2015 Şubat ayında hamile kalmak isteyenler birbirimize destek olalım

Merhaba kızlar yazdıklarınızı okumak istedim Allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin bende bu yoldan geçtim 1 yıl tedavi gördüm klomen çatlatma iğneleri rahim filmi ve en son ekim ayında aşılama sonuç tabiki negatif doktorum kasım ayında tekrar aşılama deyince sinirlendm ve gitmedim bi daha doktora 6 aralıkta adet oldum ve aşağıda yazıcağım seyi uyguladım 4 yıldır çocuğu olmayan biri denedi o kasımda hamile olunca bende denedim ve Rabbime şükürler olsun ki aynı ay bende hamile kaldım hemde beklenen adetime 2-3 gün kala nolur sizde deneyin inş faydasını görürsünüz Allahtan umut kesilmez denemekten zarar gelmez

Malzemeler
1 Litre süt
1 kg taze ebegümeci
1 avuç kuru nane
1 avuç siyah çay
1 büyük kuru soğan

Yapılışı:Adetin bittiği gün yıkandıktan sonra kuru soğan 4-5 parçaya bölünür ve malzelerin hepsi büyük bi tencerede iyice kaynatılır hiç bekletilmeden banyoya götürülür ve alt kıyafetlerinizi(hiç bişey kalmayacak) soyup tencerenin buharında oturun tam soğuyana kadar kalkmayın tencere sıcak olacağı için kenarına havlu sarıp öyle oturun soğuyunca giyinmeden hemen eşinizle birlikte olun ve sabaha kadar hiç ayağa kalkmayın deneyenlerin hep tuttu inş sizinde olur

bugun kasıklarımda tam gobek delıgı altından ıtıbaren yanma hıssedıyorum ....ılk defa bole bısı yasıyorum bılgısı olan var mı beklenılen adet tarıhıme 4 gun var ...

Merhaba kızlar yazdıklarınızı okumak istedim Allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin bende bu yoldan geçtim 1 yıl tedavi gördüm klomen çatlatma iğneleri rahim filmi ve en son ekim ayında aşılama sonuç tabiki negatif doktorum kasım ayında tekrar aşılama deyince sinirlendm ve gitmedim bi daha doktora 6 aralıkta adet oldum ve aşağıda yazıcağım seyi uyguladım 4 yıldır çocuğu olmayan biri denedi o kasımda hamile olunca bende denedim ve Rabbime şükürler olsun ki aynı ay bende hamile kaldım hemde beklenen adetime 2-3 gün kala nolur sizde deneyin inş faydasını görürsünüz Allahtan umut kesilmez denemekten zarar gelmez

Malzemeler
1 Litre süt
1 kg taze ebegümeci
1 avuç kuru nane
1 avuç siyah çay
1 büyük kuru soğan

Yapılışı:Adetin bittiği gün yıkandıktan sonra kuru soğan 4-5 parçaya bölünür ve malzelerin hepsi büyük bi tencerede iyice kaynatılır hiç bekletilmeden banyoya götürülür ve alt kıyafetlerinizi(hiç bişey kalmayacak) soyup tencerenin buharında oturun tam soğuyana kadar kalkmayın tencere sıcak olacağı için kenarına havlu sarıp öyle oturun soğuyunca giyinmeden hemen eşinizle birlikte olun ve sabaha kadar hiç ayağa kalkmayın deneyenlerin hep tuttu inş sizinde olur
ınssssssss .... arkadasım eger bu ayda bebeıs yoksa denıcem ...teşekkr ederız tarıf ıcın ...yumurtlama tarıhlerını beklemıyoruz o zaman bu tarıfle..

ınssssssss .... arkadasım eger bu ayda bebeıs yoksa denıcem ...teşekkr ederız tarıf ıcın ...yumurtlama tarıhlerını beklemıyoruz o zaman bu tarıfle..
Yok canım hiç beklemiyoruz direk adet bittiği gibi yapıyoruz zaten artık o kadar takip ettikten sonra vede adetime 2-3 gün kala hamile kalınca anladım ki aslında herşey Allaha kalmış o ne zaman isterse olur doktorlara kalsa o günlerde oldu oldu yoksa yok

