- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 373
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.341
Bunu duydugum iyi oldu canim pihtilasma cikmadi bende ama ilk cocugum kalbi durmustu yinede ici rahat etmiyo insanin hem dogal vitamin bende yapacam artik cok mantikli illa yarari olur biseylere
İnsaAllah canim sifa olsun yavruna.Bunu duydugum iyi oldu canim pihtilasma cikmadi bende ama ilk cocugum kalbi durmustu yinede ici rahat etmiyo insanin hem dogal vitamin bende yapacam artik cok mantikli illa yarari olur biseylere
Cok sagol canim benim:) ay vallahi oglam gibi hissediyorum ben bu sefer ama hadi bakalim:) kizin nasil oldu canim? Umarim daha iyidir.oy senide oğluşunuda yirimcanın ne istiyor söyle yollayalım canım :)
Ah canim nasil dayandin o aciya, agliyorum su anda kizima sarildiminşallah canım aminn . evet acıları yaşamadan öğrenemiyorsun malesefRabbim kimseye yaşatmasın böylesini çok zor , düşükler de acı veriyor ama dokunup yüzünü görüp acısını yaşamak daha zor
Banada yapmadilar daha galiba? Burda hersey pek gizli sana soylemiyorlar ki ne testi yaptiklarini bir testinde anormallik varsa ya da ilac kullanacaksan anca:) ama yaptirmak lazim herhalde. Aslinda onceden gecirsek daha iyi o zaman asilanmis gibi oluyormussun daha rahatarkadaşlar toxoplazma testini her hamilelikte yenidenmi yapmak gerekiyor , ?
Doktorun ne dedi canim o onemli. Insallah iyi sonuclanir!8 olması gerekirken 6+0 da durmuş. Karından bakıldı şuana kadar kalp stışı yok. Ve iki gundur lekelenme var
Benimkiler de 8 ve 12 teyzesi, kardesleri dogunca 9 ve 13 olacaklar. Simdiye kadar erkek kardes isteyen minigim, bugün arkadasinin yaramaz kardesinden ürkmüs, anne sakin oglan yapma kiz yap oglanlar cok deli diyoooo:):):)Ayni durumdayiz canim.benim de 2 kizim var.8 ve 11 yasindalar
bende istemiyorum ztn annem olamıcak ama onlar rhat bırakmaz illa birini göndercekler :/canim bence senin kimseye ihtiyacin yok ben ilk dogumumu yanlizdim ve gayet guzeldi kimse karismadi tamam zorlugu oluyor ama benim dusuncen boyle normal dogum olursa zaten hemen ayaga kalkabilirsin benim burda bir suru arkadasim var ailesi yaninda hic yoktu
Aminnn inşallah ben ogleden sonra gidicem yarın saat geçmez artık.. sen de mutlaka haber ver merak ederim ikizleriniBende :))) Yarin bende kalpler icin gidiyorum.İnsaAllah hayirlisiyla guzel haberlerle doneriz:)
inşallah bulursun..ama seninkiler iyiymiş bnmkiler malesef öyle değil hiçbirinin yanında rahat edemem öyle insanlar değiller ztn hoşgörülü değiller en başta ve çok uzun kalıyolar dedim ya 6 ay kaldılar dger eltilerimde ne kocamla diyaloğum olcak ne rahat yatıp uzanıcam nede rahat çocugumu sevebilcem.eşimde farkında ama malesef kmseyi kıramıyo bşy diyemiyo yine diyemicek ben desemde kötü olcambenim annemde yaşlı zaten babam var gelsede 2 gün kalabilir kaynanam iyi insan ama ben rahat edemiyorum hatta o demden zaten gelir kalır 1-2 hafta adettir ama ben ona şunu yap bunu yap diyemem keşke annem kalabilcek durumda olsaydı ama eşimle konuştum herşeyden kısarım dedim doğum zamanı 2 aylık falan yatılı bi yardımcı tutcaz ben bebekle ilgilensem oda gelen giden evin temizliği ne yardım eder bende kimsenin yllarına bakmamış olurum yada yok kaynanam bunu dedi yada kaynanam sen bana bunu dedin olmayacak. kaynanam ve görümcelerimle şimdi aramızda çok iyi bi saygı sevgi var öyle devam etsin istiyorum eşim güvenilir iyi bi insan bulduğum sürece ok dedi inşallah Allahım bulurum
devlettemi doğurucaksın eğer ztn normalse malum doktor girmiyo ebeler doğurtuyo sezeryan olursada nöbetçi kadın doğumcu yada çağırırlar ama inşallah o zaman denk gelmez tbicanım o değilde ben normal doğum yapmak istiyorum ama benim doğum tam bayrama denk geliyor ya bayramda doğurusam hiç bi doktor hastanede olmaz ne yapacağızzz
Ayni durumdayiz canim.benim de 2 kizim var.8 ve 11 yasindalar
bebeğin yarım cm yani canım :) eğer kalbi atıyorsa gün önemmli değil gelişsin yterki.benmde öyle oynamalar olmuştukızlar ya ben bu ultrason kağıdından hiç bişi anlamıyorum crl 0.54 cm yazıyor bu kaç milim oluyor bebek 7+0 olmam gerekirken ultrasonda 6+2 görünüyorum
Bende varimmmEvet inş şimdiden ben Varım
keşke anlayan insanlar olsalar :) aaa sanamı bakcaz torun bizide torunumuz mecbur gelcez hemde oğlum işe gidiyo onumu yorcan diyicek ( nerden biliyorum dersen doğmadan don biçtiler yeni evlendiğimde mevzusu olmuştu eşim hastanede yanımda isterim rhat edemez bnce insan başkalarıyla demiştim o da kusura bakma sen çalışmıyosun o çalışıyo yazık değilmi oğluma yorulcak o kadar insan var biri sana yardım eder elbet demişti sanki ben çocugu tek başıma yapıyomda her defasında öyle birşe olursa hamile kalırsam doğurursam oğlunu zora sokmamamı söylüyor )Ne güzel birçoğunuz yarın kalp atışı için gidiyor
Güzel haberlerle dönün inşallah
Pınarsnn canım açık açık konuş söyle onlara gelmesinler
Ama kırıcı olmayacak şekildedir
Ne annemin ne sizin kalmanıza gerek yok annecim dersin
Ben zaten zorda falan kalırsam size söylerim dersin
Yarın kötü olmaktan iyidir bugünden zarf at konuşmalarınla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?