2015 Temmuz Anneleri

Bunu duydugum iyi oldu canim pihtilasma cikmadi bende ama ilk cocugum kalbi durmustu yinede ici rahat etmiyo insanin hem dogal vitamin bende yapacam artik cok mantikli illa yarari olur biseylere

Gerçekten limonlu su mide bulantisina iyi geliyor mu acaba. Yarın bende deneyeceğim öyleyse

Ah canim nasil dayandin o aciya, agliyorum su anda kizima sarildim Allah kimseye yasatmasin evlat acisi! Ilk defa anne olacak arkadaslar bebeklerini kucaklarina alinca hissedecekler ancak o acinin anlamini. Kizimin bir yeri cizilse kalbim aciyor Allah acisini gostermesin.

arkadaşlar toxoplazma testini her hamilelikte yenidenmi yapmak gerekiyor , ?
Banada yapmadilar daha galiba? Burda hersey pek gizli sana soylemiyorlar ki ne testi yaptiklarini bir testinde anormallik varsa ya da ilac kullanacaksan anca:) ama yaptirmak lazim herhalde. Aslinda onceden gecirsek daha iyi o zaman asilanmis gibi oluyormussun daha rahat

Herkese iyi geceler,sayfalar almış başını gitmiş, her an paylaşılmak isteniyor demek, artık takip edemiyorum, benim bir sıkıntım ok şükür herşey yolunda özledim bebeğimi,haftaya görcem inş , kızlar bu arada yüzük testi birde şu yok gebe kaldığın yaşa ayı ekle maya yöntemi denediniz mi, cinsiyetini çok merak ediyrm, hemen bişeyler almak istiyorum , na zaman belli olur , ?

Ayni durumdayiz canim.benim de 2 kizim var.8 ve 11 yasindalar
Benimkiler de 8 ve 12 teyzesi, kardesleri dogunca 9 ve 13 olacaklar. Simdiye kadar erkek kardes isteyen minigim, bugün arkadasinin yaramaz kardesinden ürkmüs, anne sakin oglan yapma kiz yap oglanlar cok deli diyoooo:):):)

Himm haklisin o zaman tedirgin olmakta, ama sakin olmaya calis canim, Allahin izniyle biseycik olmaz insallah...

Canim benim, bosver anneyi kaynanayi, en özel anlarin burnundan gelir. Kendi basina gayet iyi idare edebilirsin bence.Hic korkutmayin kendinizi, cok kolay geciyor hersey, bebeginizi aksam babasiyla yikarsiniz. evi aksamdan toplar sabah süpürge vurursunuz, yemek olmasa da olur kahvalti,menemen idare edersiniz düzen tutturana kadar.Ben ilk kizimi 18 imde dogurdum, Yanimda kimsecikler yoktu ama sorumluluk sirta binince kaplan kesiliyorsun.Cünkü sana muhtac bi yavru var,eve baskasi girince esin de sen de cok kasilirsiniz ve kötü oluyor o zaman da... Yasini tam bilmiyorum ama nacizane bi abla tavsiyesi

Ay canim benim, canin ne cekiyo söyle yolliyim ben. Ben de almanyadayim, canim hep zit, kolay hazirlanmayan ve disarida bulunmayan seyleri cekiyor. Benim de normalde ne bulantim ne as ermem olurdu, bunda bi terslik var ama daha cözemedim

Bizimkiler erkek galiba bu sefer:) sagol canim dusunmen yeterli!

