- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.401
benim bildiğime göre dr.a doğum için (benim dr da devlette prof) gereken para ne ise verirsen doğuma çağırıyosun ve geliyo ama para vermiyosan o an nöbette kim varsa gittiğinde o doğurtuyodevlettemi doğurucaksın eğer ztn normalse malum doktor girmiyo ebeler doğurtuyo sezeryan olursada nöbetçi kadın doğumcu yada çağırırlar ama inşallah o zaman denk gelmez tbi
Ohhh maşallah çok sevindim canım inan.Sana karşı ayrı bi zafiyetimiz var heralde yaban ellerde bi başına bi de eşin şehirdışına gidince... Allahım yüzünü güldürmüş bak çok şükürArkadaslar ben bugun doktora gittim kontrole hersey iyi kalp atisi 160 cikti 7+5'teyim bebegin buyukligu 8+3 ile uyumlu cikti. Kizimda cok uzun yasitlarina gore buda onden onden gidiyor hayirlisi bakalim:) doktor hersey mukemmel gorunuyor cok iyi dedi cok sevindim. Esim is seyahatinde oldugu icin kotu birsey soylerse doktor tek basima cok uzulurum diye dusunmustum neyseki haberler iyi bizden:) darisi yakinda kontrolu olan arkadaslarin basina!!!!
Banada verdi doktor progesteron jel, o jelde aklimi aldi. Kahverengi seklinde dokuntuler yapti nasil korktum. Megerse herkeste oluyormus..ne zaman gideceksin dr ben geçen hafta gittim verdi bana ne olur ne olmaz iyi tutunsun dedi
canım mesajını okuyunca çok güldüm aynen dediğin gibi sanki 5 aydır hamileyiz zaman da geçmiyor ,, o jeli bende kullanıyorum benden de geldi kahveli .Banada verdi doktor progesteron jel, o jelde aklimi aldi. Kahverengi seklinde dokuntuler yapti nasil korktum. Megerse herkeste oluyormus..
Bana haftalar gecmiyor sanki 5 aydir hamileyim.... Su kalp atislari duyulsa, 3 ayi atlatsak rahatlicaz :)
Ben daha hiç göremedim ya erken diye 8. haftayı bekliyorum bu arada bildiğim kadarıyla 11. haftada aslında doktorlar söyleyebiliyo tabi kesin olmamakla birlikte iş yerinden arkadaşım 11 de öğrendi ve değişmedi hayırlısı olsun da canımHerkese iyi geceler,sayfalar almış başını gitmiş, her an paylaşılmak isteniyor demek, artık takip edemiyorum, benim bir sıkıntım ok şükür herşey yolunda özledim bebeğimi,haftaya görcem inş , kızlar bu arada yüzük testi birde şu yok gebe kaldığın yaşa ayı ekle maya yöntemi denediniz mi, cinsiyetini çok merak ediyrm, hemen bişeyler almak istiyorum , na zaman belli olur , ?
aminnnşu mübarek gün rabbim bekleyişte olanların hepsini hayırla sonlandırsın inş hepimizin bebişleri sağlıklı nur topu gibi doğsun aminnn
aminnnnhayırlı sabahlar , hayırlı cumalar arkadaşlar , Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah :)
canım ya herkesin işte bi derdi sıkıntısı var şuanda senin durumun belli anlamaları gerekiyo senin tam rahat etmen zamanda bu şekilde gerginlik yaşamak zor tabi anlayışsızlık ama galiba onlarda mecburmu kaldı artık kayınvaliden ile konuşup çocuga biraz daha dikkat etmesini söyle sinirden aglaman normal bugünlerde hepimiz öyleyiz ben geçen evde yanlızdım aklıma bişey geldi bi sinirlendim telefonumu aldım bilgisayara çarptım çarptım telefon 2 ye bölündü yani niye sinirlendiğimi söylemeye bile utnıyorum okadar basit bişeyki ama ben resmen ağlama krizi geçirdimKizlar herkese hayirli cumalar olsun ins
Dun gece kotu bir gece gecirdim
Eltimler tasindiklari icin kv eltimin oglunu alip dogalgaz yok diye bana geldiler eltim calisiyor bu arada ve severim kendisini .1haftadir bendeler ikiside
Dun kv oglani uyutmak icin cokcabaladi ama bebek uyumadi kafinin icine dogfu sanirim uyutcam diye cani cikti jadinin velhasil oglan masanun altina girdi kafasini carpti ve ustundeki cam kadeh aks.kirildi ve ben yapmistim onlari esim tepki gosterrince korktum bende bir baktim kirilmis ve masa lake old icin kalkmis hep bende cok uzuldum acikcadi biraz soylendim dunde diger vazom kitildi kocamandi se etmefim aksamda o olunca geroldim cok .kv temizledi falan ama tavirla oglani aldi vurdu sanirim icerde bende basladim aglamaya.sali gunude yine baska aks kirildi oglan kirdi.ses etmedim amadun soylendim sonrada cok pisman oldum.gece aglamaktan bittim.esimde uzuldu ve halabendeler gitmeyide dudunmuyorlar sanirim.
