2015 Temmuz Anneleri

Çok çok geçmiş olsun ben de çok zor ve dikişle bi doğum yaptım çok iyi anladım yaşadıklarını allah bebise de sana da şifa versin

Aynen canım hamilelik en kolay süreçmiş. Kızımın 2 hafta kilo alımı durmuştu. Rabbim herşeyi planlıyor

Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Bugün 2. Ay aşımız vardı. Çok ağladı kızım. Birdr eve geldiğimizden beri sürekli ağlıyor. Tıkanırcasına çığlık çığlığa hemde. Aşıdan dolayı sanırım huysuzluğu.
Birşey danışacaktım sizlere. Aşıdan sonra sol göz altı morardı. Bariz belli oluyor. Hani yumruk yemişte morarmış gb. Nedendir, ne yapmam gerekiyor?

Var canım annem yanımda. Doktor özellikle tembihledi cansu sadece emzirecek diye. Vakumdan dolayı yırtıklarım çok canım içerden. Allah bizi sevdiklerimize bağışladı

Allah allah onda bi terslik var ya aşıyı yapan hemşireye sor böyle böyle oldu de hani göz bu yani

Maya bu football hold yeni doğan için de uygun mu izlediğim videoda bebek bildiğin okula gidecek gibiydi
ay guldurdun beni:):) uygun canim. Benim ilk kizimda boynundaki problem yuzunden sol gogsu iki haftaliktan itibaren sadece bu sekil
Emzirmeme izin vardi. Memeden kesilene kadar bir tarafi boyle emzirdim. Bak sana minik bebekli
Fotograf buldum. Alta emzirme yastigi koyarsan cok rahat.

Canim goz morarmasi yasamadim
Hicbir asidan sonra belki baska birseydir denk gelmistir ayni gune. Doktoruna sor mutlaka. Asidan sonra huysuzluk cok normal. Bir iki gune geciyir ama merak etme:)

Cansucum simdi okudum.dogum hikayeni gözlerim doldu kuzum cok.zor.bir dogum alms ama.rabbm sana ve melegine yardm etms gule gule guzel gunlerde buyut bebegini simdi nasilsin ?

Var canım annem yanımda. Doktor özellikle tembihledi cansu sadece emzirecek diye. Vakumdan dolayı yırtıklarım çok canım içerden. Allah bizi sevdiklerimize bağışladı
Cansucum yazmistim ablana ama sana da yazayim. Gozun aydin ve cok buyuk gecmis olsun canim. Allah yardimcin olmus. Gozlerim doldu okurken. Sanki oradaydim bende. Ins hemen toparlanacaksin gececek bu zamanlarda.

Doktorum banada kac kez cati muayenesi yapti ve catin dar diyor. Yumusamada yokmus. Cok zor olir normal dogum. Vakum kullanabilirim dedi.
Sezryn olabilr istersen dedi. Normal isteyen biri oldugun icin bu duyduklarimdan dolayi suan cok karisigim

Eşim daha iyi çok şükür lohusalığı geçiyor sanırım :) benimde göğüsler sarkar kesin. Sürekli emiyor yada sağıyorum. Zaten 75den 95e çıktı. Artık bende ikisini bir yaptırırım :) dikişlerin ağrısı geçti sayılır. Vajinada kanlanma çok ya çabuk iyileşiyor. Kızıma baktıça unutuyorum. Bizde sizi öpüyoruz

Belki de hayirlisi boyle napalim.
Normal doguma fizyolojik olarak uygun deilmisim.
Catin cok dar, yirtiklarin cok olur, vakum kullanabilirim vs vs vs dedi doktorum.

Ne sancim var ne suyum geldi. Hic bi belirtimde yok.

Suni sanci verip normal dogumu deneyelim istersen dedi ama yukarida yazidigim durumlar olabilir dedi.

Sezryni kabul etcem galiba
Siz olsanir dener miydiniz suni ile?

Canm cok gecms olsn benm bebegmdede vardi enfksyn dogdktn sonra 4 gun hastanede kaldk damsr yolndn antbytk verdiler 4 gunde gecti canm uzulme rabbm dermnsz dert vermesin.

Canım benim Rabbim evladını sana bağışlasın .Nasılda zorluk çekmişsin. Bir an evvel unutursun inş. Onların cennet kokuları, nefesleri herşeye bedel oluyor. Kendini de en kısa sürede toparlarsın umarım. Bebişinin adını ne koydunuz peki cnm?

Allah allah onda bi terslik var ya aşıyı yapan hemşireye sor böyle böyle oldu de hani göz bu yani

Allah sifa versin canim cok zor anne yuregi icim parcalandi o daha cok minik sen annesisin bol bol dua et iyilesecek insallah

Canım Doktorum dedi bebek çok iri normal doğum zor olur dedim deneyelim olmadı sezeryana olsun. Zaten sanciyla sezaryen olunca bebek daha hazır oluyormus. Zor bi doğum oldu bebek gelmedi doktor bıraktı dedi sezaryen ameliyat ekibine haber verildi gece geç saat olunca gelmeleri 45 dk falan aldı anestezi uzmanı ile ayni anda bebeğim normal dünyaya geldi. Çok acı hissettim ama dene derim.

Cansucum simdi okudum.dogum hikayeni gözlerim doldu kuzum cok.zor.bir dogum alms ama.rabbm sana ve melegine yardm etms gule gule guzel gunlerde buyut bebegini simdi nasilsin ?

Sağol canım. Şimdi daha iyiyim. 3 gün mecbur kalmadıkça kalkamadım yerimden ağrıdan. Bugün 3 dikişimi aldılar. Biraz daha rahatladım

Ne guzelll! Sanslisin canim, acinida unutmussundur zaten. Masallah diyelim.
Senin cati muayenelerin nasildi peki? Acilma vs varmiydi oncesinde. Benim bebis kilolu degil, cikisim dar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…