- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #63.081
Gözün aydın canım.Sezryan ile bebegimi kucagima aldim kizlar :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım.Sezryan ile bebegimi kucagima aldim kizlar :)))
38+5krn doğdu benimki. 40haftası dolunca gözünü açtı :) artık memeyi kendi istiyo ve bacakları dolmaya başladı. Günü gelmiş miydi senin?Slmlarrr bugun 10.gunumz dune kadar normaldi hersey bebgm uykusi vs cok sıkıntı degildi ama dunden beri cok zorluyo uyuyamiyo biturlu uyuyo on dk sonra kalkiyo...gaz yok kaka gazla cikiyo cis normal yani doyuyo....kizimda cok crktim uykusuzluk ve gazdan.su ortalsrda dolasan bi inanis var ya on onbes gun sonra degisir cocuk diye...bunu gozlemleyen var mi..bebeği huy degstren
Günü'de gelmemiş ki sizin canım benim gününden sonra doğdu misal hiç sıkıntı yapma en güvenli yerdeler, erken doğmasınlar , vaktinde sağlıkla inş:)Ikimizmi kzldik canim gelmeye niyetleri yok bizimkilerin.hic sancim yokk nisan uok acikmads yok.sanirim sonum sezerysnn
Hayirli olsun canim, gule gule buyutun bebeginizi:)Slm kızlar. Bu mesajı yazdıktan hemen sonra sancılarım başladı ve dün sabah 6 da epiduralli normal doğumla bebeğim geldi :) 2.980 gr. dogdu.Ultrason olcumlerinden 5oo gr. asagida cikti resmen. Epiduralli oldugum icin ıkınmadim ve doğum biraz zor oldu. Hikayemi sonra anlatırım. Şuan bebisim, eşim ve ben hastanedeyiz. Sabah çıkıcaz kısmetse. Dogurmayanlarin Rabbim yardımcısi olsun inş. Allah en kisa zamanda hayırlı doğumlar versin
Cok guzel olmus canim fotograflariniz. Bende hemen album isine girisecegim yoksa bir birikiyor binletce resim cik osin icinden cikabilirsen:) burada da rosmann gibi resimlerini veriyorsun bir sablona oturtup album hazirlayip veriyorlar. O sekilde birsey yapacagim. Bende kizimda da yapmistik 1 yasina gelince aile cekimi yaptiracagim. Aile buyudu zaten:):)Evet canım, geçti gitti şükür, bebeğim sağlıklı ya unutulur gerisi:).
Fotoğraf işinde paraya kıyıp hastanenin fotoğrafçısına çektirdim. Biraz pahalı ama değdi gerçekten , çok güzel bi hatıra oldu bize...
Benimki baştan beri aynı ya ötekilerde öyle başta neyse oydu Allah yardım etsin hepimizeSlmlarrr bugun 10.gunumz dune kadar normaldi hersey bebgm uykusi vs cok sıkıntı degildi ama dunden beri cok zorluyo uyuyamiyo biturlu uyuyo on dk sonra kalkiyo...gaz yok kaka gazla cikiyo cis normal yani doyuyo....kizimda cok crktim uykusuzluk ve gazdan.su ortalsrda dolasan bi inanis var ya on onbes gun sonra degisir cocuk diye...bunu gozlemleyen var mi..bebeği huy degstren
Oturup kalkmakta sorun yasamiyorum ama arsda szliyo dikis yerlerim bide cok sicak surekli ped degistriyorum ama yinede nemleniyo orasi off cok rahatsz edici gecsede normale dönsek tamamenbiz 16 günlük olduk. 3 gündür oğlumu arabasına koyup yürüyüşe gidiyoruz dışarı çıkmak hem bana hem de ona çok iyi geliyor. zaten yol boyunca uyuyor ki normalde evde cok zor uyur genelde kucağımda oluyor ya da aglıyor
kakasının sarı olması normal sanırım bana eger cocugun gazı yoksa kakası sarı olur demişlerdi, gaz olursa biraz daha yeşil gibi olurmuş
aynen canım benim de 16 gün oldu. oyle cok dikişim de yoktu ama hala oturup kalkarken yürürken, oyle dururken bile agrıyor bazen tabi ilk zamanlar gibi değil ama tam geçmedi tabi. dikişler 21 günde alınmadan kendi kendine gider demişti o zaman tam kaynayacak heralde. Zaten moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum inş şu dikişler ve emzirirken göğüs acısı da geçse hersey çok daha eglenceli olacak.
Bu konuda en sanslisi benim herhalde erzurumun bu serin havasi ve evimin de kuzeye bakmasiyla oglumu kisa kollularla gezdiremiyorum cok sukur oyle bir sorunumuzda olmadi tek sorunumuz goguslerimin yumusak olmasi oglumun doymasiOfyaaaa yaz bebeği çok zormuş
Emzirirken heryeri kızarıyo tek badi giydiriyorum bezi nerdeyse hep açık genede isilik oluyo Vücudu
Yarın doktor kontrolümüz var ilk aşısı ve kalça ultrasonu
Devamlı memede takılıyo bide göğsüme yatıp uyuyo kerata dünyanın merkezi kendi sanıyo :)) kalk leynn diyom iki çocuğum daha var diyom yaygarayı basıyo veaaaaa veaaaa diye bağırıyo
Öyle bi maratonun içindeyimki sabah koşturmacayla kalkıyorum akşama kadar iş bitmiyo devamlı çamaşır ve ütü kısır döngüsü var. :))
Uyyyyhhhh terledim ha
Canim ben hamileligimin basindan beri kullaniyorum d vitaminini ogluma da saglik ocagindan verdiler 1 haftalikken kullanmaya basladik ona 3 damla bana 5 damla :)Kızlar sağlık Ocağı'ndan banada bebelerde d vitamini verdi bebeğinkini 15. Günden itibaren üç damla ver dedi bende hergün 9 damla alacakmışım, siz kullanıyomusınz? Bi sorayım dedim size de.
