- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.301
Evet inş şimdiden ben VarımDoğumdan sonrada temmuz anneleri birlikte zayıflıyoruz topiği açarız inşaAllah :)))
Evet inş şimdiden ben Varım
sagol canim :) var evet ama bakmiyorum surekli ne biliyim icim hepİstersen başka doktora git ultrason muayenesi ol :) Ama belli bir zaman sonra sürekli ultrasonu önermiyorlar.Bundan sonra 30. haftaya kadar sanırım ayda bir kontrol olacak.Alışmaya çalışmalısın :) Ultrason görüntüsü yok mu bebişinin annesi ona bak hasret gider :) Ben daha bebişlerimi görmedim,kese görüntüleri var.Onlara bakıp seviyorum
O zaman doktoruna sorarsan çok iyi olur ben de bilgilenmiş olurum,benim doktorum iyi bir doktor aslında ama konuşmuyo pek gerekli seyleri söylüyo sorarsan cevap verir yoksa merhaba nasılsın hadi şu kadsr zaman sonra görüşürüz deyip çıkacak:) ne bileyim bakalım Allah a emanet miniklerimizCanim benimde 2 gundur bel agrim cok fazla özellikle kuyruk sokumuma dogru neden oldugunu bilmiyorum ctesi doktora gidecem bakalim. Doktorlar da bir acayip benimle de pek ilgilenmediler insan istiyor ki detayli incelesin. Dikkat etmemiz gerekenleri a dan z ye soyleseler cok iyi olacak yani
Amin inşallah hepimize nasip etsin rabbim bu güzelliğievet canım arkadaşlar bulantı ve bebeğin sağlığının bi alakası yok diyor ama bence var bulantı olması bebişten gelen bi sinyal bence ne güzel allah bozmasın :)))
Valla kızlarda emzirirken hiç veremedim habire yediğim içinBebisleri emzirirken o kilolar gider kizlaar.. birde zamane cocuklari biraz yaramaz ve uykusuz onlarin pesinde kosustururkende gidecek o kilolar... annecikler yavrularimiz saglikli olsun canlari sagolsun tek derdimiz kilolarimiz olsun
Kimisi emziriiken veriyo kimisi emzirirken tutuyo kiloyu.Benim ablam 5 çocuklu bi hatun olarak güzel bi örnek gözümde.Emzikliyken günde 5 öğün sofra kurulur ve deli gibi yer çok acıkır yemeden duramaz ve kiloları asla veremez ama emzirmeyi bıraktığı an 38 beden maşallah :)Valla kızlarda emzirirken hiç veremedim habire yediğim için
o ikisinden bende de var bende bi de PAI var ama bana dr hibor 3500 verdi yani 0,2 mg lık acaba yeterli mi ki ya sende 2 tane olduğu halde 0,4lük vuruluyomuşsun baksanaBende mthfr 677 heterozigot ve mthfr 1298 heterozigot var.Rabbim şifa versin cümlemize.
Diyemiuorum cocuklara da hamileyim ondan gerginim diye ama onlar da hakediyorlar yaaSenin ogrencin olmak istemezdim valla haha yandi desene ogrenciler
Allah yardimcimiz olsun insallah calisan calismayan herkesin de. Inşallah kontrol un guzel gecer guzel haberlerini alirizAl bende de o kadar hocam. Yarın kontrolüm var. 4 saat derse girip öyle gidicem ve bunu bile algılamaları zor..
Tamam canim sorarim . Aynen oyle canim Allah a emanet Allah korusun bebislerimiziO zaman doktoruna sorarsan çok iyi olur ben de bilgilenmiş olurum,benim doktorum iyi bir doktor aslında ama konuşmuyo pek gerekli seyleri söylüyo sorarsan cevap verir yoksa merhaba nasılsın hadi şu kadsr zaman sonra görüşürüz deyip çıkacak:) ne bileyim bakalım Allah a emanet miniklerimiz
Canim Allah yardimcin olsun insallah lekelenmen nasil kirmizi mi kahverengi renkte mi ? Surekli mi geliyor yoksa arada bir mi?8 olması gerekirken 6+0 da durmuş. Karından bakıldı şuana kadar kalp stışı yok. Ve iki gundur lekelenme var
Kızlar bebeğimin gelişimi 2 haftadır durmuş vaziyette. Boyle bi durum yaşiyan var mı. Lutfen bilgi verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?