• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

ne zaman gideceksin dr ben geçen hafta gittim verdi bana ne olur ne olmaz iyi tutunsun dedi
Burda herseyi vermiyorlar avustuyada yasiyorum ben ilk oglumdada 7 haftada gitmistim sadece folik asitveriyor 22sine randevu vardi en erken bu dedi yer yokmus zaten cok gicik oldum

bence daha iyi herşeyi tam duyar görürüsün dr da bana bir hafta geç verdi erken gidince bişey görünmüyo ki zaten ters bişey olsa anlarsın allah korusun

Kiz birakin cini bini biraz heyecan olsun bekleyelim ogrenene kadar bunlar sacma sapan seyler bizim yasla alakasi yok o bildigimin kadariyla kocanin Spermi belirliyor

İnanç değil zaten cnm, gırgır şamata olsun diye :)
Elbette kocalarımızın kromozomları belirliyor bebişlerimizin cinsiyetlerini.
Cinsiyetleri de belirlendi zaten, bize sabredip, beklemek kaldı şimdilerde.
Sağlıklı olsunlar da hepsi, cinsiyeti hiç önemli değil.

İnanç değil zaten cnm, gırgır şamata olsun diye :)
Elbette kocalarımızın kromozomları belirliyor bebişlerimizin cinsiyetlerini.
Cinsiyetleri de belirlendi zaten, bize sabredip, beklemek kaldı şimdilerde.
Sağlıklı olsunlar da hepsi, cinsiyeti hiç önemli değil.
Kirmak amacli demedim bende canim siz paylasiyorsun bende merak ediyorun biri kiz bir oglan kafam karisiyor hehe benim oglum var birde kizim olsun isterim oglumda olursa tabii ayni sevinci yasacagimdan eminim

Gunaydinnn kizlar nasilsiniz gece benin biraz akinti seklinde kan geldi cok hafif sizdede oldumu normalmi siuce gece hic uyuyamadim bebegime birsey olmamistir ins

Doktorunu ara cnm, ona bir sor derim.
Yorma birde kendini. Sakınmaya çalış hatta.
Kan şeklinde değil de kahverengi lekelerim vardı benim.
Progestan kullandım. En son iğnesini vuruldum artınca.

Kirmak amacli demedim bende canim siz paylasiyorsun bende merak ediyorun biri kiz bir oglan kafam karisiyor hehe benim oglum var birde kizim olsun isterim oglumda olursa tabii ayni sevinci yasacagimdan eminim

Yok cnm neden kırılayım :)
Tamam alınganlıklarım var kabul ediyorum ama buna alınmadım :)))
Maşallah cnm ya, Rabbim her ikisini de tattırsın inş.

Doktorunu ara cnm, ona bir sor derim.
Yorma birde kendini. Sakınmaya çalış hatta.
Kan şeklinde değil de kahverengi lekelerim vardı benim.
Progestan kullandım. En son iğnesini vuruldum artınca.
Tamam canim arar bi sorarim yada bi ev doktoruma giderim kafam karisik valla off

Simdi gecmis sayfalara soyle bir goz gecirdim ve % 80 yazilari biraz karamsar buldum. Genel olarak bir sikayet ve karamsarlik bulutu sarmis hepimizi:KK43: okurken kizima hamileligimde nasil hergunumun endise, korku ve aglama krizleri ile gectigini hatirladim ve hamileligim hep aci bir ani olarak aklimda kaldi halbuki cocuk isteyen bir kadinin en mutlu zamanlari olmasi gerekir degil mi? Bu nedenle bu hamileligim bana aci zamanlar hatirlatmaain istiyorum. Olacaga care yok kotu birsey olursa o zaman dusunecegim ama simdiden evham korku yapmayacagim diye bir karar aldim bu aksam. Biliyorum buradaki cogu arkadasin bende dahil bircok kotu deneyimi var gecmiste ama bu kotu deneyimleri artik gecmiste birakip yeni duruma adapte olmak lazim. Bunun en guzel ornegi bana gore icimizdeki en aci deneyimi yasayan #Ozlenen2010 arkadasimizdir ki kendisi cok pozitif bir hamile yasadiklarina ragmen. 3 ay bir gecsin rahatlayacagiz diyor ya bazi arkadaslar , bu daha yolun basi artik bundan sonra bize rahat yok bunu bilesiniz:):) cocugu olan arkadaslar bana katilacaktir:) yani demem o ki su an en rahat zamanlar bir tadini cikarmaya baslayalim artik. Daha bir pozitif yaklasalim duruma. Midesi bulananlar, basi agriyanlar 1-2 haftaya hicbirini hatirlamayacaksiniz bile korkmayin gececek. Hamileligin ilerleyen zamanlari ayakkabinizi bile kendiniz giyemeyeceksiniz kocaniz giydirecek haberiniz var mi:):) umarim kimse yanlis anlamaz sozlerimi, kimseye kizmiyorum yada yargilamiyorum tabiki burasi duygularimizi sikintilarimizi paylasmak icin katildigimiz bir forum ama son zamanlarda sadece sikintilar paylasiliuor soyle bir iki guzel neseli seyde paylassak iyi olmaz mi? Ben bugun cok neselendim ve duygulandim sizinle de paylasayim istedim

