- Konu Sahibi Hedef65tir
- #63.321
Senin kayinvaliden esittir benim oz annem o daha da koyuyo insana canim kv ye el diyip gecersin ama bnmki oz iste bnm de takvimim dolduktan 4 gun sonra dogum oldu sezeryan olcak dediler son anda normale dondu suni sanci etkisini cabicak gosterdi sukur kizima kavustum 1 ay oldu.. o kdr sikintiyla gttim doguma annem son gune kdr istikrarliydi can sikma konusunda yine de cok.sukur kizim saglikli bn saglikliyim icini ferah tut dua et Allah yardim ediyo bi sekilde yoluna giriyoKafayi biseye takmiyayim bebegime odaklanayim diyorum artik gunum fln bitti insallah saglicakla gelir bende oda saglikli.olalim hep duam bu yonde.bnm sevgili.kayinvalidem be ek gecikeckmis diye koyune gidip findigini toplicakmis.bide bna illa samsubda yap illa samsunsa dogum yap diyodu demkki bn dogum orda yaonaya niyetlnsem findigim kaldi dicekti.esime kizamiyorum kadin gelemicm dediyse o napsin hic tavr fln almz o ayri.meselede.ne kadar su ara anmmle kardeslerimle catssamda stresten gene insanin.kndi ailesi gbisi yok Allah onlara saglik versin.suna hic inanmiyorum bnm iznim bitince bevege bajarim diyodu asla bakmz ele emanet etmek daha mntikli.surat asincada napimm findigim.kaldi.oluyo ilk torunu oglunun cocugu anca niye gelmedi diyo.saglickla dogursaydim bebegimi kimseyi gormk.konusmk bile istemiyorum