2015 Temmuz Anneleri

mrb temmuz annecikleri..yrn ilk dr randevum var..çok merak ediyorum kaç haftalık diyecek..heyecanlıyım biraz..bulantı baş ağrısı ve acaip yorgunluk var

Ayni durumdayiz canim.benim de 2 kizim var.8 ve 11 yasindalar[/QUOTE]
Benimkiler de 8 ve 12 teyzesi, kardesleri dogunca 9 ve 13 olacaklar. Simdiye kadar erkek kardes isteyen minigim, bugün arkadasinin yaramaz kardesinden ürkmüs, anne sakin oglan yapma kiz yap oglanlar cok deli diyoooo:):):)
ama ilkinde bir anda bulantılar geçti bebeğin kalbi durmuş öyle olacak diye korkuyorum canım yaaa inşallah hareketlerini hissederimde rahatlarım vallahi diken üzerindeyim nasıl geçecek günler of of
Himm haklisin o zaman tedirgin olmakta, ama sakin olmaya calis canim, Allahin izniyle biseycik olmaz insallah...
Canim benim, bosver anneyi kaynanayi, en özel anlarin burnundan gelir. Kendi basina gayet iyi idare edebilirsin bence.Hic korkutmayin kendinizi, cok kolay geciyor hersey, bebeginizi aksam babasiyla yikarsiniz. evi aksamdan toplar sabah süpürge vurursunuz, yemek olmasa da olur kahvalti,menemen idare edersiniz düzen tutturana kadar.Ben ilk kizimi 18 imde dogurdum, Yanimda kimsecikler yoktu ama sorumluluk sirta binince kaplan kesiliyorsun.Cünkü sana muhtac bi yavru var,eve baskasi girince esin de sen de cok kasilirsiniz ve kötü oluyor o zaman da... Yasini tam bilmiyorum ama nacizane bi abla tavsiyesi

Ay canim benim, canin ne cekiyo söyle yolliyim ben. Ben de almanyadayim, canim hep zit, kolay hazirlanmayan ve disarida bulunmayan seyleri cekiyor. Benim de normalde ne bulantim ne as ermem olurdu, bunda bi terslik var ama daha cözemedim

Kızlar dun gece ruyamda iki tane lohusa pijamasi aldim insallah hayirlara cikar... bir kac gece once tosun gibi bi erkek bebek gordum... iyice kafayi bozmus durumdayim :)
Hayra ciksin insallah, saglikla sonuna varalim insallah hepimiz...

merhaba arkadaşlar. 7+4 en berbat gunlerimden biri oldu bugun ilk kez istifrayi yasatti bebegim bana. insallah bir daha olmaz. cok endiseliyim.
sizde durumlar nasil?

çok sevindim gözün aydın aynı haftadayız demekki bulantının azalma bişey hissetmeme haftası bu hafta

kızlar ya ben bu ultrason kağıdından hiç bişi anlamıyorum crl 0.54 cm yazıyor bu kaç milim oluyor bebek 7+0 olmam gerekirken ultrasonda 6+2 görünüyorum

Bunu duydugum iyi oldu canim pihtilasma cikmadi bende ama ilk cocugum kalbi durmustu yinede ici rahat etmiyo insanin hem dogal vitamin bende yapacam artik cok mantikli illa yarari olur biseylere

kızlar ya ben bu ultrason kağıdından hiç bişi anlamıyorum crl 0.54 cm yazıyor bu kaç milim oluyor bebek 7+0 olmam gerekirken ultrasonda 6+2 görünüyorum

crl bebeğin baştan popoya boyutu demek canım. benimde 7 haftalık olmam gerekirken ultrasonda 6+3 çıktı 4 gün geri yani ama doktor hiç sorun değil 2 hafta geriliğe kadar normal karşılıyoruz dedi rahat ol canım

Oh oh millet muhabbetin dibine vurmuşunuz yawrular
Bende gece Rüyam da doktor da bana erkek bebek görünüyo diyordu
Okadar Bilinçaltı yapmışım ki yani
Evet muhabbet koyulasti bugun masaAllah :)Benim bilincaltim karman corman :) Bir gun ikiz kiz goruyorum,bir gun ikiz oglan,dun gece üçüz oldugunu gordum :)))

Evet inş şimdiden ben Varım
Tamamdir 3. uyemizde hazir :)
Bebisleri emzirirken o kilolar gider kizlaar.. birde zamane cocuklari biraz yaramaz ve uykusuz onlarin pesinde kosustururkende gidecek o kilolar... annecikler yavrularimiz saglikli olsun canlari sagolsun tek derdimiz kilolarimiz olsun
İnsaAllah canim kilolarimiz bebislerimize yarasin bizde zayiflayalim :)
Endiseni anliyorum canim benim iki kaybim var,bir sey olacak diye aklim cikiyor.Ne kadar az stres o kadar az sorun :) Bu yuzden rahatlatmaya calisiyorum kendimi.
o ikisinden bende de var bende bi de PAI var ama bana dr hibor 3500 verdi yani 0,2 mg lık acaba yeterli mi ki ya sende 2 tane olduğu halde 0,4lük vuruluyomuşsun baksana
Canim bilmiyorumki,bana direkt 0.4luk baslatti.Hatta yarin kontrolum var ikizleri gorursek dozaji soracagim.Yukseltmek gerekli mi diye.
mrb temmuz annecikleri..yrn ilk dr randevum var..çok merak ediyorum kaç haftalık diyecek..heyecanlıyım biraz..bulantı baş ağrısı ve acaip yorgunluk var
Yarin benimde randevum var.İnsaAllah guzel haberlerle doneriz canim hayirlisiyla.
Bu aksam kanamam basladi cok moralim bozuk yarin sabah doktora gidiyorum
Canim insaAllah bir sey yoktur.Yarin haberdar etmeyi unutma.
dktr bi hafta daha zaman verdi. Gece gunduz dua ediyorum. Allh yardımcımız olsun inş.
Canim doktor 1 hafta sure verdiyse hala umut var demektir.Belki gec dollenmistir.Umudunu hic kaybetme.Rabbim yardimcin olsun.

içimi rahatlattın canım herkez mm diyor ya bebeğin boyuna benimkinde cm geçince anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…