- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.361
Ağzına eline sağlık canım çok güzel yazmışın sana katılıyorum. Büyük kızımda hamileliğim doğumum çok sıkıntılı geçti endişeler herşeyi kafaya takmalar yüzünden güzel günleri sıkıntılı Hatırlıyorum. Ama küçük kızımda rahat endişesiz geçirdim çok farklıydı bebek bile çok huzurluydu. Bakalım bu 3. De gayet relaxım nasıl olucakSimdi gecmis sayfalara soyle bir goz gecirdim ve % 80 yazilari biraz karamsar buldum. Genel olarak bir sikayet ve karamsarlik bulutu sarmis hepimiziokurken kizima hamileligimde nasil hergunumun endise, korku ve aglama krizleri ile gectigini hatirladim ve hamileligim hep aci bir ani olarak aklimda kaldi halbuki cocuk isteyen bir kadinin en mutlu zamanlari olmasi gerekir degil mi? Bu nedenle bu hamileligim bana aci zamanlar hatirlatmaain istiyorum. Olacaga care yok kotu birsey olursa o zaman dusunecegim ama simdiden evham korku yapmayacagim diye bir karar aldim bu aksam. Biliyorum buradaki cogu arkadasin bende dahil bircok kotu deneyimi var gecmiste ama bu kotu deneyimleri artik gecmiste birakip yeni duruma adapte olmak lazim. Bunun en guzel ornegi bana gore icimizdeki en aci deneyimi yasayan #Ozlenen2010 arkadasimizdir ki kendisi cok pozitif bir hamile yasadiklarina ragmen. 3 ay bir gecsin rahatlayacagiz diyor ya bazi arkadaslar , bu daha yolun basi artik bundan sonra bize rahat yok bunu bilesiniz:):) cocugu olan arkadaslar bana katilacaktir:) yani demem o ki su an en rahat zamanlar bir tadini cikarmaya baslayalim artik. Daha bir pozitif yaklasalim duruma. Midesi bulananlar, basi agriyanlar 1-2 haftaya hicbirini hatirlamayacaksiniz bile korkmayin gececek. Hamileligin ilerleyen zamanlari ayakkabinizi bile kendiniz giyemeyeceksiniz kocaniz giydirecek haberiniz var mi:):) umarim kimse yanlis anlamaz sozlerimi, kimseye kizmiyorum yada yargilamiyorum tabiki burasi duygularimizi sikintilarimizi paylasmak icin katildigimiz bir forum ama son zamanlarda sadece sikintilar paylasiliuor soyle bir iki guzel neseli seyde paylassak iyi olmaz mi? Ben bugun cok neselendim ve duygulandim sizinle de paylasayim istedim
Bizim burada bir adet var herkes kullanmadigi esyalarini garaj satisi adiyla evinin onunde sudan ucuza satiyor. Bende bugun arabayla gecerken bir evin onunde hani su pille calisan ve kendinden sallanan salincak gibi ana kucagindan gordum hemde yepyeniydi. Sokagin sonundan geri donup satin aldim. Kilifini yikadim guzelce sildim. Sonra karsisina oturup seyrettim ve hayaller kurdum minik bebegim icinde ne guzel uyur diye:) sonra yetmedi usenmedim gittim kolileri acip kizimin yeni dogan zibinlarini kiyafetlerini karistirdim , sanki hala mis gibi bebek kokusu vardi uzerinde herseyin. Icim buyuk bir huzurla doldu:) imkani olan herkes hafta sonu kucuk bir yenidogan zibin alsin bence ne zaman karamsarliga duserse o zibina bakip ileride bebegi nasil bu zibini giyecek hayal edip guzel gunleri, o muhtesem bebek kokusunu hayal etsin:)Insallah hepimiz bebeklerimizi sag salim kucagimiza alacagiz, cok guzel gunler bizi bekliyor sevgili arkadaslarim!
Cooook uzun yazdim kusura bakmayin nolur .insallah cok sikmadim sizleri ama icimden gecenleri paylasmak istedim sizinle. Hadi ben kacayim artik utumun basinaaaa:)
Herkese iyi geceler,sayfalar almış başını gitmiş, her an paylaşılmak isteniyor demek, artık takip edemiyorum, benim bir sıkıntım ok şükür herşey yolunda özledim bebeğimi,haftaya görcem inş , kızlar bu arada yüzük testi birde şu yok gebe kaldığın yaşa ayı ekle maya yöntemi denediniz mi, cinsiyetini çok merak ediyrm, hemen bişeyler almak istiyorum , na zaman belli olur , ?
