• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

herkesin yaşadığı kendine zordur canım .. aklına kötü şeyler getirme sağlıkla kucağına al inşallah ikizlerini canım benim . Allahın dediği oluyor işte elden ne gelir . Rabbim yaşadıklarımızı unutturacak başka acılar vermesin inşallah
Amin canım,inşaAllah.Artık karamasarlık yok :) Rabbimin izniyle kavuşacağız bebişlerimize inşaAllah :)

Aynii gerginlik bendede var cnm yaa hic sorma benim randevum 22 sinde bide yani insallah gorursun iyi dusun iyi olsun canimm mutlu haberi bizede ver hem ayy senin ikizin olacakti demi yerin ben onlari gerilmen cok normal amaaa hersey cok iyi olacak
Amin canım çok sağol,inşaAllah sende güzel haberlerle gel :) Musmutlu olalım :)Doktorun doluydu değil mi?Ondan 22sine vermişti di mi?

Gaz var mı?Benim karnımı gaz şişiriyor.Henüz 7 haftalığım ama karnım abartısız her an doğuracakmışım gibi kocaman oluyor.Sırt üstü yatınca kedi garfielde benziyorum :) Ben hamilelikten öncede çok su içerdim,sudan olduğunu sanmıyorum.Değişen hormonlardan,oluşan gazdan herhalde.Az yiyorum ama kilo alıyorum.Anlamadım gitti :)
Hahahaha ay cook guldumm garfield he bebde cok su iciyordum gaz olabilir ama birsey yedigimde davul gibi oluyorum bende maalesef kilo aliyorum cok yemedigin halde gunden gune sisiyorum daha 6 haftalik dusun

İnanır mısın her gün iğne saati gelince rahatlıyorum.Hep tedirginim.Amin canım inşaAllah.

Amin canım inşaAllah.Hayırlı olsun,darısı bana ve henüz duymamışlara.Bakalım yarında benim kontrolüm var :) Ah canım 3 ay bitsede tedirginliğimiz hiç bitmeyecek emin ol :)

Yarin senin randevunda harika geçer insallah, 2 minik kalp atışı duyarsın ;) ikiz hamilelik cok farklı olsa gerek, hangi kalp atışı hangisinin nasil anlayacaklar acabaaa ???

Amin canım çok sağol,inşaAllah sende güzel haberlerle gel :) Musmutlu olalım :)Doktorun doluydu değil mi?Ondan 22sine vermişti di mi?
Evet cok doluymus herkes hamile kalacagi tutmus hehe bide ozel ya hemen vermiyor dun ev doktorumdan kan aldirdim guatr yuksek doktora gitcem iste insallah cnm herkes mutlu olsun rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Yarin senin randevunda harika geçer insallah, 2 minik kalp atışı duyarsın :KK66: ikiz hamilelik cok farklı olsa gerek, hangi kalp atışı hangisinin nasil anlayacaklar acabaaa ???
Amin canım inşaAllah :) Altlı üstlü duruyorlar.Doktorum ikisini ayrı ayrı ekrana getirip ölçüm felan yapabiliyor.Sanırım kalplerde de öyle yapar :) İnşaAllah ikiside sağlıklıysa Rabbimin izniyle.

Söz :KK5: Aslında yarın kontrol günüm acaba bebekleri görecek miyim,kalplerini duyacak mıyım stresi var.Sanırım ondan biraz geriliyorum :)

Canım insallah yarin bebislerin pit pitlarini görürsün benim ilk gebeligim ikizdi 5+5 gunlukken kalp atislarini görmüştüm simdi yine hamileyim ve tedirginim bi aksilik olacak diye cok korkuyorum zor sabrediyorum ben pzrt doktora gidicem

Hahahaha ay cook guldumm garfield he bebde cok su iciyordum gaz olabilir ama birsey yedigimde davul gibi oluyorum bende maalesef kilo aliyorum cok yemedigin halde gunden gune sisiyorum daha 6 haftalik dusun

Evet cok doluymus herkes hamile kalacagi tutmus hehe bide ozel ya hemen vermiyor dun ev doktorumdan kan aldirdim guatr yuksek doktora gitcem iste insallah cnm herkes mutlu olsun rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Amin canım inşaAllah.MaşaAllah bu ekim-kasım ayı çok bereketli geçmiş çevremde herkes hamile :) Senin stresin daha büyük.Burada biri olmazsa başkasına gidiyoruz yinede bir şekilde görüyoruz.Sen beklemek zorunda kalıyorsun :( Ben 7. haftamdayım inanır mısın 2.5 kilo aldım.Zaten kiloluyum.İnşaAllah dahada almam :)

