- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.121
Evet canim son kalanlardik :))
Catim darmis, bebek kanala girmemis, plesantam yaslandigi icin bebek beslenemiyormus. Bekleyemedi sezryna aldi doktorum.
Ogluma bakinca herseyi unutuyorum:))
Seninde az kaldi canim, insallah hayirlisiyla alacaksin kucagina.
Ohh ne güzel yapmışsınız canim ben iyiden iyiye evde bunalmaya başladım biyere çıkamıyorum hava çok sıcak dışarı çıkılacak gibi değil allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun evin icinde pisiyoruz dışarda olsak ne yapanlar bilemem Afrika sıcaklar fena vurdu..iyi akşamlar güzel annelerbizde eşim ve kızlarımla kaçamak yaptık 3 gün tatil yaptık geldik..kızımla ilk uzun yolumuzu yaptık 6 saatlik yola 8 saatte gittik ama olsun yazı tatilsiz geçirdik demeyelim herkes iyidir umarım..doğum yapanlar varsa hayırlı olsun.yapmış olanlarda iyidir umarım
bu arada benim de çok az oluyor kanamam..ama kızımda da birden artmıştı tedbiri elden bırakmayın..bi gün çok 5 gün az gelebilir..
dikişlerim de ilk günler çok ağrıdı ama 7. gün hissetmemeye başladım ben de çok şaşırdım nasıl bu kadar çabuk geçti diye ama şükür şimdi 20 günlüğüz hiç hissetmiyorum maşallah
Ohh ne güzel yapmışsınız canim ben iyiden iyiye evde bunalmaya başladım biyere çıkamıyorum hava çok sıcak dışarı çıkılacak gibi değil allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun evin icinde pisiyoruz dışarda olsak ne yapanlar bilemem Afrika sıcaklar fena vurdu..
Iyi aksamlar kizlar,
Pazar sabahi 4te sancim basladi, pazartesi sabahi 07.35 de dogum yaptim.
Sancilar uzun sursede dogum 20 dakika surdu.
Asla unutmayacagim bi gun
40 hafta 4 gun hamileyken geldi kizim..
Dogumu yaklasmis olanlara rabbim kolaylik versin, Allah herkese nasib etsin insallah.
Evet ya hamile olsak daha zor olurdu az sıcaklar da bile bunaliyorduk böyle sıcak olsa napalım allah bilir..valla iyi oldu canım..ben çok bişey yapamadım ama olsun değişiklik çok iyi geldi..uzun yol rahatlatıyo beni geze gittik geldik..
sıcaklar da Rabbim yrdmcmz olsun gerçekten fena vurdu sıcaklar ama şükür ki hamile değiliz çok daha zor olurdu bu sıcaklarda..
kv den yanındaymış kolay gelsinüff yaa biz de bu hafta gidicez malum tatile gittk artık dışarı çıkamam diyemem mecbur gidilecek beni de bi geriyo bu durum..bebek ağlasa bi panik oluyolar ..bi de büyük kız var ya şimdiye kadar o vardı tek torun bizimki şimdi yanında çok tepki veriolar büyük kız fena oluyo..üfff yaa olmuyo ya Rabbim affetsin ama anne gibi olmuyoooo ya da ben yapamıyom ya da onlar beni kızları gibi görmüyo da olabilir
Gozun aydin canım allah anneli babalı buyutsun inşallah her zorluğu güzel bir yani vardır bebeğin sen sağlıklı sinir ya şükürler olsun bebeğine bak huzur bul canimIyi aksamlar kizlar,
Pazar sabahi 4te sancim basladi, pazartesi sabahi 07.35 de dogum yaptim.
Sancilar uzun sursede dogum 20 dakika surdu.
Asla unutmayacagim bi gun
40 hafta 4 gun hamileyken geldi kizim..
Dogumu yaklasmis olanlara rabbim kolaylik versin, Allah herkese nasib etsin insallah.