Bu arada kv eltimin ogluna bakmak icin memleketten geldi
Arada banda gelir ama cocuku getirmezdi
Cok vicdan azabi cekiyorum bayanlar
Rahatlatacak bidiler doyleyin ne olur
bana yaptılar bıçaka oturdum :))Cinsiyet tahmini icin bede bikac sey duydum
idrariba biraz lavobo ac ekliyosun yesil olursa kiz mavi olursa erkek.
Gebeligin 9. Haftasi kalp atis hizi 140 a kadarsa erkek 140tan fazlaysa kiz
koltuk minderi altina bitarafa makas bitarafa bicak koyuyosun hamile ne tarafa oturursa bicak erkek makas kiz
Dogru cikma ihtimali %50 bize eglence iste
Kizlar herkese hayirli cumalar olsun ins
Dun gece kotu bir gece gecirdim
Eltimler tasindiklari icin kv eltimin oglunu alip dogalgaz yok diye bana geldiler eltim calisiyor bu arada ve severim kendisini .1haftadir bendeler ikiside
Dun kv oglani uyutmak icin cokcabaladi ama bebek uyumadi kafinin icine dogfu sanirim uyutcam diye cani cikti jadinin velhasil oglan masanun altina girdi kafasini carpti ve ustundeki cam kadeh aks.kirildi ve ben yapmistim onlari esim tepki gosterrince korktum bende bir baktim kirilmis ve masa lake old icin kalkmis hep bende cok uzuldum acikcadi biraz soylendim dunde diger vazom kitildi kocamandi se etmefim aksamda o olunca geroldim cok .kv temizledi falan ama tavirla oglani aldi vurdu sanirim icerde bende basladim aglamaya.sali gunude yine baska aks kirildi oglan kirdi.ses etmedim amadun soylendim sonrada cok pisman oldum.gece aglamaktan bittim.esimde uzuldu ve halabendeler gitmeyide dudunmuyorlar sanirim.
Bu arada kv eltimin ogluna bakmak icin memleketten geldi
Arada banda gelir ama cocuku getirmezdi
Cok vicdan azabi cekiyorum bayanlar
Rahatlatacak bidiler doyleyin ne olur
canım ya herkesin işte bi derdi sıkıntısı var şuanda senin durumun belli anlamaları gerekiyo senin tam rahat etmen zamanda bu şekilde gerginlik yaşamak zor tabi anlayışsızlık ama galiba onlarda mecburmu kaldı artık kayınvaliden ile konuşup çocuga biraz daha dikkat etmesini söyle sinirden aglaman normal bugünlerde hepimiz öyleyiz ben geçen evde yanlızdım aklıma bişey geldi bi sinirlendim telefonumu aldım bilgisayara çarptım çarptım telefon 2 ye bölündü yani niye sinirlendiğimi söylemeye bile utnıyorum okadar basit bişeyki ama ben resmen ağlama krizi geçirdim
benimki kapsul rahimden birde ya sinir bozucuBanada verdi doktor progesteron jel, o jelde aklimi aldi. Kahverengi seklinde dokuntuler yapti nasil korktum. Megerse herkeste oluyormus..
Bana haftalar gecmiyor sanki 5 aydir hamileyim.... Su kalp atislari duyulsa, 3 ayi atlatsak rahatlicaz :)
gözün aydın canım darısı duymayanlara inşHayirli cumalar kizlar,biz geldiiiiiikKeselerin birinde bebisimiz olusmus kalbinide dinletti doktor teyzemiz Diger kesemizde buyumus ama henuz bebis yok.10 gun sonra tekrar gidecegim.Kesenin buyumesi iyiye isaret,zaten o biraz geriden geliyor dedi doktorum.7+2 yim ama bebisim 6+4 cikti.1 hafta geriden gidiyoruz simdilik,diger kese 1,5 hafta geride.Rabbim bu mubarek gunun hurmetine dualarimizi kabul eylesin insaAllah.
Ben de makasa oturdum, hadi hayirlisi :)bana yaptılar bıçaka oturdum :))
canım bak ben ztn agresif biriyimdir hamile olunca daha beter çığrından çıktım resmen . gerçekten hamilelik acaip etkiliyomuş. bence bu yaşadıkların çok normal. tepki göstermen de şimdi aşırı pişmanlık hissetmen de normal . insan her duygusunu uçlarda yaşıyo. ben son günlerde ara ara eşimden nefret ediyorum. ama dün yüzüne baktım ayy ne kdr sevdiğimi anladım yani dengesizlikler dalgalanmalar çok normal o yüzden takme kafanı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?