• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kızlar dışardan geliyorum bu saatte baktım serin dışarısı attım kendimi sokaklara :KK70: marketten abur cubur aldık kızlarla sonra geldik çay yaptım keyf yapıyoruz usame uyumuşken :KK66:
Oturmayın evde kızlar gidip bi markete dolanmak bile rahatlatıyo insanı. Çok takılmayın bebişler öyle böyle büyücek ama bugünler geri gelmiyo onu bilin tadını Çıkarın miniklerin
Sabırla Yaklaşın sakin olun endişeleri bi kenara bırakın iç güdülerinize güvenin sizden başka kimse bebeğinize iyi bakamaz yani sizden iyi bakamaz. Kendinize güvenin onu kollarınızda tutarken o güveni hissetsin ki daha huzurlu olsun. Öpüyorum hepinizi taze anneler.
Canım miniklerin 3 ile birden mi gidiyorsun öyleyse bravo:)) aynı fikirdeyim yengemde yepeblerimle kurabiye yapardı,çocuklar bayılırdı,

Kızlar dışardan geliyorum bu saatte baktım serin dışarısı attım kendimi sokaklara :KK70: marketten abur cubur aldık kızlarla sonra geldik çay yaptım keyf yapıyoruz usame uyumuşken :KK66:
Oturmayın evde kızlar gidip bi markete dolanmak bile rahatlatıyo insanı. Çok takılmayın bebişler öyle böyle büyücek ama bugünler geri gelmiyo onu bilin tadını Çıkarın miniklerin
Sabırla Yaklaşın sakin olun endişeleri bi kenara bırakın iç güdülerinize güvenin sizden başka kimse bebeğinize iyi bakamaz yani sizden iyi bakamaz. Kendinize güvenin onu kollarınızda tutarken o güveni hissetsin ki daha huzurlu olsun. Öpüyorum hepinizi taze anneler.
Ne güzel anlatmışın canım bende kırkı dolsun diye gün sayıyorum eşim kırkı çıkmadan çıkılmaz galan diyo :( bende çok sıkıldım ev bile değil tek odanın içinde yaşar oldum. Geçen aile hekimliğinde gittik ona bike sevindim

Merhaba kizlar. Ben sezeryan oldum bugun bebis 8 gunluk. Ama gobegimin goruntusu suan huc hosuma gitmiyo. Dikisin ustunden bi kat daha var ustten gelen yag tabakasi gibi. Yasli gobegi gibi sarkik duruyo. Doktor gecicek rahim o toplancak dedi ama. Sizinkide boyle mi. hamile kalmadan once de hafif gobegim vardi onuda soyliyim

Canım ben de aynı durumdayım aynen gòbegim oyleydi hatta dikislerin altı da baya şişti .toparlanıyo yavas yavaş. Bol bol emzir. Ben doktoruma danıstim korse takabilirsin dedi.hatta bir esarpla sıksan bile olur ddi.
Ben hep yürüyofum evin içinde iş yapmıyorum ama ufak tefek yürüyorum bebekle ilgileniuorum hareket et

@lalelale93 yekruye yekruye kızlar bilmem kaçıncı kez duyuyorsunuz ama söylemeden geçemedim. Acele etmeyin bu günlerinizin tadını çıkarın. :)
Yok cnm tadini.cikarck.hal.kalmdi bnde ya.suan.kasigimda sanki kasimi yirtiyo biri ogle agrim var.artik bu gunler bitsin.istiyorum bnde bevegime kavusmk.istiyorum zaten boluk porcuk uykulrim en iyisi bebegim.icin bolunsun sagliklica dogsunlrda yeterki :)

Arkadaşlar imdat! Ciddi bişi olduğunu sanmamakla beraber yine de bi panik sardı: bebeğimin bezini değiştirirkn biraz canım sıkıldı. Dışkı normal ama bi iki minik pul ebatında taze kan gördğm. Kıpkırmızı. Barsaklardan kaynaklı olsa daha cok ve kahverengi olur dimi? Bugün ıkındı durdu hep. Sanırım makatı fazla zorlandı hafif kızarık zaten. Sizce napiim? Onun dışında iştahı 10 numara. Çiş de yapıo.