Bizim burada bir adet var herkes kullanmadigi esyalarini garaj satisi adiyla evinin onunde sudan ucuza satiyor. Bende bugun arabayla gecerken bir evin onunde hani su pille calisan ve kendinden sallanan salincak gibi ana kucagindan gordum hemde yepyeniydi. Sokagin sonundan geri donup satin aldim. Kilifini yikadim guzelce sildim. Sonra karsisina oturup seyrettim ve hayaller kurdum minik bebegim icinde ne guzel uyur diye:) sonra yetmedi usenmedim gittim kolileri acip kizimin yeni dogan zibinlarini kiyafetlerini karistirdim , sanki hala mis gibi bebek kokusu vardi uzerinde herseyin. Icim buyuk bir huzurla doldu:) imkani olan herkes hafta sonu kucuk bir yenidogan zibin alsin bence ne zaman karamsarliga duserse o zibina bakip ileride bebegi nasil bu zibini giyecek hayal edip guzel gunleri, o muhtesem bebek kokusunu hayal etsin:)Insallah hepimiz bebeklerimizi sag salim kucagimiza alacagiz, cok guzel gunler bizi bekliyor sevgili arkadaslarim!

Cooook uzun yazdim kusura bakmayin nolur .insallah cok sikmadim sizleri ama icimden gecenleri paylasmak istedim sizinle. Hadi ben kacayim artik utumun basinaaaa:)

çok güzel yazmışsın, keşke bizde başarabilsek =) Korkular geçmiyo bir türlü... Ama kendi adıma söz veriyorum bundan sonrası için daha pozitif olucam... Olmak için elimden gelenin en iyisini yapıcam... Ben bebek için krem almaya başladım =) Çok sevdiğim doğal bir marka var, Almanya'da satılıyor, işim gereği bende gidiyorum iş arkadaşlarımda her gidenle 1-2 kutu aldırıyorum ki bütçeyi bi anda zorlamasın :P

bence daha iyi herşeyi tam duyar görürüsün dr da bana bir hafta geç verdi erken gidince bişey görünmüyo ki zaten ters bişey olsa anlarsın allah korusun

Allah korusun canim oyle agrim sizim cok kanamam olmadikca pek endiselenmiyorum ama pazartesi ise baslayacagim o korkutuyor beni ama allah bana bir evlat daha nasip ettiyse muhakkak birsey olmaz bebegime

Kizlaaaar hamileliginizin tadini cikarin bol bol yatin esinize eziyet edin hehe gezin tozun ben oglumda oyle yapmistim simdi hic yatamiyorum suan oglum kafamda yatiyor ilk vebegine hamile annelerrrr tadini cikarinnnnn bulantilar gececek ins

Kizlar gun gun bebek gelisimlerinde yazan organlara gore yiyeceginiz seyleri ayarliyomusunuz bu hafta bnm beyin gelisiyo diye ha babam ceviz yiyorum mesela:kk77:

