerki dokunmaya kiyamiyoruz.doktorumdan muayenelerinden cok memnundum fakat dogumda ve sonrasinda yasadigim bu olaylar beni fazlasiyla uzdu kizdirdi. Yarin bebegimi ortopediste goturecegiz umarim bir sorun cikmaz dualarinizi eksik etmeyin.medipol mega da dogum yapacak arkadaslarimda mutlaka yasadiklarimi dikkate alsinlarr..aynilarini siz yasamayin

Kızlar çok sağolun. Bugün Philips Avent silikon göğüs ucunu aldım. Mucize gibi. Bebis emmeye başladı. Yalnız tek sorun doyuramadim onla bebisi. Biberonla dakikada doyan çocuk, göğsümde doymak bilmedi 1 saat. Sonra yine biberonla verdim sağıp. Gece uğraşmamak için biberonla vereyim diyorum, gündüz emzirir dururum artık. Olurmu sizce ?
Hep ama hep emzir canım gece hormonlar daha iyi çalıştı derler inanki sağmak değil bebek emdikşçe süt çoğalıyor bak dene , o çeksin ağzında dursun , artıran en önemli şey bebeğin uyarması hayran olmamak elde değil

Ayrica ben dogumda hastanenin dogum fotografcisiyla anlastim.dogum.anindaki ve sonrasindaki fotograflari cekildi resmlrde kirik bariz belli.

Back