- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.841
Bizede yikayabilirsnz dediler hastaneden gobegini kurutun yetrr dediler.ilk gunden berj hergun yikadik bizdeYani bandajsiz bantsiz yaptin oyle mi
Kızlar Nolur yardım edin çok sütüm var ama Oğlumu emziremiyorumgöğüsümü tutamıyor bir türlü ağlıyo ağlıyo sonra yoruluyo. Sanırım meme başım küçük benim dün emzirme Odasında bi kadına denk geldim meme başı benimkinin nerdeyse iki katıydı hemşireler bana normal dediler ama bence sıkıntı ve çünkü oğlum okadar tutmak için çaba harcıyorki ama bir türlü beceremiyor Göğüs Kalkan'ı ile vermeye çalışıyorum o da olmuyo resmen bunalıma girdim sütüm hiç bileye yaramıyo oğlum çok huzursuz ememediği için. Ne yapabilirim sürekli ağlıyorum dr larda hiç sallanıyorlar bu durumu. Bi akıl fikir nolursunuz
Cnm bnm bugun sekizinci gunum dün aksama kadar hic grlmedi aksam oldu biraz.simdi yine geceden beri hic yok.nornal herhalde ara ara gelmesiKızlar lohusaliktaki kanamanizda hergun kan geliyor mu ? Yoksa 1-2 gün gelmediği oluyor mu
Makata dogru olan biraz sizliyo ara ara onun disindakiler iki gundur rahatm.bugun 8.gunumzNormal dogum yapan temmuz anneleri dikisleriniz ne durumda?
Cnm bnm bugun sekizinci gunum dün aksama kadar hic grlmedi aksam oldu biraz.simdi yine geceden beri hic yok.nornal herhalde ara ara gelmesi
Benimkiler bir hafta sonra kontrole gittiğimde açılmıştı tekrar dikiş atıldı, şimdi 24 gün oldu iyileşti baya ama tabi eskisi gibi değilim dikkat etmek istiyor acıyor aradaMasallah canim benimde 13.gunum ayakta kalinca ve ustunde cok oturunca aciyor.ve ara ara batmalar oluyo.1 ayi buluyomus tamamen iyilesmesi
Ayni seyi bnde dedim :) ayy gelseler sagliklica bi .iki saat snra randwvum var simdiden tahmin ediyorum ne diceni.tatliimm acikmn yok sancin yokk beklicez :) ins.bebegimin.kalp atslari fln.iyi olsynda.bekllicez sicaklrdaBenimde bebişim gelsin, bende artık dikişlerden doğum serüveninden emmesinden göbek düşmesinden bahsedeyim yawwBide kızlar erken doğar diyorlardı, nerdeeee daha ne kadar duracak acaba orada yerini mi çok sevdi yoksa sıcaklarda hiç çıkmayayım mı diyor
Ah canım senin de doğum zor olmuş bebek kalmasın diye içerde bende çok zorladım kendimi neyseki sağlıkla elimizdeler dikişler iyileşir inşallah
Okurken hersey gözümde canlandıagladım okurken sanki şuan doğuruyormuşsunda bende yanında seni izliyormuşum gibi hissettim çok çook çok zor olmuş ama şükür ki rabbim seni yavruna yavrunuda sana bağışlamış... İkinizinde hayatı boyunca en zor dakikaları doğum da yasadıklarınız olsun bundan sonra hep ferahlık içinde olun.....
biz ikimiz haric herkes dogum yapmis canim masallah bebeklerinebenim kiz hala inatediyo dun belim kopuyodu ama gecti gitti
Canım büyük geçmiş olsun ama gözün de aydın. Çok zor olmuş ama Allah yanındaymış şükür. Tez zamanda silinsin inş o anlar hafızandan doya doya yaşa bebişinle.
Okurken cok duygulandim icimde hissettim yasadiklarinidedigin gibi hayat cok guzel ve degmiyor esinle kavgaliyken boyle olmasi kotu olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?