Yenidoğan 2-2,5 saatte
Yenidoğan 2-2,5 saatte bir emmesi gerekmez mi? Hipoglisemiye girmemesi, sarılık olmaması için?
Bana hastane druda 2.5 3 saat dedi gece 3 4 saati gecirme dedi ..bende uzman diilimki valla kitapta okudugumu yazdim .kitap bu rutin sayesinde sutun dinlenmis kalorili sut oldugunu bebek aciktigi icin memeyi tamamen bosalttigini yaziyo. Daha az rutinle emen bebekler atistirmalik emiyomus ve sadece on sut denilen daha az kalorili sutu emmis oluyomus. :) bende kitabin yalancisiyim:) Benim bebegimde 18 gunluk kendi uyaniyo 3 saatte .bence bebek bisure sonra kendi duzenini oturtuyo zaten.

Merhaba kizlar. Ben sezeryan oldum bugun bebis 8 gunluk. Ama gobegimin goruntusu suan huc hosuma gitmiyo. Dikisin ustunden bi kat daha var ustten gelen yag tabakasi gibi. Yasli gobegi gibi sarkik duruyo. Doktor gecicek rahim o toplancak dedi ama. Sizinkide boyle mi. hamile kalmadan once de hafif gobegim vardi onuda soyliyim

Aynen canım bende de öyle inşallah geçer...

Gunaydiiiiiin temmuz ayının güzel gönüllü annelerini.Ben tam günümde temmuzun 2sinde doğum yaptim.Aşağı yukarı biliyorsunuz kesinlikle doğar doğmaz olur yada bitkisel hayatta yaşar deniliyordu.Oğulcuğum şiddetli hidrosefali ile doğdu ertesi gun sant ameliyatıoldu su an normal bebek ggörüntüsüne çok yakın çok sukur eli ayağı hareketli çok güzel emiyo herşeyi normal gibi yanı ama Dr lar zihinsel engelli olur diyolar.En guzelini Rabbim bilir Tevekkül ettim bana mucizemi lutfetti.Su an hala hastanedeyiz sızıntı oldu dikiş tutmadı gibi problemlerimiz oluyo ama en önemlisi enfeksiyon riski beyin sıvısı aldılar enfeksiyon yoksa daha çabuk normal hayata doncez.Çok duanizi aldik.Hala zor günler geçiriyoruz ve dualarinizi bekliyoruz. Hepiniİn wvlatlati hayirli uzun omurlu olsun henüz kavuşmamış ilanlara bir avazda kolay ve hayili dogumlar diliyorum.cok giremiyorum ne hallerdesiniz hic bilmiyorum.Umarim iyi ve mutlusunudur.Herzaman aklimda ve fualarimdadiniz.Destek ve dualariniz icin tekrar tesekkur ederim.Hakkınızı helal edin Allaha emanet olun
Canim hep aklimdaydin nasilsin , Mustafa dogdumu diye. Insallah hayirlisiyla oglun sapasaglam bir cocuk olur. Dualarim hep sizinle!!!

Arkadaşlar imdat! Ciddi bişi olduğunu sanmamakla beraber yine de bi panik sardı: bebeğimin bezini değiştirirkn biraz canım sıkıldı. Dışkı normal ama bi iki minik pul ebatında taze kan gördğm. Kıpkırmızı. Barsaklardan kaynaklı olsa daha cok ve kahverengi olur dimi? Bugün ıkındı durdu hep. Sanırım makatı fazla zorlandı hafif kızarık zaten. Sizce napiim? Onun dışında iştahı 10 numara. Çiş de yapıo.
Canim bizimde ilk gunler idrarimizdan geliyordu cok uzuluyordum ama neyseki gecti yeterli beslenmiyormus bizimki. Seninkide zorlamistir kendini sorum var kakasi civik miydi kati miydi?

Canim bizimde ilk gunler idrarimizdan geliyordu cok uzuluyordum ama neyseki gecti yeterli beslenmiyormus bizimki. Seninkide zorlamistir kendini sorum var kakasi civik miydi kati miydi?
Cıvıktı. Ya susmak bilmio akşamdan beri. Sürekli meme istiyo. Acaba dedim sütüm mü yetmiyo doyuramıom mu cocugumu. Mama hazırladım 60cc. Emio güya ama bi cizgi bile ilerlemememiş. Banyo yaptrdım. Ağzına da emzik verdim. Yarım saatte gözler acık cakkısı cakkıdı emzik emio. Ağlamıo diye sevinioz evcek ama ii bişi mi yaptık bilemedim

Gözün Aydın Allah anneli babalı büyütsün inş. Sezeryanı bilmiyorum ama ben eve gelince göbeğim vardı korseyi hiç çıkarmadım şimdi normale döndü 1 ay oldu ama hâlâ bi jöle kıvamı var onun içinde egzersiz gerekli
Saol canm banada giyebilirsin dedi dr giycem bende bundan sonra. Geçer inş

