2015 Şubat Mucizelerimizin Cicileri : )

merhaba kızlar nasılsınız, aranızda yeniyim , bir bebeğim olacak hastane çıkışı olarak ne aldınız siz
ben bu sitede çok uygun buldum butikbebeden bile daha uygun ürünler ... sizce 7 'li hastane çıkışı yeterli olurmu yoksa 10'lu mu almak lazım illa siz daha tecrübelisinizdir bana bir yardım etseniz , bu arada doğumum nisanda :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben onlu aldım ama şart degil sadece battanye çorap ağız mendili var ekstra 7 liye baktm gayet yetrli bence eksk parcaları zaten ekstra alacaksın.benmkinin bazı parcalarını attım bunlar bile yterli bence

ama battaniye fln olması lazım ya bence :) bu arada takım harikaymış güle güle giysin paşa :)

Valla bu konu tam bi muamma kimi çok parçalı almayın diyor
ama ister istemez elimiz çoklu parçalara gidiyor hepsi olsun için de diye
kimi yeni doğan hastane çıkışı almayın küçük oluyor diyor bebeklerimizin doğum kilosu belli değil 3 ayına kadar giydirdim diyen arkadaşlarım da var yeni doğan aldıklarını
öyle yani benim de kafam karışık ama ben 0-3 ay ve yeni doğan çok fazla şey aldım
altını kirletmesi yada kusması gibi durumlarda sık sık değiştireceğim ve kış olduğu için çabuk kurutamam diye düşünerek ...

ama battaniye fln olması lazım ya bence :) bu arada takım harikaymış güle güle giysin paşa :)
Sağol canm tabiki battanyesi olması lazım benm onluda var ama çoğu kişi 5 li 7 li almış battanyeyı haricen almş zTn 2 ,3 tane wlınıyo bttanye yni farketmyo ama tabki en azndan takım olur bttanyesı faln

dün oğluşumun park yatağını, bebek arabasını, oda takımını aldık şükür
bebek arabası : chicco lite way
park yatak : prego 70 x 110 cm
oda takımı da caploonba loli

Eklentiler

• lCHI-15023_1.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 230
  • 11102014180442.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 217
  • dpgi0o6s49.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 233
C
dün oğluşumun park yatağını, bebek arabasını, oda takımını aldık şükür
bebek arabası : chicco lite way
park yatak : prego 70 x 110 cm
oda takımı da caploonba loli
çok guzller cnm bebk odasnı nkdara aldnz acba bzde dun aldıkta dolp ve ytagnı braz yuksek geldi fiyatı

Bizde dün aldık bırebir resimdeki degil ama ayak kısımları faln daha farklı olacak bide şifonyeri almadık

C

çok guzller cnm bebk odasnı nkdara aldnz acba bzde dun aldıkta dolp ve ytagnı braz yuksek geldi fiyatı

canım benim burda paylaştığım görselde dolap iki kapılı ama biz 3 kapılı aldık, malzemesi mdf
şifonyer, 3 kaplı dolap, büyüyebilen karyola 3.700 tl
siz ne kadara aldınız?

Cok guzeller canım sen mi ordun ıns ıhtıyac sahıbı bırıne giderler

Kizlar ben derece alicam ama hani su kulaktan olcenler var ya. Kullananiniz var mi hangi markaninki kaliteli?

Philips braun falan var ama bilemedim.

Kızlar ev tipi anakucagi almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim kullanan memnun olan yada tavsiye edebileceğiniz birsey varsa öneri bekliyorum

Kizlar ben derece alicam ama hani su kulaktan olcenler var ya. Kullananiniz var mi hangi markaninki kaliteli?

Philips braun falan var ama bilemedim.
Weevell mi ne var ya eşim ondan aldı,baya bi araştırdı iisi olsun diye.daha kullanmadık ama güzel gibi, hem ateş ölçüyo hem su sıcaklığı,bide alından ölçüyo, kulaktan değil

Weevell mi ne var ya eşim ondan aldı,baya bi araştırdı iisi olsun diye.daha kullanmadık ama güzel gibi, hem ateş ölçüyo hem su sıcaklığı,bide alından ölçüyo, kulaktan değil

Ben de weweel aldim. Kulaktan olcuyo benimki denedik gayet guzel bir saniye suruyo olcmesi. Iyiymis bu marka sevdim :)

Selam kızlar bende Şubat annesi olacağım.. benimde bi prensim geliyor. 2. bebek olacak bebek arabamızı Kraft bukle travel sistem aldık kesinlikle tavsiye ederimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…