• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Canim hep aklimdaydin nasilsin , Mustafa dogdumu diye. Insallah hayirlisiyla oglun sapasaglam bir cocuk olur. Dualarim hep sizinle!!!
çok tesekkurler cqniiim insaalah Dualarinizla muji,eme kavustum yineduDualarinizla saglikla evime alıp gidecem Rabbimden n hiç umit kesmedim oglum sağlıklı ve çok aklilli bi çocuk olacak.Rabbim hepimizin evladini esrgesin korusun hepinizden razi olsun

yekruye yekruye Sağol cnm. Anca fırsat bulabildim. Naptin geldimi senin bebis ?
Yok cnm nerdee gelmedi dun gunum doldu .bnm doktr yoktu baska foktra gittim biraz daha bekleyelim dedi.kalp atislrini oek bgnmemistu sanirim uyuyo dedi.pzrtesi belli olck cnm.insallh bnde kavusurum saglickla bebegime.hicbir belirti yok :((

Kizlaaar dogurun artik hadi:):) beklemek cok zor:KK43: bende 40. Haftanin sonuna dogru sezeryan oldum ya son iki hafta en cekilmez gercekten. Ama dayanin cok az kaldi!!! Ha gayret!
Canimm valla gelmiyokr ya oyle cnm skliyoki bn boyle olcagini hic dusunmemistim 38de sancilrim coktu simdi hic yok.bnm kizin.gelmeye niyeti yok sanirim.insan korkuyo artik gunu gecince insallh saglickla dogarlr.:(

Cıvıktı. Ya susmak bilmio akşamdan beri. Sürekli meme istiyo. Acaba dedim sütüm mü yetmiyo doyuramıom mu cocugumu. Mama hazırladım 60cc. Emio güya ama bi cizgi bile ilerlemememiş. Banyo yaptrdım. Ağzına da emzik verdim. Yarım saatte gözler acık cakkısı cakkıdı emzik emio. Ağlamıo diye sevinioz evcek ama ii bişi mi yaptık bilemedim
canım mama verirken anne sütü için kullandığın anne memesine en yakın biberonla vermeyeceksin o zaman içemez. ben de o hatayı yapmıştım benim bebiş erken doğdu mama vermek zorunda kaldım. biberonı acayip emiyo ama bakıyorum mama hiç azalmıyo. drum dedi mamalar granül yapıda olduğundan normal biberonla vermek gerekir dedi. yani ucu biraz daha açık olacak. başka biberonla verdim bitmesi 20 sn falan sürdü:) meğer açmış yavrucum. aklında bulunsun seninde

Canım miniklerin 3 ile birden mi gidiyorsun öyleyse bravo:)) aynı fikirdeyim yengemde yepeblerimle kurabiye yapardı,çocuklar bayılırdı,
Evet canım zaten onlar için çıkıyorum Can'ları sıkılıyo. Alıştık yolda yürümeyede :))

Ne güzel anlatmışın canım bende kırkı dolsun diye gün sayıyorum eşim kırkı çıkmadan çıkılmaz galan diyo :KK43: bende çok sıkıldım ev bile değil tek odanın içinde yaşar oldum. Geçen aile hekimliğinde gittik ona bike sevindim
Ah ah o Eşler ilk çocukta aynısını bana yaptı eşim stresten sütüm tamamen kesilmişti çok acemi oluyorlar işte
Yok öyle bişey ya dinimizde de yok hurafe gerçekten. Allah yardım etsin ya

Seymasevde Seymasevde @maya2013 ve tüm tecrübeli anneler yardım edin. Bugün 3 günlük olduk. Kızım beni emmiyo. Göğüs ucum yok. Ama sütüm var. Sağıp Dr. Brown' un doğal süt akıslı biberonuyla veriyorum anne memesine en yakın olan oymus, beni emmeyi bırakmasın diye. Arada çok acıktıgi zaman bile beni emmiyo. Çok üzülüyorum. Ne yapabilirim? Kaşıkla versem sonra beni emermi? Unuturmu biberonu? Süt pompasiyla göğüs ucumu çıkarıp veriyorum göğsümu emmiyo öyle duruyo boş boş :KK43: Buarada bana çocuğun atmayacagi, ağzında duran bi emzik onerebilirmisiniz?
Sütünü sık ucunu iyice ıslat ayakta pişpişleyerek ver Ağzına sık vazgeçme tutar
Evet o biberon çok iyi kullandım
Valla emzik konusu çok farklı bi mevzu damla şeklinde Kauçuk chico nun emziğini bi dene