Simdi gecmis sayfalara soyle bir goz gecirdim ve % 80 yazilari biraz karamsar buldum. Genel olarak bir sikayet ve karamsarlik bulutu sarmis hepimizi:KK43: okurken kizima hamileligimde nasil hergunumun endise, korku ve aglama krizleri ile gectigini hatirladim ve hamileligim hep aci bir ani olarak aklimda kaldi halbuki cocuk isteyen bir kadinin en mutlu zamanlari olmasi gerekir degil mi? Bu nedenle bu hamileligim bana aci zamanlar hatirlatmaain istiyorum. Olacaga care yok kotu birsey olursa o zaman dusunecegim ama simdiden evham korku yapmayacagim diye bir karar aldim bu aksam. Biliyorum buradaki cogu arkadasin bende dahil bircok kotu deneyimi var gecmiste ama bu kotu deneyimleri artik gecmiste birakip yeni duruma adapte olmak lazim. Bunun en guzel ornegi bana gore icimizdeki en aci deneyimi yasayan #Ozlenen2010 arkadasimizdir ki kendisi cok pozitif bir hamile yasadiklarina ragmen. 3 ay bir gecsin rahatlayacagiz diyor ya bazi arkadaslar , bu daha yolun basi artik bundan sonra bize rahat yok bunu bilesiniz:):) cocugu olan arkadaslar bana katilacaktir:) yani demem o ki su an en rahat zamanlar bir tadini cikarmaya baslayalim artik. Daha bir pozitif yaklasalim duruma. Midesi bulananlar, basi agriyanlar 1-2 haftaya hicbirini hatirlamayacaksiniz bile korkmayin gececek. Hamileligin ilerleyen zamanlari ayakkabinizi bile kendiniz giyemeyeceksiniz kocaniz giydirecek haberiniz var mi:):) umarim kimse yanlis anlamaz sozlerimi, kimseye kizmiyorum yada yargilamiyorum tabiki burasi duygularimizi sikintilarimizi paylasmak icin katildigimiz bir forum ama son zamanlarda sadece sikintilar paylasiliuor soyle bir iki guzel neseli seyde paylassak iyi olmaz mi? Ben bugun cok neselendim ve duygulandim sizinle de paylasayim istedim

Bizim burada bir adet var herkes kullanmadigi esyalarini garaj satisi adiyla evinin onunde sudan ucuza satiyor. Bende bugun arabayla gecerken bir evin onunde hani su pille calisan ve kendinden sallanan salincak gibi ana kucagindan gordum hemde yepyeniydi. Sokagin sonundan geri donup satin aldim. Kilifini yikadim guzelce sildim. Sonra karsisina oturup seyrettim ve hayaller kurdum minik bebegim icinde ne guzel uyur diye:) sonra yetmedi usenmedim gittim kolileri acip kizimin yeni dogan zibinlarini kiyafetlerini karistirdim , sanki hala mis gibi bebek kokusu vardi uzerinde herseyin. Icim buyuk bir huzurla doldu:) imkani olan herkes hafta sonu kucuk bir yenidogan zibin alsin bence ne zaman karamsarliga duserse o zibina bakip ileride bebegi nasil bu zibini giyecek hayal edip guzel gunleri, o muhtesem bebek kokusunu hayal etsin:)Insallah hepimiz bebeklerimizi sag salim kucagimiza alacagiz, cok guzel gunler bizi bekliyor sevgili arkadaslarim!

Cooook uzun yazdim kusura bakmayin nolur .insallah cok sikmadim sizleri ama icimden gecenleri paylasmak istedim sizinle. Hadi ben kacayim artik utumun basinaaaa:)
çok güzel şeyler yazmışsın sabah sabah moral oldun bana

sadece kan veriyorsun bütün testler kandan yapılıyor. birtek rahim filminde zorlanırsın. baya ağrıyomuş çünkü. ben direk anestezi istedim ağrı eşiğim düşüktür çünkü. o zaman bişey anlamıyosun. uyuyosun, uyanıyosun herşey bitmiş oluyo :)
hıımm demek ki bende rahim filminde anstezi alıcam.tamam canım tşkler.bugun bebişim gidiyor öğlende.sonrasında da bakıcam bütün testler.görüşmek üzere