Birde göbeğinz ne zaman düştü? Biz 10 dayı baya incelmiş ama hala duruyor.
bana sen kullan demediler niye ki? gebelikte düşüktü değerim o zaman kullandım ama belki ondandır.Kızlar sağlık Ocağı'ndan banada bebelerde d vitamini verdi bebeğinkini 15. Günden itibaren üç damla ver dedi bende hergün 9 damla alacakmışım, siz kullanıyomusınz? Bi sorayım dedim size de.
Birde göbeğinz ne zaman düştü? Biz 10 dayı baya incelmiş ama hala duruyor.
Ofyaaaa yaz bebeği çok zormuş
Emzirirken heryeri kızarıyo tek badi giydiriyorum bezi nerdeyse hep açık genede isilik oluyo Vücudu
Devamlı memede takılıyo bide göğsüme yatıp uyuyo kerata dünyanın merkezi kendi sanıyo :)) kalk leynn diyom iki çocuğum daha var diyom yaygarayı basıyo veaaaaa veaaaa diye bağırıyo
Öyle bi maratonun içindeyimki sabah koşturmacayla kalkıyorum akşama kadar iş bitmiyo devamlı çamaşır ve ütü kısır döngüsü var. :))
Uyyyyhhhh terledim ha
Camasir, yemek, temizlik , kizi okula gotur getir , evcilik oyna e arada kalan zamanlarda garibim bebek nasibini aliyor iste:):) gunler nasil geciyor anlamiyorum bile:) herhalde annemler gelince tatil olacak bana !!! Saat 9 ben uykuya gidiyorum zaten. Esimi ozlediiiim! Soyle oturup iki cumle kuramadik iki haftadir:) neyse eylulde tatil planlarimizi yaptik onu bekliyoruz heyecanla simdi. Canim burasida aylardir cok sicak ama neyseki evlerde merkezi klima sistemi var buz gibi:) o acidan sansliyiz burda yoksa emzirirken dedigin gibi insan yapis yapis olurOfyaaaa yaz bebeği çok zormuş
Uyyyyhhhh terledim ha
Canım benimde erken kesildi sandım 1 hafta sonra kontrole gittiğimde rahim ağzı erken kapanmış kan içerde gollenmis dedi. Bir ilaç verdi ertesi gün kan su gibi aktı.. İmkânın varsa bir git derimSelam annisler nasilsiniz bakalim bebislere alisabildiniz mi?
dogumu bekleyenlere rabbimden kolay dogumlar yapmalarini diliorum.
sorum size sezeryanla dogum yapan annisler..
17 temmuzda sezeryan oldum.
lekelenmelerim 3 gundur gelmio tamamen kesildi.
sizce erken mi yani bitti mi?
3 gun once pembe gelen akintim sariya dondu ve bitti.
ultrasona girmistim 3 gun once rahim hizla ufaldigi ve kan olmadigini herseyin guzel gittini ogrendim ama kesilince sasirdim?
varmi erken kesilen aranizda
Canım benimde erken kesildi sandım 1 hafta sonra kontrole gittiğimde rahim ağzı erken kapanmış kan içerde gollenmis dedi. Bir ilaç verdi ertesi gün kan su gibi aktı.. İmkânın varsa bir git derim
bi gelisme varmi canim benim ara ara agrim oldu bugun ama gectiAmin cnm.bizdecbeveklerimizde saglikli olsunlrda sagliklica kavusalim.tek derdimiz o simdi .beklicz.bn hayatimda biseyler olsun diye cok bekledim bunuda beklicem :)
38+6da dogdu bnmki de.dune kadar cok iyiydi emip uyuyordu bi aksam krizmz vardi o da cabuk geçiyordu. Normal günü dün doldu ve dunden beri uyumuyo...offhhh cok korkuyorm((38+5krn doğdu benimki. 40haftası dolunca gözünü açtı :) artık memeyi kendi istiyo ve bacakları dolmaya başladı. Günü gelmiş miydi senin?
Cnm bnmde arada belim agriyoda tik yok.bide bugun.komsumuzz ebe o geldi bakti dliyle fln 40 yildr kadin bilio isi die dedi kafadi kanlda degil bide iri biraz kagadi dedi hirt etti resmn ya.ins.bisey olmamistr.arkadasimda diyo bi anda kilo almis sekeeinmi cikti son hfta diye.cumayi bekliyorum.bn cok.istiyorum norml.olsun ama cuma doktr ne dicek bilmiyorum.acilmm yoksa bide iriyse herhl sezeryan.dicekler yalanci sancilara dewamm .akintim cok.bidr cnm sende varmibi gelisme varmi canim benim ara ara agrim oldu bugun ama gecti