2015 Temmuz Anneleri

iyi akşamlar güzel anneler bizde eşim ve kızlarımla kaçamak yaptık 3 gün tatil yaptık geldik..kızımla ilk uzun yolumuzu yaptık 6 saatlik yola 8 saatte gittik ama olsun yazı tatilsiz geçirdik demeyelim herkes iyidir umarım..doğum yapanlar varsa hayırlı olsun.yapmış olanlarda iyidir umarım

bu arada benim de çok az oluyor kanamam..ama kızımda da birden artmıştı tedbiri elden bırakmayın..bi gün çok 5 gün az gelebilir..

dikişlerim de ilk günler çok ağrıdı ama 7. gün hissetmemeye başladım ben de çok şaşırdım nasıl bu kadar çabuk geçti diye ama şükür şimdi 20 günlüğüz hiç hissetmiyorum maşallah

hayırlı olsun canım..güle güle sağlıkla büyüt bebişini ..

Hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız? Bebisler nasıl? Doğum yapmayan arkadaşlarım belirtilerini varmı? Ve yeni doğum yapıp tebrik edemedim arkadaşlarım gözün aydın allah anneli babali buyutsun inşallah?
Bize gelirsek biz iyiyiz sadece su ara gelen giden çoğaldı kaynana burda

Ohh ne güzel yapmışsınız canim ben iyiden iyiye evde bunalmaya başladım biyere çıkamıyorum hava çok sıcak dışarı çıkılacak gibi değil allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun evin icinde pisiyoruz dışarda olsak ne yapanlar bilemem Afrika sıcaklar fena vurdu..

valla iyi oldu canım..ben çok bişey yapamadım ama olsun değişiklik çok iyi geldi..uzun yol rahatlatıyo beni geze gittik geldik..
sıcaklar da Rabbim yrdmcmz olsun gerçekten fena vurdu sıcaklar ama şükür ki hamile değiliz çok daha zor olurdu bu sıcaklarda..

kv den yanındaymış kolay gelsin üff yaa biz de bu hafta gidicez malum tatile gittk artık dışarı çıkamam diyemem mecbur gidilecek beni de bi geriyo bu durum..bebek ağlasa bi panik oluyolar ..bi de büyük kız var ya şimdiye kadar o vardı tek torun bizimki şimdi yanında çok tepki veriolar büyük kız fena oluyo..üfff yaa olmuyo ya Rabbim affetsin ama anne gibi olmuyoooo ya da ben yapamıyom ya da onlar beni kızları gibi görmüyo da olabilir

hayırlı olsun canım..Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin eşinle bebişinle..

Evet ya hamile olsak daha zor olurdu az sıcaklar da bile bunaliyorduk böyle sıcak olsa napalım allah bilir..

Aynen canım insanın kendi anasi gibi hıç olmuyor dediğin gibi kızım diyorlar ama kizlarina davrandkılar yaptıkları gibi yapmıyorlar allaha havale ediyorum sende öyle yap canim..
Benim kızın yanında devrede ortaya buluyor kadın olanı seviyor berra kadar tatlı değil bu diyor ortaya buluyor birlikte yatıyor lar..

Canım sen vitamin demir felan kullaniyormusun

Gözün
Gozun aydin canım allah anneli babalı buyutsun inşallah her zorluğu güzel bir yani vardır bebeğin sen sağlıklı sinir ya şükürler olsun bebeğine bak huzur bul canim

Aslında en önemli ayrıntıyı hayat telaşına takılıp atlıyoruz bazen. Zamanın en iyi şahidi resimler ve videolar. Bu ayrıntıyı bazen atlayabiliyoruz malesef. Çok güzel bi Albüm hediyelik minik Albümler büyük bi tablo şeklinde basılmış resim, cd si filan bisürü ayrıntı düşünmüşler, hepsinden yaptırdık.Ablalarıyla birlikte , ailece filan çok güzel oldu. Sen de ihmal etme her anını resimle, büyüdüklerinde bu anları unutuluyor çünkü , sadece resimler sayesinde anılar taze kalıyo:). Bizim aile daha da kocaman oldu ha haaa:)

