• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Al
Evet o banadacok oluyor
Esimden goruyorum bazen
Cok degisik duygular icindeyim
Esime nefret ediyor gibiyim sonra bir bakiyorum deli gibi sariliyorum ins gecer bu surec.
Esiminde benden sogumasini istemiyorum hareketlerimden dolayi sabirli olmam lazim

Allah hepimiin yardimcisi olsun. Benim esim de eski beni ozledigini soyluyor. Sanki hic eskisi gibi olamayacakmisiz gibi diyor. Son bir aydir, istahsiz, halsiz, mizmiz, sinirli, uzlasilmaz biri oldum. Adam asik oldugu kadini goremeyince uzuluyor tabii. Ben de eski halimi cok ozledim acikcasi, insallah asermelerimiz kisa surer. İyiyim dedikce kotu oluyorum gerci. Allah yardimcimiz olsun. :/

Saglik ocagi kendi cagiriyor diye biliyorum. Gebelik icin kayit yaptirdiysan onlar cagiriyor. Beni nisands cagiracagini soyledi hemsire, cok gec gibi. Bilmiyorum.

4. ayda tetanoz aşısı yapılıyormuş. Ama sağlık ocağına gidip bebeğini kaydettir canım. onlar telefon numaranı alıyor vakti gelince seni arıyorlar. İhmal etme.

Öğleden sonra gideyim o zaman gitmedim hic. Kaydimi yaptirayim. Teşekkürler kizlar.

Ben hapsurunca çok korkuyorum karnima bi sancı giriyor. Kendimi çok kasiyorum sanırım. Öyle olan var mi?

yarın arkadaşım baby shower partisi yapıyor subatta dogum yapacak. hediye almaya gidicem ne alıcam bilmiyorum

Kızlar benim midemin bulantısı kesildi. Ben çok korkuyorum ne olur dua edin şu cuma gününde. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor :(

Öğleden sonra gideyim o zaman gitmedim hic. Kaydimi yaptirayim. Teşekkürler kizlar.

Ben hapsurunca çok korkuyorum karnima bi sancı giriyor. Kendimi çok kasiyorum sanırım. Öyle olan var mi?

hapşurunca, öksürünce... :) İnanmazsın çok içten gülmek bile istemiyorum hani böyle karnın kasılır ya.. Çok evhamlıyız sanırım

Karnımıza o sancı neden giriyor biliyor musun? Bişey olacak korkusuyla sıkıyoz kendimizi kramp giriyor haliyle. Rahat olmak lazım ama onu da yapmak mesele...

kızlar merhaba sıze bır sorum olacak. 10 gün önce doktora gıttım kalp atısı varmıs gelısım normal dedı 2 hafta sonra gel dedı sımdı randevu almaya calısırken 2 hafta sonra randevu yok 3 hafta sonrasında var ona randevu aldım..bir de dıyorum kı haftaya baska bı hastaneye mı randevu alsam merak edıyorum bebegı normal mı her sey dıye..haftaya salı ultrasyona gırsem bir de ondan sonrakı hafta kendı doktoruma gıtsem her hafta ultrasyona gırmek sorun olusturur mu ???

Evet o banadacok oluyor
Esimden goruyorum bazen
Cok degisik duygular icindeyim
Esime nefret ediyor gibiyim sonra bir bakiyorum deli gibi sariliyorum ins gecer bu surec.
Esiminde benden sogumasini istemiyorum hareketlerimden dolayi sabirli olmam lazim
aynı duyguları paylaşıyoruz. geçicek geçicek merak etme. yani inşallah. geçmesi lazım :)

selamlar arkadaşlar. ancak girip yazabiliyorum oğlum öğle uykusuna yatınca fırsat buluyorum.
ben oğlumda tetenoz aşısını yaptırmadım. hemşire ısrar etti ama benim doktorum karşı çıkmıştı bende ona güvendim yaptırmadım. hiçte bir sıkıntım olmadı. doktorumun karşı çıkmasının sebebi: evde tarlada doğum yapmayacaksın son teknolojik hastanelerde paslı kirli vs. aletler kullanımaz asla. iğnelerin faydasından çok zararı var kobay olma demişti. bu gebeliğimdede yaptırmayı düşünmüyorum.
hapşurmanızı ve öksürmenizi engellemeyin sakın. özelliklede hapşurmayı kesmeyin sakın çok sakıncalı. bundan kaç yıl önce hamile bir kadın hapşuruğunu tutmuş bebeği düşmesin diye günlerce yoğun bakımda yatmış bebeğini göremeden hayata gözlerini yummuştu. Allah korusun hapşurmakla aksırmakla düşmez endişelenmeyin ;)

aynen bana da öyle oluyo karnımı çok zorluyomuşum gibi geliyo hapşururken :(

kızlar günaydın....
bileklik konusu açılmış...
ben aldım... Psi Bands... dün iyi geldi sanırım.. amma cooook pahalı..
tam 65 tl verdimm:KK69:

kızlar günaydın....
bileklik konusu açılmış...
ben aldım... Psi Bands... dün iyi geldi sanırım.. amma cooook pahalı..
tam 65 tl verdimm:KK69:
canım ben de 40 a aldım kargoyla 46ya fln geldi bugün bekliyorum aynısından psiband benim bulantılar bi azalıyo bi artıyo ağız tadım yok daha sıklıkla bakalım hayırlısı
Aklina hic kotu seyler getirme canim.Ne kadar pozitif olursan her sey o kadar yolunda gidiyor.Bu mubarek gun hurmetine sen ve henuz duymamis tum arkadaslarim o guzel sesi duyun insaAllah.
canım çok sevindim maşallah inşallah öteki bebşin de oluşur e 2 tane bunlar annesi anca gelişicekler Allahın izniyle.Bidahaki kontrol ne zaman?

Back
X