2015 Temmuz Anneleri

Günaydın bugun 8.gunumz gecen hafta bugun dogdu paşam. Dun aksam gobegimz düştü;))

Ilk bebeği olan ve psikolojisnin kötü oldgunu düşünen arkadaşlar ilk bebegm de bende cok kötüdm alisamadm bunda cok huysuz bi bebek olmasinin da etkisi var.saat aksam yedi olunca icum sıkılıyordu yine mi uyunayack yine mi bagirack diye.resmn iskence gibiydi o gunler simdi oglumda goruyorm ki kizimin o minnak geri gelmez zamnlari bosa gitmiş. ..bunda o ksdar kolay adapte oldum ki.cok şükür. Ins hep boyle devam eder..
demek istedgm bu yssadklarinizda yalniz degilsnz ama yine de herseyi bi kenara bırakıp tadini çıkartmaya calisin:)))

Ca
Kızlar Nolur yardım edin çok sütüm var ama Oğlumu emziremiyorum :KK43: göğüsümü tutamıyor bir türlü ağlıyo ağlıyo sonra yoruluyo. Sanırım meme başım küçük benim dün emzirme Odasında bi kadına denk geldim meme başı benimkinin nerdeyse iki katıydı hemşireler bana normal dediler ama bence sıkıntı ve çünkü oğlum okadar tutmak için çaba harcıyorki ama bir türlü beceremiyor Göğüs Kalkan'ı ile vermeye çalışıyorum o da olmuyo :KK43: resmen bunalıma girdim sütüm hiç bileye yaramıyo oğlum çok huzursuz ememediği için. Ne yapabilirim sürekli ağlıyorum dr larda hiç sallanıyorlar bu durumu. Bi akıl fikir nolursunuz

Canim sut sagma makinesiyle sag ver bebegine yoksa goguslerin cok fazla sut dolar ve daha kotu olursun bosaltman gerek

Masallah canim benimde 13.gunum ayakta kalinca ve ustunde cok oturunca aciyor.ve ara ara batmalar oluyo.1 ayi buluyomus tamamen iyilesmesi:(

Slm kizlar biz zorlu bir surecden gecdik sukur iyiyiz artik bebegim dunyaya geldikden bir gun sonra 40 derece ates icinde acil hastaneye kaldirdik yogun bakima aldilar delik delik ettiler her yerinden kan aldilar :( sonra vucudunun tamaminda enfkyn oldugu cikdi iki gun yogun bakikda kaldi damar yolu acildi 10 gun simdi damar yoluyla kalicak sabah aksam damar yolundan antibytk veriyorlar.ne olur dua edinde enfksyn kurusun iyilessin kuzum :( :(

Masallah canim benimde 13.gunum ayakta kalinca ve ustunde cok oturunca aciyor.ve ara ara batmalar oluyo.1 ayi buluyomus tamamen iyilesmesi:(
Benimkiler bir hafta sonra kontrole gittiğimde açılmıştı tekrar dikiş atıldı, şimdi 24 gün oldu iyileşti baya ama tabi eskisi gibi değilim dikkat etmek istiyor acıyor arada ;)

Benimde bebişim gelsin, bende artık dikişlerden doğum serüveninden emmesinden göbek düşmesinden bahsedeyim yaww :KK51: Bide kızlar erken doğar diyorlardı, nerdeeee :KK43: daha ne kadar duracak acaba orada:anneadayı: yerini mi çok sevdi yoksa sıcaklarda hiç çıkmayayım mı diyor :p

Benimde bebişim gelsin, bende artık dikişlerden doğum serüveninden emmesinden göbek düşmesinden bahsedeyim yaww :KK51: Bide kızlar erken doğar diyorlardı, nerdeeee :KK43: daha ne kadar duracak acaba orada:anneadayı: yerini mi çok sevdi yoksa sıcaklarda hiç çıkmayayım mı diyor :p
Ayni seyi bnde dedim :) ayy gelseler sagliklica bi .iki saat snra randwvum var simdiden tahmin ediyorum ne diceni.tatliimm acikmn yok sancin yokk beklicez :) ins.bebegimin.kalp atslari fln.iyi olsynda.bekllicez sicaklrda

Okurken hersey gözümde canlandı:KK43: agladım okurken:KK43: sanki şuan doğuruyormuşsunda bende yanında seni izliyormuşum gibi hissettim:KK43: çok çook çok zor olmuş ama şükür ki rabbim seni yavruna yavrunuda sana bağışlamış... İkinizinde hayatı boyunca en zor dakikaları doğum da yasadıklarınız olsun bundan sonra hep ferahlık içinde olun.....