Aynen rabbim nezaman ol derse olur o istemezse hic bisey olmaz ben hastaneye giderken sunu anladim onlar insanin kafasini cok karistiriyolar o yuzden biraktim suanda hastaneye gitmiyorum eger istedigim cocugun dunyada alacak nefesi varsa olur yoksa ben kendimi oldursemde olmaz hepimizin hakkinda hayirlisi

Aynen rabbim nezaman ol derse olur o istemezse hic bisey olmaz ben hastaneye giderken sunu anladim onlar insanin kafasini cok karistiriyolar o yuzden biraktim suanda hastaneye gitmiyorum eger istedigim cocugun dunyada alacak nefesi varsa olur yoksa ben kendimi oldursemde olmaz hepimizin hakkinda hayirlisi
Aynen öyle canım bende doktoru bıraktım aralıkta adet olunca annemler tekrar gidelim devam et dediler ama istemedim olacaksa zaten olur doktora gidersemde artık tüp bebeği göze alır öyle giderim diyodum ama kısmet işte ümidi hiç kaybetmemek lazım Allaha sığındıktan sonra herşey oluyo

Allah istedimi önüne hiçbir engel karşı koyamaz ama sizlere şunu sormak istiyorum haftada 1-2 birliktelikle hamile kalmak mümkün müdür?

benim adet tarihim 27 şubat. inşallah gelmez. ben kür uygulamadım. bu ay HSG çekildim. HSG den sonra hamile kalanlar fazlaymış inşallah bende onlardan olurum.:110:

Allah istedimi önüne hiçbir engel karşı koyamaz ama sizlere şunu sormak istiyorum haftada 1-2 birliktelikle hamile kalmak mümkün müdür?
vallaa dr ların cogu yumurtlama zamanlarında 2 gunde bır ılıskı onerıyor. hergun ılsıkı yeterlı spermın uremesını engelleıyor.. ne kadar cok sperm o kadar daha cok sans.. haftada en az 3 olmalı dıye bılıyorumm..

kızlar daha once hıc hamıleleık testı yapmadım ıdarar da bakaılan testlerden aldım daa nasıl yapıcam bunu yanı sabah ılk ıdararı mı yapmam lazım ?

UOTE="hilosko, post: 39519219, member: 654241"]kızlar daha once hıc hamıleleık testı yapmadım ıdarar da bakaılan testlerden aldım daa nasıl yapıcam bunu yanı sabah ılk ıdararı mı yapmam lazım ?[/QUOTE]
Canim sabah uyandiginda yap testi cunku gun icinde ictiklerimiz idrarda oldugu icin sabah yapman daha saglikli sonuc verir gebelik testinin icindede yazar nasil nezaman nesekilde yapılacağı. Bide adet gunun gecerse yap kesin sonuç alirsin.ben bu ay ilkkez bebek denemesi yaptım özellikle yumurtlama gunlerinde adetime dört gun var bugun dayanamayip sabah test yaptım bir saat bekledim başında ikinci çizginin gölgesini bile göremedim :KK43: bide bunun ustune kanamam geldi bugun ya adet oldum yada ne kanaması bilmiom. Onun icin adetini bekle derim bence. Insallah rabbim olumlu sonuc verir testi yaptiginda..

UOTE="hilosko, post: 39519219, member: 654241"]kızlar daha once hıc hamıleleık testı yapmadım ıdarar da bakaılan testlerden aldım daa nasıl yapıcam bunu yanı sabah ılk ıdararı mı yapmam lazım ?
Canim sabah uyandiginda yap testi cunku gun icinde ictiklerimiz idrarda oldugu icin sabah yapman daha saglikli sonuc verir gebelik testinin icindede yazar nasil nezaman nesekilde yapılacağı. Bide adet gunun gecerse yap kesin sonuç alirsin.ben bu ay ilkkez bebek denemesi yaptım özellikle yumurtlama gunlerinde adetime dört gun var bugun dayanamayip sabah test yaptım bir saat bekledim başında ikinci çizginin gölgesini bile göremedim :KK43: bide bunun ustune kanamam geldi bugun ya adet oldum yada ne kanaması bilmiom. Onun icin adetini bekle derim bence. Insallah rabbim olumlu sonuc verir testi yaptiginda..[/QUOTE]

umarım ama dayanaıcam sonuc negatıf te olsaaa ... merakımdan olcemm yoksaa ... ALLAHIM bununda sabrını verıyo 3 aydır deneme husrann..... guzelll allahım hepımızın yardımcısı olsunn...

X