- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 44
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.421
Saglik ocagi kendi cagiriyor diye biliyorum. Gebelik icin kayit yaptirdiysan onlar cagiriyor. Beni nisands cagiracagini soyledi hemsire, cok gec gibi. Bilmiyorum.Kızlar sağlık ocağına giden var mi. Aşılar ne zaman başlıyor acaba. Ben hala gitmedim de.
4. ayda tetanoz aşısı yapılıyormuş. Ama sağlık ocağına gidip bebeğini kaydettir canım. onlar telefon numaranı alıyor vakti gelince seni arıyorlar. İhmal etme.Kızlar sağlık ocağına giden var mi. Aşılar ne zaman başlıyor acaba. Ben hala gitmedim de.
Evet o banadacok oluyor
Esimden goruyorum bazen
Cok degisik duygular icindeyim
Esime nefret ediyor gibiyim sonra bir bakiyorum deli gibi sariliyorum ins gecer bu surec.
Esiminde benden sogumasini istemiyorum hareketlerimden dolayi sabirli olmam lazim
Saglik ocagi kendi cagiriyor diye biliyorum. Gebelik icin kayit yaptirdiysan onlar cagiriyor. Beni nisands cagiracagini soyledi hemsire, cok gec gibi. Bilmiyorum.
4. ayda tetanoz aşısı yapılıyormuş. Ama sağlık ocağına gidip bebeğini kaydettir canım. onlar telefon numaranı alıyor vakti gelince seni arıyorlar. İhmal etme.
dogumdan oncemi yapiyorlar bebek partisiniyarın arkadaşım baby shower partisi yapıyor subatta dogum yapacak. hediye almaya gidicem ne alıcam bilmiyorum
Öğleden sonra gideyim o zaman gitmedim hic. Kaydimi yaptirayim. Teşekkürler kizlar.
Ben hapsurunca çok korkuyorum karnima bi sancı giriyor. Kendimi çok kasiyorum sanırım. Öyle olan var mi?
Cok sagol canim.Amin darisi henuz duymamislara insaAllah :)gözün aydın canım darısı duymayanlara inş
inş bende duymadım haftaya randevum bir gelse hem istiyorum hem çok korkuyorum ya kötü şeyler geliyor aklımaCok sagol canim.Amin darisi henuz duymamislara insaAllah :)
Aklina hic kotu seyler getirme canim.Ne kadar pozitif olursan her sey o kadar yolunda gidiyor.Bu mubarek gun hurmetine sen ve henuz duymamis tum arkadaslarim o guzel sesi duyun insaAllah.inş bende duymadım haftaya randevum bir gelse hem istiyorum hem çok korkuyorum ya kötü şeyler geliyor aklıma
aynı duyguları paylaşıyoruz. geçicek geçicek merak etme. yani inşallah. geçmesi lazım :)Evet o banadacok oluyor
Esimden goruyorum bazen
Cok degisik duygular icindeyim
Esime nefret ediyor gibiyim sonra bir bakiyorum deli gibi sariliyorum ins gecer bu surec.
Esiminde benden sogumasini istemiyorum hareketlerimden dolayi sabirli olmam lazim
aynen bana da öyle oluyo karnımı çok zorluyomuşum gibi geliyo hapşururkenÖğleden sonra gideyim o zaman gitmedim hic. Kaydimi yaptirayim. Teşekkürler kizlar.
Ben hapsurunca çok korkuyorum karnima bi sancı giriyor. Kendimi çok kasiyorum sanırım. Öyle olan var mi?
evet canım doğumdan bi kaç ay önce yapılıyordogumdan oncemi yapiyorlar bebek partisini
içini ferah tut aklına kötü şeyler getirmemeya çalış benceKızlar benim midemin bulantısı kesildi. Ben çok korkuyorum ne olur dua edin şu cuma gününde. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
amin cnm allah razı olsun inş duyarızAklina hic kotu seyler getirme canim.Ne kadar pozitif olursan her sey o kadar yolunda gidiyor.Bu mubarek gun hurmetine sen ve henuz duymamis tum arkadaslarim o guzel sesi duyun insaAllah.
canım ben de 40 a aldım kargoyla 46ya fln geldi bugün bekliyorum aynısından psiband benim bulantılar bi azalıyo bi artıyo ağız tadım yok daha sıklıkla bakalım hayırlısıkızlar günaydın....
bileklik konusu açılmış...
ben aldım... Psi Bands... dün iyi geldi sanırım.. amma cooook pahalı..
tam 65 tl verdimm
canım çok sevindim maşallah inşallah öteki bebşin de oluşur e 2 tane bunlar annesi anca gelişicekler Allahın izniyle.Bidahaki kontrol ne zaman?Aklina hic kotu seyler getirme canim.Ne kadar pozitif olursan her sey o kadar yolunda gidiyor.Bu mubarek gun hurmetine sen ve henuz duymamis tum arkadaslarim o guzel sesi duyun insaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?