Aslında en önemli ayrıntıyı hayat telaşına takılıp atlıyoruz bazen. Zamanın en iyi şahidi resimler ve videolar. Bu ayrıntıyı bazen atlayabiliyoruz malesef. Çok güzel bi Albüm hediyelik minik Albümler büyük bi tablo şeklinde basılmış resim, cd si filan bisürü ayrıntı düşünmüşler, hepsinden yaptırdık.Ablalarıyla birlikte , ailece filan çok güzel oldu. Sen de ihmal etme her anını resimle, büyüdüklerinde bu anları unutuluyor çünkü , sadece resimler sayesinde anılar taze kalıyo:). Bizim aile daha da kocaman oldu ha haaa:)Cok guzel olmus canim fotograflariniz. Bende hemen album isine girisecegim yoksa bir birikiyor binletce resim cik osin icinden cikabilirsen:) burada da rosmann gibi resimlerini veriyorsun bir sablona oturtup album hazirlayip veriyorlar. O sekilde birsey yapacagim. Bende kizimda da yapmistik 1 yasina gelince aile cekimi yaptiracagim. Aile buyudu zaten:):)
Canım Dr umuz saç kurutma makinasının en düşük ayarında (asla sıcak olmıycak)kurutmamızı söylemişti bize. Bizim Göbek 21 günlükken düştü,bu sürede banyo yaptıkça ve nemlendiğini gördükçe bu işlemi uyguladım .işe yarıyo tavsiye ederim:).Kızlar biz bugün 8 günlük olduk göbek düştü. Ama sulanıyor dün yaktırdık ama hala sulanıyor ne yapmalıyım
Canim benim bebiste 6 günlükken düşürdü göbekten hafif ıslaklık vardı lekeleniyodu DrÇamaşırında lekelenme şeklinde bide kızarıklık var
Evet ya hamile olsak daha zor olurdu az sıcaklar da bile bunaliyorduk böyle sıcak olsa napalım allah bilir..
Aynen canım insanın kendi anasi gibi hıç olmuyor dediğin gibi kızım diyorlar ama kizlarina davrandkılar yaptıkları gibi yapmıyorlar allaha havale ediyorum sende öyle yap canim..
Benim kızın yanında devrede ortaya buluyor kadın olanı seviyor berra kadar tatlı değil bu diyor ortaya buluyor birlikte yatıyor lar..
Canım sen vitamin demir felan kullaniyormusun
Qmerhabalar 23 temmuz da doğum yaptık dünkü dr kontrolünde sarılık değeri 14.4 cikti aksam elimden geldigince emzirdim am bugun 14.3 olmus ne yapabilirim ya kizim icin cok yorgun uyandiramiyirum icim gidiyor aglamaktan mahvoldum
Kolaya kacmak olucak ama geceleri sagip biberonla verip gunduzleri emmeye zorlayabilirsin.. ben dayanamayip biberon verirdimKızlar kabus gibi bi gece geçirdik bebeğimi yine iki saatte bir kendim uyandırdım ama çok sinirli kalktı yine memeyi tutamadı bir türlü elleri ayaklarıyla hep itiyorağlaya ağlaya uyudu galan aç karnına rüyamda bilr Ağladım Allah'ıma dua ediyorum bebeğime bakabilme gücü versin bana diye. Sütlerim akıp gidiyor ama bebişim aç napıyım? Üç gündür çok iyiydik hep emiyordu bugün ne oldu anlamadım. Sizce çenesi falan Güçlendikçe bu sorunu halledebilirmiyiz? Bide meme ucu emzirirken yumuşakmı sert mi Olmalı?
Kzlar benim sütüm yetmiyo mamada veriyorum aranzda mama veren varmi cok canm skiliyo bu duruma sut arttrici cay da iciyorum bol su da ama da yeticek kadar cogalmadi .s
Bildigin butun arttiricilari dene uyu dinlen benim bildiklerim isirganotu cayi cok ise yariyo karauzum suyu bulgur mercimek malt icecekler.. bunlari kullaniyorum gunde iki kere yarimsar saat uyuyorum sicak havlu koyuyorum goguslerime ..Kzlar benim sütüm yetmiyo mamada veriyorum aranzda mama veren varmi cok canm skiliyo bu duruma sut arttrici cay da iciyorum bol su da ama da yeticek kadar cogalmadi .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?