Cok sagol canim benim:) ay vallahi oglam gibi hissediyorum ben bu sefer ama hadi bakalim:) kizin nasil oldu canim? Umarim daha iyidir.
sen ne hissediyorsan o dur canım , anneler hisseder :) kızım daha iyi olacak inşallah aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum , yarın kontrolü var , bildiğin astım ilaçları kullanıyoruz biz , devamlı makineden ilaç almak zorunda kalmaz inşallah , neden böyle oldu anlamadım her defasına doktora getiriyorum halbuki , ben zaten onu gördükçe kendimi unuttum . balgam sökülsün diye arada öksürüğü şiddetleniyor , dün gece tıkandı sandım nasıl koştum yanına yataktan nasıl fırladım anlamadım bile .
Ah canim nasil dayandin o aciya, agliyorum su anda kizima sarildim:KK43: Allah kimseye yasatmasin evlat acisi! Ilk defa anne olacak arkadaslar bebeklerini kucaklarina alinca hissedecekler ancak o acinin anlamini. Kizimin bir yeri cizilse kalbim aciyor Allah acisini gostermesin.
Rabbim sabrını vermese nasıl dayanılır canım . o an dünya duruyor nefes bile alamıyorsun ama zamanla hepsine alışıyorsun , unutulmuyorda alışılıyor , Allahım herkesin evladını korusun , evlatlarımızla imtihan etmesin . birde ilk bu temmuz annelerine gelince içim cız etti , oğlum 17 temmuzda doğdu :) o zamanda ağustos annelerinde yazıyorduk , temmuz annesi olmuştum :)

Banada yapmadilar daha galiba? Burda hersey pek gizli sana soylemiyorlar ki ne testi yaptiklarini bir testinde anormallik varsa ya da ilac kullanacaksan anca:) ama yaptirmak lazim herhalde. Aslinda onceden gecirsek daha iyi o zaman asilanmis gibi oluyormussun daha rahat
bir sürü test varda içinde toxoplazma göremedim , illa söylemekmi gerekiyor bu doktorlara bilmiyorum ki ,, ya da bizmi çok detaycıyız , pazartesi gidecem sağlık ocağına yaptırmak için . aslında hiç bilmemek daha iyi bildikçe insan korkuyor :)
Arkadaslar ben bugun doktora gittim kontrole hersey iyi kalp atisi 160 cikti 7+5'teyim bebegin buyukligu 8+3 ile uyumlu cikti. Kizimda cok uzun yasitlarina gore buda onden onden gidiyor hayirlisi bakalim:) doktor hersey mukemmel gorunuyor cok iyi dedi cok sevindim. Esim is seyahatinde oldugu icin kotu birsey soylerse doktor tek basima cok uzulurum diye dusunmustum neyseki haberler iyi bizden:) darisi yakinda kontrolu olan arkadaslarin basina!!!!
oy maşallah kuzucuga , sen bize fark attın çabuk çağırdılar kontrole :) benim çocuklarda hafta hafta ilerden giderdi , boylu poslu bir sülale olunca bebeklerde küçük olmuyor :D bir dahaki kontrol ne zaman , benim 3 ocak , :)
Herkes uykuda su anda turkiye'de kimbilir ruyanizda neler neler goruyorsunuz? Kimler acaba bebeklerini kucaklarina aliyor:)bende kizimi yatirdim, camasirlari yikiyorum bulasiklari bitirdim etraftaki feci oyuncak daginikligini toparladim kurutmadaki camasirlari alip utuye baslamadan bir yazayim dedim. Bu arada saat burada aksam 9.15:) benim daha dag gibi utum var :) ama azimliyim o utu bitecek artik bu gece!!!!
şimdi uyku sırası sizde, mışıl mışıl uyuyun tatlı tatlı rüyalar görün inşallah :)

ay okuyunca ağlayasım geldi pozitif olmadan pozitif gelmiyor zamanla bunu anlıyor insan :) çok haklısın kendimize zehir ediypruz herşeyi ,, Halbuki bizi koruyan kollayan bizi bizden daha çok seven Allah var ,Her şerde mutlaka bir hayır vardır. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın inşallah sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza :)

Back
X