evet canım arkadaşlar bulantı ve bebeğin sağlığının bi alakası yok diyor ama bence var bulantı olması bebişten gelen bi sinyal bence ne güzel allah bozmasın :)))
yazdıklarına katılıyorum cnm bazen burya girmek üzüyor beni girmesem mi diyorum benimde bir kaybım var ve çok evhamlıyım zaten kötü şeyler duyunca diyorum bende yaşarsam tekrar alalh korusun rabbim hepimizin bebelerini korusun inşSimdi gecmis sayfalara soyle bir goz gecirdim ve % 80 yazilari biraz karamsar buldum. Genel olarak bir sikayet ve karamsarlik bulutu sarmis hepimiziokurken kizima hamileligimde nasil hergunumun endise, korku ve aglama krizleri ile gectigini hatirladim ve hamileligim hep aci bir ani olarak aklimda kaldi halbuki cocuk isteyen bir kadinin en mutlu zamanlari olmasi gerekir degil mi? Bu nedenle bu hamileligim bana aci zamanlar hatirlatmaain istiyorum. Olacaga care yok kotu birsey olursa o zaman dusunecegim ama simdiden evham korku yapmayacagim diye bir karar aldim bu aksam. Biliyorum buradaki cogu arkadasin bende dahil bircok kotu deneyimi var gecmiste ama bu kotu deneyimleri artik gecmiste birakip yeni duruma adapte olmak lazim. Bunun en guzel ornegi bana gore icimizdeki en aci deneyimi yasayan #Ozlenen2010 arkadasimizdir ki kendisi cok pozitif bir hamile yasadiklarina ragmen. 3 ay bir gecsin rahatlayacagiz diyor ya bazi arkadaslar , bu daha yolun basi artik bundan sonra bize rahat yok bunu bilesiniz:):) cocugu olan arkadaslar bana katilacaktir:) yani demem o ki su an en rahat zamanlar bir tadini cikarmaya baslayalim artik. Daha bir pozitif yaklasalim duruma. Midesi bulananlar, basi agriyanlar 1-2 haftaya hicbirini hatirlamayacaksiniz bile korkmayin gececek. Hamileligin ilerleyen zamanlari ayakkabinizi bile kendiniz giyemeyeceksiniz kocaniz giydirecek haberiniz var mi:):) umarim kimse yanlis anlamaz sozlerimi, kimseye kizmiyorum yada yargilamiyorum tabiki burasi duygularimizi sikintilarimizi paylasmak icin katildigimiz bir forum ama son zamanlarda sadece sikintilar paylasiliuor soyle bir iki guzel neseli seyde paylassak iyi olmaz mi? Ben bugun cok neselendim ve duygulandim sizinle de paylasayim istedim
Bizim burada bir adet var herkes kullanmadigi esyalarini garaj satisi adiyla evinin onunde sudan ucuza satiyor. Bende bugun arabayla gecerken bir evin onunde hani su pille calisan ve kendinden sallanan salincak gibi ana kucagindan gordum hemde yepyeniydi. Sokagin sonundan geri donup satin aldim. Kilifini yikadim guzelce sildim. Sonra karsisina oturup seyrettim ve hayaller kurdum minik bebegim icinde ne guzel uyur diye:) sonra yetmedi usenmedim gittim kolileri acip kizimin yeni dogan zibinlarini kiyafetlerini karistirdim , sanki hala mis gibi bebek kokusu vardi uzerinde herseyin. Icim buyuk bir huzurla doldu:) imkani olan herkes hafta sonu kucuk bir yenidogan zibin alsin bence ne zaman karamsarliga duserse o zibina bakip ileride bebegi nasil bu zibini giyecek hayal edip guzel gunleri, o muhtesem bebek kokusunu hayal etsin:)Insallah hepimiz bebeklerimizi sag salim kucagimiza alacagiz, cok guzel gunler bizi bekliyor sevgili arkadaslarim!
Cooook uzun yazdim kusura bakmayin nolur .insallah cok sikmadim sizleri ama icimden gecenleri paylasmak istedim sizinle. Hadi ben kacayim artik utumun basinaaaa:)
16 temmuz arefe 17 temmuz bayramın 1. günü canım
Kiz birakin cini bini biraz heyecan olsun bekleyelim ogrenene kadar bunlar sacma sapan seyler bizim yasla alakasi yok o bildigimin kadariyla kocanin Spermi belirliyorGünaydın hanımlar :)
Çin takvimini okuyunca bende baktım. Erkek diyor :)
Dün bir arkadaşta formül yazmıştı. Onda da tek çıkmıştı. Erkek anlamına geliyordu sanırım.
Dairedekilerde erkek diyor.