Amin canım. Rabbim bizi ve evlatlarımızı korusun her daim.

biz ikimiz haric herkes dogum yapmis canim masallah bebeklerine :nazar: benim kiz hala inatediyo dun belim kopuyodu ama gecti gitti :KK51:

Bel ağrısıda doğum belirtisi olabilir cnm. Benim pazar günü tutulmuş gibi belim ağrıdı fıtığımdan sandım pazartesi hiç ağrı kalmadı salı doğum yaptım:)) ağrım olduğunu söylediğimde doğum belirtisi olabilir demişlerdi.

Hanımlar bu normal doğum dikişleri nasıl iyileşicek ya artık normal oturmak normal yürümek istiyorum bugün 12. günüm ama aynı kanamamın olmasıda hala normal mi acaba birde yavaştan açılmalar var dikişimin olduğu yerde ??

Canım büyük geçmiş olsun ama gözün de aydın. Çok zor olmuş ama Allah yanındaymış şükür. Tez zamanda silinsin inş o anlar hafızandan doya doya yaşa bebişinle.

Kendi doktorum geldi muayene oldum
Oda diyor herşeyi unutacaksn. Teselli vermiyorum dedi. Şuan gece çığlıkla uyanmalarım var. İster istemez etkileniyor insan

Evveeet sonunda bende doğum hikayemi yazacak vakti buldum hazır oğluşum uykuya dalmışken :) 13 temmuz da hastaneye kontrole gittim çatı muayenesi yaptılar açılma falan yoktu sancım 1o dk. bir geliyordu eve gönderdi yolda tuvalete uğradık kanamam vardı tekrar gittik 1 cm açılma olduğunu ilk dopum olduğu için bişey olmaz eve git dediler bizde güvenemedik başka hastaneeye gittik açılmam 2 cm olmuş doğumun başladığını fakat orda yer olmadığı için başka hastaneye gönderdi orasıda neyse biz o hastaneye de gittik arkadaş orada eve gönderdi. O gün artık eve geldik ama çatı muayenesi olmaktan yorgun düşmüşüm artık acılar içinde uyuyakaldım ertesi sabah eşimle kendi doktoruma gittik bayram giriyor senin yatışının yapılması lazım acil dedi yazdı bir kağıt doğru ilk gittiğim hastaneye yatışım yapıldı ben bikaç gün yatarım diye bekliyorum oğlum 40+4 günlük olmuştu alıştım bende artık beklemeye yatarım bikaç gün kesin dedim neyse gece oldu odadaki 3 diğer gebe hanımlar uyudu ben kaldım uyuyamıyorum sancı girmeye başladı oturdum dakika tuttum 5 e 4 e 3e falan iniyor baktım doktora haber verdim açıklığım 4 cm olmuş doğru doğumhaneye dedi sabah 7 gibi doğumhaneye girdim ama nasıl korkuyorum o sesler bi yandan sorulan sorulara bile kekeleyerek cevap verdim e birde ilk doğum. Sancı odasına aldılar iki bayan daha vardı benden hariç nasıl bağrıyorlar Allah Allah diyorum bende çekiyorum bunlar niye bu kadar abartıyo diyorum içimden taa ki suni sancıyı takana dek Allahım ne damaryolu kaldı bende nede nst her yeri döküp saçtım bağırmak mı ne kadar kendimi sıksamda beceremedim baya cırlıyordum kendimden tırstım bi ara noluyo buse sana dedim artık açıklığıl 9 falan oldu aldılar doğumhanenin içine ıkın buse diye bağrıyorlar bir ıkınıyorum ama boğazım kurudu hiç o kadar yorulmadım e bebebek iri olunca bide erkek doktorda geldi karnıma dirseğiyle bastırmasıyla oğlumun kafasının çıkması bir oldu sonra vücudu derken artık bacaklarımı zabdedemiyorum öylesine titriyor ki bana ait değillermiş gibi. Oğlumu göedüm ya an tamam dedim ya şükürler olsun nasıl ağlıyor sıpa dikişlerim falan atıldı artık indim o yatakdan tekerlekli sandalyeye bizimkini emziricem ordan belliymiş inatçı olucaşı emzirirken elimi falan itiyor kendi tutuyor ebeler de gülüyor haliyle kalp atışlarını dileyen bir cihaza bağladılar Ali Eymenim onuda söktü attı :KK46::KK70: çıktık artık odama çıkıyorum babasının bizi gördüğü anki bakışı varya dünyalara değer şimdi oğlum 12 gülük adı ise Ali Eymen Özkan olarak kimliğine geçti bile :) :)

Okurken cok duygulandim icimde hissettim yasadiklarini :KK43: dedigin gibi hayat cok guzel ve degmiyor esinle kavgaliyken boyle olmasi kotu olmus

Evet canım. Belkide o bile işi zorlaştırdı. Bem içerde doktor karnıma bastırdıkça sonunda ölüyorum diye bağırdım eşim aklım çıktı diyor. Allah kimseye yaşatmasın

Back