bende istemiyorum ztn annem olamıcak ama onlar rhat bırakmaz illa birini göndercekler :/

inşallah bulursun..ama seninkiler iyiymiş bnmkiler malesef öyle değil hiçbirinin yanında rahat edemem öyle insanlar değiller ztn hoşgörülü değiller en başta ve çok uzun kalıyolar dedim ya 6 ay kaldılar dger eltilerimde ne kocamla diyaloğum olcak ne rahat yatıp uzanıcam nede rahat çocugumu sevebilcem.eşimde farkında ama malesef kmseyi kıramıyo bşy diyemiyo yine diyemicek ben desemde kötü olcam

canım o değilde ben normal doğum yapmak istiyorum ama benim doğum tam bayrama denk geliyor ya bayramda doğurusam hiç bi doktor hastanede olmaz ne yapacağızzz
devlettemi doğurucaksın eğer ztn normalse malum doktor girmiyo ebeler doğurtuyo sezeryan olursada nöbetçi kadın doğumcu yada çağırırlar ama inşallah o zaman denk gelmez tbi

Ayni durumdayiz canim.benim de 2 kizim var.8 ve 11 yasindalar

inan bende aynı düşünüyorum ki eşim çok yardımcı olan biri aa ailesi işgüzarlık yapıck buna eminim birini göndericek yani azda kalmıyolar 6 ay ne demek ben tek olsam ekmek peynir yer yatar uzanır evi düşünmem çok kötü olsam bile rhat ederim ztn ama mutlaka gelicekler işte ne çocugumu sevebilcem ne rahat edebilce.açıkca söylemek istiyorum aslında ama o zamanda kötü gelin olcam

kızlar ya ben bu ultrason kağıdından hiç bişi anlamıyorum crl 0.54 cm yazıyor bu kaç milim oluyor bebek 7+0 olmam gerekirken ultrasonda 6+2 görünüyorum
bebeğin yarım cm yani canım :) eğer kalbi atıyorsa gün önemmli değil gelişsin yterki.benmde öyle oynamalar olmuştu

Ne güzel birçoğunuz yarın kalp atışı için gidiyor
Güzel haberlerle dönün inşallah

Pınarsnn canım açık açık konuş söyle onlara gelmesinler
Ama kırıcı olmayacak şekildedir
Ne annemin ne sizin kalmanıza gerek yok annecim dersin
Ben zaten zorda falan kalırsam size söylerim dersin
Yarın kötü olmaktan iyidir bugünden zarf at konuşmalarınla

keşke anlayan insanlar olsalar :) aaa sanamı bakcaz torun bizide torunumuz mecbur gelcez hemde oğlum işe gidiyo onumu yorcan diyicek ( nerden biliyorum dersen doğmadan don biçtiler yeni evlendiğimde mevzusu olmuştu eşim hastanede yanımda isterim rhat edemez bnce insan başkalarıyla demiştim o da kusura bakma sen çalışmıyosun o çalışıyo yazık değilmi oğluma yorulcak o kadar insan var biri sana yardım eder elbet demişti sanki ben çocugu tek başıma yapıyomda her defasında öyle birşe olursa hamile kalırsam doğurursam oğlunu zora sokmamamı söylüyor )

Arkadaslar ben bugun doktora gittim kontrole hersey iyi kalp atisi 160 cikti 7+5'teyim bebegin buyukligu 8+3 ile uyumlu cikti. Kizimda cok uzun yasitlarina gore buda onden onden gidiyor hayirlisi bakalim:) doktor hersey mukemmel gorunuyor cok iyi dedi cok sevindim. Esim is seyahatinde oldugu icin kotu birsey soylerse doktor tek basima cok uzulurum diye dusunmustum neyseki haberler iyi bizden:) darisi yakinda kontrolu olan arkadaslarin basina!!!!

Herkes uykuda su anda turkiye'de kimbilir ruyanizda neler neler goruyorsunuz? Kimler acaba bebeklerini kucaklarina aliyor:)bende kizimi yatirdim, camasirlari yikiyorum bulasiklari bitirdim etraftaki feci oyuncak daginikligini toparladim kurutmadaki camasirlari alip utuye baslamadan bir yazayim dedim. Bu arada saat burada aksam 9.15:) benim daha dag gibi utum var :) ama azimliyim o utu bitecek artik bu gece!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…