Bakalım bizimki ne olacak :)
progestan kullanıyormusun cnm inş bişey olmaz dinlen devamı gelirse dr gitGunaydinnn kizlar nasilsiniz gece benin biraz akinti seklinde kan geldi cok hafif sizdede oldumu normalmi siuce gece hic uyuyamadim bebegime birsey olmamistir ins
Gözün aydin cnm cokkk sevindimmmm senin adinaaa darisi benim basima insArkadaslar ben bugun doktora gittim kontrole hersey iyi kalp atisi 160 cikti 7+5'teyim bebegin buyukligu 8+3 ile uyumlu cikti. Kizimda cok uzun yasitlarina gore buda onden onden gidiyor hayirlisi bakalim:) doktor hersey mukemmel gorunuyor cok iyi dedi cok sevindim. Esim is seyahatinde oldugu icin kotu birsey soylerse doktor tek basima cok uzulurum diye dusunmustum neyseki haberler iyi bizden:) darisi yakinda kontrolu olan arkadaslarin basina!!!!
Yok canim doktora gitmedim dahaca ilk hamilelegimdede kullanmadim cok degildi ama yinede telaslandimprogestan kullanıyormusun cnm inş bişey olmaz dinlen devamı gelirse dr git
senin bat ne canım bende duymadım daha dr haftaya gel dediGözün aydin cnm cokkk sevindimmmm senin adinaaa darisi benim basima ins
telaşlanma sakin ol rahim büyüor ama kanama devam ederse muhakkak git bir damlaysa bişey olmaz inş.Yok canim doktora gitmedim dahaca ilk hamilelegimdede kullanmadim cok degildi ama yinede telaslandim
Coook guzel yazmissin canimm ya hepsini tek tek okudum dedigin gibi dunyaya gelsinler ozaman basliyor aslinda simdi hakilelegin tanidi cikarmak lazimSimdi gecmis sayfalara soyle bir goz gecirdim ve % 80 yazilari biraz karamsar buldum. Genel olarak bir sikayet ve karamsarlik bulutu sarmis hepimiziokurken kizima hamileligimde nasil hergunumun endise, korku ve aglama krizleri ile gectigini hatirladim ve hamileligim hep aci bir ani olarak aklimda kaldi halbuki cocuk isteyen bir kadinin en mutlu zamanlari olmasi gerekir degil mi? Bu nedenle bu hamileligim bana aci zamanlar hatirlatmaain istiyorum. Olacaga care yok kotu birsey olursa o zaman dusunecegim ama simdiden evham korku yapmayacagim diye bir karar aldim bu aksam. Biliyorum buradaki cogu arkadasin bende dahil bircok kotu deneyimi var gecmiste ama bu kotu deneyimleri artik gecmiste birakip yeni duruma adapte olmak lazim. Bunun en guzel ornegi bana gore icimizdeki en aci deneyimi yasayan #Ozlenen2010 arkadasimizdir ki kendisi cok pozitif bir hamile yasadiklarina ragmen. 3 ay bir gecsin rahatlayacagiz diyor ya bazi arkadaslar , bu daha yolun basi artik bundan sonra bize rahat yok bunu bilesiniz:):) cocugu olan arkadaslar bana katilacaktir:) yani demem o ki su an en rahat zamanlar bir tadini cikarmaya baslayalim artik. Daha bir pozitif yaklasalim duruma. Midesi bulananlar, basi agriyanlar 1-2 haftaya hicbirini hatirlamayacaksiniz bile korkmayin gececek. Hamileligin ilerleyen zamanlari ayakkabinizi bile kendiniz giyemeyeceksiniz kocaniz giydirecek haberiniz var mi:):) umarim kimse yanlis anlamaz sozlerimi, kimseye kizmiyorum yada yargilamiyorum tabiki burasi duygularimizi sikintilarimizi paylasmak icin katildigimiz bir forum ama son zamanlarda sadece sikintilar paylasiliuor soyle bir iki guzel neseli seyde paylassak iyi olmaz mi? Ben bugun cok neselendim ve duygulandim sizinle de paylasayim istedim
ne zaman gideceksin dr ben geçen hafta gittim verdi bana ne olur ne olmaz iyi tutunsun dediYok canim doktora gitmedim dahaca ilk hamilelegimdede kullanmadim cok degildi ama yinede telaslandim
Sagol canim benim agrim olsaydi muhakkak giderdin esimide telaslandirmak istemedim ama bugun bi dinleneyim bol bol bakim sagol icim rahatladitelaşlanma sakin ol rahim büyüor ama kanama devam ederse muhakkak git bir damlaysa bişey olmaz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?