Canım ben de aynı durumdayım aynen gòbegim oyleydi hatta dikislerin altı da baya şişti .toparlanıyo yavas yavaş. Bol bol emzir. Ben doktoruma danıstim korse takabilirsin dedi.hatta bir esarpla sıksan bile olur ddi.
Ben hep yürüyofum evin içinde iş yapmıyorum ama ufak tefek yürüyorum bebekle ilgileniuorum hareket et
Bende bebişle ilgileniyorum sadece. Ev işlerini anneler yapıyolar saolsunlar. Bende korseye baslıyım artık. Haftamız doldu

Seymasevde Seymasevde M maya2013 ve tüm tecrübeli anneler yardım edin. Bugün 3 günlük olduk. Kızım beni emmiyo. Göğüs ucum yok. Ama sütüm var. Sağıp Dr. Brown' un doğal süt akıslı biberonuyla veriyorum anne memesine en yakın olan oymus, beni emmeyi bırakmasın diye. Arada çok acıktıgi zaman bile beni emmiyo. Çok üzülüyorum. Ne yapabilirim? Kaşıkla versem sonra beni emermi? Unuturmu biberonu? Süt pompasiyla göğüs ucumu çıkarıp veriyorum göğsümu emmiyo öyle duruyo boş boş :( Buarada bana çocuğun atmayacagi, ağzında duran bi emzik onerebilirmisiniz?

Canim o normal ve gecmesi aylar aliyor. Sonra alisiyorsun goruntuye gecince farkina variyorsun aaaa nereye kayboldu diye:) seneye deniz mevsimi gelmeden gecmis olur. Sen unut simdi onu hic takilma. Karninin gitmesi icin mutlaka korse tak. Ben taktim hep su anda karnim dumduz asla dogum yaptigim anlasilmaz hemde ikincide daha sarkar toplanmasi zor
Olur demislerdi hic oyle bisey olmadi cok sevindim:) ama korse takmasam toplanmazdi bu kadar herhalde . Sabah uyanir uyanmaz takiyorum aksam yatarken cikariyorum ve hic aksatmiyorum bir gun bile.

Insallhh valla ultrasyonda bile ozluyorum.unutucm bnde isircm dotunu dicem seni inatci .bnde boyle gec gelmisim anasina mi cekti nedr :)
Kizlaaar dogurun artik hadi:):) beklemek cok zor:( bende 40. Haftanin sonuna dogru sezeryan oldum ya son iki hafta en cekilmez gercekten. Ama dayanin cok az kaldi!!! Ha gayret!

Seymasevde Seymasevde M maya2013 ve tüm tecrübeli anneler yardım edin. Bugün 3 günlük olduk. Kızım beni emmiyo. Göğüs ucum yok. Ama sütüm var. Sağıp Dr. Brown' un doğal süt akıslı biberonuyla veriyorum anne memesine en yakın olan oymus, beni emmeyi bırakmasın diye. Arada çok acıktıgi zaman bile beni emmiyo. Çok üzülüyorum. Ne yapabilirim? Kaşıkla versem sonra beni emermi? Unuturmu biberonu? Süt pompasiyla göğüs ucumu çıkarıp veriyorum göğsümu emmiyo öyle duruyo boş boş :KK43: Buarada bana çocuğun atmayacagi, ağzında duran bi emzik onerebilirmisiniz?
Canim tutturmayi becerememissindir sutun varsa ziyan olmasin biberon verme bilen tecrubeli bir anne yada ebeye rica et sana nasil tutturacagini gostersinler. Meme ucu olup olmamasi pek degistirmiyor birsey aslinda bebek kahverengi bolgeyi agzina aliyor cunku. Saginca nasil cikiyor sut bebekte ayni sekil sagiyor memeyi. Surekli biberon verirsen hic emmez birakir. Sutunde azalir sonradan sagmakla bebegin emmesi ayni uyarida bulunmuyor vucuda. Umarim hallolur hersey daha uc gunluk zaten bebegin alisirsiniz birbirinize :) ben iki kizimdada emzik kullanmadim o konuda kullanan arkadaslar tavsiyede bulunabilirler. Ben emzik hoslanmiyorum bana daha zor geliyor agzindan dusunce aglayacak filan gecenin bir yarisi ugrasmak istemiyorum birde onunla. Biraktirmasida dert sonra:( hem ilk ay kullanmayin diyorlar zaten memeye alisana kadar iyice?

Back