- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.821
Çok zor oldu ama , Allahtan 3. Doğum yoksa ya bana ya bebeğe bişey olabilirdi . Çok zor bi doğumdu, tabi doğar doğmaz unutuluyor tabi ama vücutta bıraktığı izler arada hatırlatıyorMasallah prensese canim! Sana da masallah 4,5 kilo normal dogurdun:)
Biz de uyanığız yanlız değilsinArkadaslar kafayi yiyecem gunduz uyuyan cocuk gece uyumuyor saat 9 da uyandi su saat olmus hala uyku yok saat 1 e geliyor nerdeyse, memede uyuyor yatagina koyunca uyaniyor ac oldugunu sanmiyorum cunku 4 saattir yiyecegini yedi. Emzik veriyorum agzina onla da uyumuyor uykusuzluk bi tarafa psikolojim gitti alisamiyorum bu duruma
Canım bazen benim benim bebeğim de öyle yapıyorArkadaslar kafayi yiyecem gunduz uyuyan cocuk gece uyumuyor saat 9 da uyandi su saat olmus hala uyku yok saat 1 e geliyor nerdeyse, memede uyuyor yatagina koyunca uyaniyor ac oldugunu sanmiyorum cunku 4 saattir yiyecegini yedi. Emzik veriyorum agzina onla da uyumuyor uykusuzluk bi tarafa psikolojim gitti alisamiyorum bu duruma
sezaryen içinmi yatış yapılıyor
Hayirlisi canim cokta zorlamamak lazim normal dogum icin gununu doldurduktan sonra da bazi sikintilar cikabiliyor allah korusunikinizide saglikli sekilde bebeğini kucagina alirsin insallah darisi biz dogurmayanlaraevet sali gunu sabhtan gidicem iste.normal istemistim ama olmkcak muhtemelwn
Geçmiş olsun arkadaşım.bende bebeğimi yeni aldım kucağıma :) yöntemlerimiz aynı önce emziriyorum sonra mama takvıyesı yapıyorum o da tam ölçek degıl.yarısı kadarHanimlar 5 günlük bebeğim var 3. Gününde doktor hafif sarılık dedi besin yetersizliği ve kilo kaybı var dedi. Iki göğsünü de emziriyorum ardından 1 ölçek mama takviyesi dedi.
Şimdi bebek sarılık olduğu için çılgın uyuyor uyarsa bile emzirme pozisyonunda hemen tekrar uyuyor. Ben de iki göğüs sağıp veriyorum ama ne kadar doğru yapıyorum acaba. Bebek iyilesince emzirebilir miyim tekrar
Arkadaslar kafayi yiyecem gunduz uyuyan cocuk gece uyumuyor saat 9 da uyandi su saat olmus hala uyku yok saat 1 e geliyor nerdeyse, memede uyuyor yatagina koyunca uyaniyor ac oldugunu sanmiyorum cunku 4 saattir yiyecegini yedi. Emzik veriyorum agzina onla da uyumuyor uykusuzluk bi tarafa psikolojim gitti alisamiyorum bu duruma
Benim de öyleydiHanimlar 5 günlük bebeğim var 3. Gününde doktor hafif sarılık dedi besin yetersizliği ve kilo kaybı var dedi. Iki göğsünü de emzir ardından 1 ölçek mama takviyesi dedi.
Şimdi bebek sarılık olduğu için çılgın uyuyor uyansa bile emzirme pozisyonunda hemen tekrar uyuyor. Ben de iki göğüs sağıp veriyorum ama ne kadar doğru yapıyorum acaba. Bebek iyilesince emzirebilir miyim tekrar
bizimde öyleydi mecbur emzik aldık göğüslerim fena olmuştu rahatladım şimdi düzene girdi emzirdikten sonra uykuya dalarken veriyorum uyuduğunda alıyorum.Kizlar bayadır yazmıyordum yeni bebislerle herkes anlasiyormu acaba :) biz 18 günlük olduk her gün değişik takiliyoruz. Aslında bi sey sorcam. Bebegin gününü hesaplarken dogdugu günüde sayıyor muyuz?
Su an emiyor kızım ama memeyi bırakınca uyaniyor cok sıkıntılı bi durum. Sürekli memede olmak istiyorböyle olanlar vardir heralde aramizda
biz ikimiz haric herkes dogum yapmis canim masallah bebeklerineGunydin kizlarr..ne guzell herkes artik bebislerdn konusuyo.bizim bu gecemizde sakindi :) bakalim 4 gun var gunumuze ins.gecmz ..bugun doktra gidicemm oda te iki bucukta ins.ameliyati fln yoktrda muayene olabilirim .kesin sanci yok acikma yok hadi yallah ewe dicek bekliyorz sicklar bunltici ..hayrlisi napalim. K kutes naptin cnm nisan gelmisti en son iyi misin beklemede misin.:))
sagol canım bugün artık memeye tekrar döndüm bakalım inş dayanabiliriiiiimCanm e vitamini iyi geliyor bende burda okumuştm artık çok acımaya başlayınca birkaç gün sürdüm iyi geldi ama emzirdikçe alışıyor göğüsler bnce. Dayanması zor diyorsan e vitaminini dene çokta biberona alışmasın cnm memeyi bırakabilir. Geçmiş olsn cnm Allah kolaylık versin
Aynn cnm bnmde agrilarim oluyo da geciyo hmn.bide kizlar aceleci diyolr yalann :)).saglikli dogsunlr bizde iyi saglikli olalimda beklicez napalimbiz ikimiz haric herkes dogum yapmis canim masallah bebeklerinebenim kiz hala inatediyo dun belim kopuyodu ama gecti gitti
Kızlar lohusaliktaki kanamanizda hergun kan geliyor mu ? Yoksa 1-2 gün gelmediği oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?