Cıvıktı. Ya susmak bilmio akşamdan beri. Sürekli meme istiyo. Acaba dedim sütüm mü yetmiyo doyuramıom mu cocugumu. Mama hazırladım 60cc. Emio güya ama bi cizgi bile ilerlemememiş. Banyo yaptrdım. Ağzına da emzik verdim. Yarım saatte gözler acık cakkısı cakkıdı emzik emio. Ağlamıo diye sevinioz evcek ama ii bişi mi yaptık bilemedim
Bizimki emzik emmeyi de birakti ne yapacaz bilmiyorum sabaha kadar ne emdi ne uyudu illa gogsumde uyuyacak robotum ben robotttt :@ :)

Genel cerrahtı heralde o işle eşim ilgilendi valla yalan olmasın şimdi ben ona dedim doktorun kartının fotosunu atıcak bende sana yollarım mesajla
Canım çok teşekkür ederim özelden aldım msjını... Nekadar güzel bi yer bulmuşsunuz öyle... Maşallah:) bende orda yaptırıcam inşallah... Dualarla olsun sünnetimiz...

KızlAr bebek Gelişimini anlatan önerebileceğiniz bir kitap var mı?

canım çocuk gelişimi modülleri veya kitapları al ben çocuk gelişimi okuduğumdan biliyorum o alanın bütül modülleri harika artık kitap satan hemen hemen her yerde bulunuyor çok eğitici hem bebeğin hem senin için güzel bişey ama ona rağmen ilk bebekse yinede acemilik hep oluyo o hep var yani bende öyle :KK45::KK45:

Seymasevde Seymasevde @maya2013 ve tüm tecrübeli anneler yardım edin. Bugün 3 günlük olduk. Kızım beni emmiyo. Göğüs ucum yok. Ama sütüm var. Sağıp Dr. Brown' un doğal süt akıslı biberonuyla veriyorum anne memesine en yakın olan oymus, beni emmeyi bırakmasın diye. Arada çok acıktıgi zaman bile beni emmiyo. Çok üzülüyorum. Ne yapabilirim? Kaşıkla versem sonra beni emermi? Unuturmu biberonu? Süt pompasiyla göğüs ucumu çıkarıp veriyorum göğsümu emmiyo öyle duruyo boş boş :KK43: Buarada bana çocuğun atmayacagi, ağzında duran bi emzik onerebilirmisiniz?
Aynı şeyleri yasamisiz bebek 6. Gününe kadar sadece biberon dan anne sütü içti sonra sonra dayanamadım gördüğüm tüm tecrübeli anneler le tutturmaya çalıştık. Eltim dedi silikon meme ucuyla dene ucu çıksın sonra normal verirsin. 1 günde çıktı göğüs ucum şimdi 10 günlük 4 gündür hiç kullanmadım pompami

Benim kizmda 14 temmuzda dogdu 1 gun var aralarinda:) sabahtan bu saate kadar azar azarda olsa 4 kez yapti bugun.surekli degiskenlik gosteriyo ama anormal bi durum yok sanirim.zaten buyudukce seyreklesirmis kaka yapmasi.dert etme canim sende

Kizlar biz bugün 23 günlük olduk ama kızım 2 günden beri sağ memeyi emmiyor. Neden almadığı konusunda hic fikrim yok sütümde var aslinda. Aciktığı zaman ilk sağdan başlıyorum ama bi aliyi bi bırakiyo sonra sinirleniyo agliyo ama canı yanıyormuş gibi yapiyo var mi fikri olan?

Back