Ayni durumdayiz canim.benim de 2 kizim var.8 ve 11 yasindalar[/QUOTE]
Benimkiler de 8 ve 12 teyzesi, kardesleri dogunca 9 ve 13 olacaklar. Simdiye kadar erkek kardes isteyen minigim, bugün arkadasinin yaramaz kardesinden ürkmüs, anne sakin oglan yapma kiz yap oglanlar cok deli diyoooo:):):)
ama ilkinde bir anda bulantılar geçti bebeğin kalbi durmuş öyle olacak diye korkuyorum canım yaaa inşallah hareketlerini hissederimde rahatlarım vallahi diken üzerindeyim nasıl geçecek günler of of
Himm haklisin o zaman tedirgin olmakta, ama sakin olmaya calis canim, Allahin izniyle biseycik olmaz insallah...
kızlar malumm doğum temmuzda ama beni stres şimdiden almış durumda yanımda kim kalıcak nolucak şimdiden strese sokuyo beni.annem kalamaz mecbur eşimin ailesinden biri gelicek ama ben bunu istemiyorum çnkü dger eltilerime babaanne geldi ve 6 ay kaldı her birinde.yaşlı ben onamı bakcam kendimemi çocugamı .anası gelse çok işgüzar bi rahat vermiyo zaten normal zamanda.daha yeni evlendiğimizde temizledigimz evimize girer girmez saygısızca ortalıgı bozup kendi kafasına göre bşyler yapmıştı ta duvarları yıkamıştı bizim temizlediğimz herşeyi bastan temizlemişti evliliğimn ilk haftasını mahvetmişti.eşimle şimdiden bu konuyu tartışıyoruz napcaz diye
Canim benim, bosver anneyi kaynanayi, en özel anlarin burnundan gelir. Kendi basina gayet iyi idare edebilirsin bence.Hic korkutmayin kendinizi, cok kolay geciyor hersey, bebeginizi aksam babasiyla yikarsiniz. evi aksamdan toplar sabah süpürge vurursunuz, yemek olmasa da olur kahvalti,menemen idare edersiniz düzen tutturana kadar.Ben ilk kizimi 18 imde dogurdum, Yanimda kimsecikler yoktu ama sorumluluk sirta binince kaplan kesiliyorsun.Cünkü sana muhtac bi yavru var,eve baskasi girince esin de sen de cok kasilirsiniz ve kötü oluyor o zaman da... Yasini tam bilmiyorum ama nacizane bi abla tavsiyesi
Almanyada yasayanlar filan cok turk marketi var buluyorlar benim gibi Amerika'da yasayanlarin hele hic sansi yok:) canim neler cekiyor aksi gibi de hep bulamayacagim seyler:) oyle olurya zaten erisemeyecegin seyi istersin:):) siz bol bol afiyetle benim icinde yiyin kizlar!gecen gun cok bilinen bir markanin her bakkalda satilan kucucuk biseyini canim cekti bitun gun aklimda kaldi:) ya kizimda hic boyle seyler olmazdi erkek bu galiba :)
Ay canim benim, canin ne cekiyo söyle yolliyim ben

. Ben de almanyadayim, canim hep zit, kolay hazirlanmayan ve disarida bulunmayan seyleri cekiyor. Benim de normalde ne bulantim ne as ermem olurdu, bunda bi terslik var ama daha cözemedim
Kızlar dun gece ruyamda iki tane lohusa pijamasi aldim insallah hayirlara cikar... bir kac gece once tosun gibi bi erkek bebek gordum... iyice kafayi bozmus durumdayim :)
Hayra ciksin insallah, saglikla sonuna varalim insallah hepimiz...