- 18 Ağustos 2014
- 16
- 5
- 3
- 38
- Konu Sahibi simerenyaa
-
Eki Görüntüle 1335826 Ben onlu aldım ama şart degil sadece battanye çorap ağız mendili var ekstra 7 liye baktm gayet yetrli bence eksk parcaları zaten ekstra alacaksın.benmkinin bazı parcalarını attım bunlar bile yterli bence
Sağol canm tabiki battanyesi olması lazım benm onluda var ama çoğu kişi 5 li 7 li almış battanyeyı haricen almş zTn 2 ,3 tane wlınıyo bttanye yni farketmyo ama tabki en azndan takım olur bttanyesı falnama battaniye fln olması lazım ya bence :) bu arada takım harikaymış güle güle giysin paşa :)
çok guzller cnm bebk odasnı nkdara aldnz acba bzde dun aldıkta dolp ve ytagnı braz yuksek geldi fiyatıdün oğluşumun park yatağını, bebek arabasını, oda takımını aldık şükür
bebek arabası : chicco lite way
park yatak : prego 70 x 110 cm
oda takımı da caploonba loli
C
çok guzller cnm bebk odasnı nkdara aldnz acba bzde dun aldıkta dolp ve ytagnı braz yuksek geldi fiyatı
Biz tam 2.500 verdik yatak ve dolap sadcecanım benim burda paylaştığım görselde dolap iki kapılı ama biz 3 kapılı aldık, malzemesi mdf
şifonyer, 3 kaplı dolap, büyüyebilen karyola 3.700 tl
siz ne kadara aldınız?
dün oğluşumun park yatağını, bebek arabasını, oda takımını aldık şükür
bebek arabası : chicco lite way
park yatak : prego 70 x 110 cm
oda takımı da caploonba loli
Weevell mi ne var ya eşim ondan aldı,baya bi araştırdı iisi olsun diye.daha kullanmadık ama güzel gibi, hem ateş ölçüyo hem su sıcaklığı,bide alından ölçüyo, kulaktan değilKizlar ben derece alicam ama hani su kulaktan olcenler var ya. Kullananiniz var mi hangi markaninki kaliteli?
Philips braun falan var ama bilemedim.
Weevell mi ne var ya eşim ondan aldı,baya bi araştırdı iisi olsun diye.daha kullanmadık ama güzel gibi, hem ateş ölçüyo hem su sıcaklığı,bide alından ölçüyo, kulaktan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?