Kızlar biz bugün 8 günlük olduk göbek düştü. Ama sulanıyor dün yaktırdık ama hala sulanıyor ne yapmalıyım
Canım Dr umuz saç kurutma makinasının en düşük ayarında (asla sıcak olmıycak)kurutmamızı söylemişti bize. Bizim Göbek 21 günlükken düştü,bu sürede banyo yaptıkça ve nemlendiğini gördükçe bu işlemi uyguladım .işe yarıyo tavsiye ederim:).

Çamaşırında lekelenme şeklinde bide kızarıklık var
Canim benim bebiste 6 günlükken düşürdü göbekten hafif ıslaklık vardı lekeleniyodu Dr
YYaktıktan sonra 4-5 gün surdu sonra bitti saç kurutma makinasını en düşükte çalıştırıp tuttum üstünde cçok sıcak olmayacak şekilde bide 70 lık alkolle temizliğini yaptım iyi geldi bizimkinin göbek bağı ıslakken düşmüş ondan kaynaklanıyordu galiba sizinde aynı durum

kullanıyorum canım gyno ferro sanol , arada decavit alıyorum , omega 3 e devam haftada 3 kere alıyorum..sana verdi mi dr un kullanıyo musun?

Kızlar kabus gibi bi gece geçirdik bebeğimi yine iki saatte bir kendim uyandırdım ama çok sinirli kalktı yine memeyi tutamadı bir türlü elleri ayaklarıyla hep itiyor ağlaya ağlaya uyudu galan aç karnına rüyamda bilr Ağladım Allah'ıma dua ediyorum bebeğime bakabilme gücü versin bana diye. Sütlerim akıp gidiyor ama bebişim aç napıyım? Üç gündür çok iyiydik hep emiyordu bugün ne oldu anlamadım. Sizce çenesi falan Güçlendikçe bu sorunu halledebilirmiyiz? Bide meme ucu emzirirken yumuşakmı sert mi Olmalı?

Q
Benim ilk kizim sariliktan kuveze yatmisti 1 gun .. ciktiktan sonra gunes isigina tuttuk her sabah ve aksam uzeri oglenleride perde arkasindan besigi pencere onundeydi aglayip yipratma kendini emdikce aticak merak etme vucudunun sariligini kontrol et gozlerini bazalma .. bnm kizimin uzamis sariligi vardi 60 gun surdu

Kolaya kacmak olucak ama geceleri sagip biberonla verip gunduzleri emmeye zorlayabilirsin.. ben dayanamayip biberon verirdim

Kzlar benim sütüm yetmiyo mamada veriyorum aranzda mama veren varmi cok canm skiliyo bu duruma sut arttrici cay da iciyorum bol su da ama da yeticek kadar cogalmadi .s

Kzlar benim sütüm yetmiyo mamada veriyorum aranzda mama veren varmi cok canm skiliyo bu duruma sut arttrici cay da iciyorum bol su da ama da yeticek kadar cogalmadi .s

canım bende 15 günlük anneyim ilk başta bende de öyle oldu mecbur aptamil mama verdim napıyım bebişim aç kalmamalıydı zaten o ara sarılığa yakalandı iyi beslenemediği için sonra durmadan sağdım ellerimi hissetmiyodum inan emzirdimde gitgide çoğaldı son bir haftadır falan anne sütünden başka hiçbirşey vermiyorum bebeğime :)

Bildigin butun arttiricilari dene uyu dinlen benim bildiklerim isirganotu cayi cok ise yariyo karauzum suyu bulgur mercimek malt icecekler.. bunlari kullaniyorum gunde iki kere yarimsar saat uyuyorum sicak havlu koyuyorum goguslerime ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…