2015 Temmuz Anneleri

Oh oh millet muhabbetin dibine vurmuşunuz yawrular
Bende gece Rüyam da doktor da bana erkek bebek görünüyo diyordu
Okadar Bilinçaltı yapmışım ki yani

Evet inş şimdiden ben Varım

Bebisleri emzirirken o kilolar gider kizlaar.. birde zamane cocuklari biraz yaramaz ve uykusuz onlarin pesinde kosustururkende gidecek o kilolar... annecikler yavrularimiz saglikli olsun canlari sagolsun tek derdimiz kilolarimiz olsun

sagol canim :) var evet ama bakmiyorum surekli ne biliyim icim hep
Huzursuz, tup bebekle oldu birincisi olur gibi oldu olmamisti hep tedirginim belkide bu sebepten,esimide yedim
Bitirdim bisey mi oldu acaba oyle mi acaba boyle mi:) boyle nasil gececek bu zaman deyip duruyo:) evet normali ayda birmiş zaten fazlası bebeğede zarar diyolar alışmam lazım haklısın galiba

O zaman doktoruna sorarsan çok iyi olur ben de bilgilenmiş olurum,benim doktorum iyi bir doktor aslında ama konuşmuyo pek gerekli seyleri söylüyo sorarsan cevap verir yoksa merhaba nasılsın hadi şu kadsr zaman sonra görüşürüz deyip çıkacak:) ne bileyim bakalım Allah a emanet miniklerimiz

Bebisleri emzirirken o kilolar gider kizlaar.. birde zamane cocuklari biraz yaramaz ve uykusuz onlarin pesinde kosustururkende gidecek o kilolar... annecikler yavrularimiz saglikli olsun canlari sagolsun tek derdimiz kilolarimiz olsun
Valla kızlarda emzirirken hiç veremedim habire yediğim için

Valla kızlarda emzirirken hiç veremedim habire yediğim için
Kimisi emziriiken veriyo kimisi emzirirken tutuyo kiloyu.Benim ablam 5 çocuklu bi hatun olarak güzel bi örnek gözümde.Emzikliyken günde 5 öğün sofra kurulur ve deli gibi yer çok acıkır yemeden duramaz ve kiloları asla veremez ama emzirmeyi bıraktığı an 38 beden maşallah :)

Bende mthfr 677 heterozigot ve mthfr 1298 heterozigot var.Rabbim şifa versin cümlemize.
o ikisinden bende de var bende bi de PAI var ama bana dr hibor 3500 verdi yani 0,2 mg lık acaba yeterli mi ki ya sende 2 tane olduğu halde 0,4lük vuruluyomuşsun baksana

Bende seninle ayni sorunu yasiyorum canim bizde dun esimle tartistik ve bende aglamaktan durduramadim kendimi ama sıkma canini bosver bebislere zarar vermeyelim onlar icin dayanacagiz :)

Kızlar bebeğimin gelişimi 2 haftadır durmuş vaziyette. Boyle bi durum yaşiyan var mı. Lutfen bilgi verin

8 olması gerekirken 6+0 da durmuş. Karından bakıldı şuana kadar kalp stışı yok. Ve iki gundur lekelenme var

8 olması gerekirken 6+0 da durmuş. Karından bakıldı şuana kadar kalp stışı yok. Ve iki gundur lekelenme var

Tamam canim sorarim . Aynen oyle canim Allah a emanet Allah korusun bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…