Canım insallah yarin bebislerin pit pitlarini görürsün benim ilk gebeligim ikizdi 5+5 gunlukken kalp atislarini görmüştüm simdi yine hamileyim ve tedirginim bi aksilik olacak diye cok korkuyorum zor sabrediyorum ben pzrt doktora gidicem
Canım çok sağol,amin inşaAllah.Benim aslında kontrol günüm dündü.Ben 2 gün daha bekleyeyim dedim.Geç döllenme olduğu için biraz geç geç gidiyorum.Sabretmek zor ama geçiyor günler.Yarın oldu sayılır :) Sende yatcaksın kalkcaksın yatcaksın kalkcaksın yatcaksın kalkcaksın yatcaksın kalkcaksın hoppp pazartesi olcakkkkk :)

Gaz var mı?Benim karnımı gaz şişiriyor.Henüz 7 haftalığım ama karnım abartısız her an doğuracakmışım gibi kocaman oluyor.Sırt üstü yatınca kedi garfielde benziyorum :) Ben hamilelikten öncede çok su içerdim,sudan olduğunu sanmıyorum.Değişen hormonlardan,oluşan gazdan herhalde.Az yiyorum ama kilo alıyorum.Anlamadım gitti :)

Ayyy bende ne sislik ne goguslerde hassasiyet ne de akinti var sadece arada bir midem bulaniyor cok korkuyorum

Amin canım inşaAllah :) Altlı üstlü duruyorlar.Doktorum ikisini ayrı ayrı ekrana getirip ölçüm felan yapabiliyor.Sanırım kalplerde de öyle yapar :) İnşaAllah ikiside sağlıklıysa Rabbimin izniyle.

Cok heyecanli ;) insallah sonu keyifli olur... Birini görmek bile acaip seni düşünemiyorum ;)

Amin canım inşaAllah.MaşaAllah bu ekim-kasım ayı çok bereketli geçmiş çevremde herkes hamile :) Senin stresin daha büyük.Burada biri olmazsa başkasına gidiyoruz yinede bir şekilde görüyoruz.Sen beklemek zorunda kalıyorsun :KK43: Ben 7. haftamdayım inanır mısın 2.5 kilo aldım.Zaten kiloluyum.İnşaAllah dahada almam :)
Burda doktor var ama sen birine gittiginde digeri seni almiyor benim hastam degilsin diye doktorumdan cok memnunum bunada sukur napalim bekleriz bosver kiloyu al gitsin beraber veririz dogumdan sonra hepberaber

Kızlar dun gece ruyamda iki tane lohusa pijamasi aldim insallah hayirlara cikar... bir kac gece once tosun gibi bi erkek bebek gordum... iyice kafayi bozmus durumdayim :)

Hahaha alemsin canim ya benzetmene bayildim. Bende 5. Ve 6. Haftada davul gibiydim karnim 5,5 aylik gibiydi ama son 10 gundur ne olduysa duzlesti yemek yiyince cikiyor biraz zamanla gececek ins

Kızlar dun gece ruyamda iki tane lohusa pijamasi aldim insallah hayirlara cikar... bir kac gece once tosun gibi bi erkek bebek gordum... iyice kafayi bozmus durumdayim :)
İnanır mısın aynıyım :) Arkadaşım bir bakıyormuşsun üçüz çıkıyormuş dedi dün.Ve ben dün gece hemen rüyamda gördüm :) Üçüzlere hamileymişim :) Kim ne söylerse hemen bilinçaltıma giriyor :)

Hahaha alemsin canim ya benzetmene bayildim. Bende 5. Ve 6. Haftada davul gibiydim karnim 5,5 aylik gibiydi ama son 10 gundur ne olduysa duzlesti yemek yiyince cikiyor biraz zamanla gececek ins
İnşaAllah canım geçsin artık :))) Ama gerçekten öyle gözüküyorum :)))

Burda doktor var ama sen birine gittiginde digeri seni almiyor benim hastam degilsin diye doktorumdan cok memnunum bunada sukur napalim bekleriz bosver kiloyu al gitsin beraber veririz dogumdan sonra hepberaber
Doğumdan sonrada temmuz anneleri birlikte zayıflıyoruz topiği açarız inşaAllah :)))

Back
X