- 12 Şubat 2015
- 273
- 65
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de PKO var 8 aydır deniyoruz olmuyor. 3 ay kafaya takmadım olmadı. Herkes hamile çevremde çok bunaldım. Eşim çok istitor bebeğimiz olmasını. Yarın itibari ile bende başlıyorum denemelere. Adetim bugün bitiyor. Adetim düzensiz inş Rabbim nasip eder
uzulme demek sacma olur ama hersey ALLAH TAN .. o yuzden guclu ol pes etme derım.. hepımız zamanını beklıyoruz ...sabır etmek her derde deva...Çok Mutsuz um 2 .aşılamamdi tutmadı dun dayanamadım idrar testi yaptım çok çok çok çoook silik bir çizgi belirdi var ile yok arası bişi biraz umutlanmistim ama bu sabah adet oldum hafif hafif geliyo veeee karnimmmm çok ama cok ağrıyor .çok Mutsuz um okadar Yoruldum ki arkdslar yine olmadı her ay hüsran bu ay çok umutluydum olmadiiiiiii
canım yaa kısmet değilmiş demek bu ay adet olunca 2-3 gün ben de kendime gelemiyorum seni çok iyi anlıyorum o yüzden ama şöyle düşün bugün yeni bir sayfa açılıyor yeni güzel yumurtalar döllenmeyi bekliyor olacak yeni fırsatlar için kendimizi kısa sürede toparlamalıyızÇok Mutsuz um 2 .aşılamamdi tutmadı dun dayanamadım idrar testi yaptım çok çok çok çoook silik bir çizgi belirdi var ile yok arası bişi biraz umutlanmistim ama bu sabah adet oldum hafif hafif geliyo veeee karnimmmm çok ama cok ağrıyor .çok Mutsuz um okadar Yoruldum ki arkdslar yine olmadı her ay hüsran bu ay çok umutluydum olmadiiiiiii
guclu ol canm benm umıdını kesme ... allah sabredenlerle bereber sakın ısyan etmeyın ...bekleıcezz baska sansımız yok...Benimde kanamam basladi sanki hafif hafif leke geliyo acayip agrim var daha asilamanin 13. gunu ve adetime 7 gun var yaaa
Benimde bugün başladı seninle aynı oldu herseyim iz ben çok kötüyüm ama 2 aşılama ydi artık umutluydum olmadiiiiiii sen idrar testi yaptınmiBenimde kanamam basladi sanki hafif hafif leke geliyo acayip agrim var daha asilamanin 13. gunu ve adetime 7 gun var yaaa
guclu ol canm benm umıdını kesme ... allah sabredenlerle bereber sakın ısyan etmeyın ...bekleıcezz baska sansımız yok...
Hayirvcanim carsambaya randevu almistim guya adet gunumde kan verecktim ama kirmizi karti yedim bile benimde 3. Asilama.bi kere kendim gee kaldim ama doguma 2 hafta kala kaybettim kalbi durdu ilknikisini hamileligimden ince olmustum.dogum yapali 2.5 sene oldu beek olmayinca 3. yu yaptirdik...Son bi kere daha deneyecem asilaayi..sonra tup bebek mecburen Bir ay ara verecem ben ama martta gitmem eylulde asilama yaptiracam.insallahBenimde bugün başladı seninle aynı oldu herseyim iz ben çok kötüyüm ama 2 aşılama ydi artık umutluydum olmadiiiiiii sen idrar testi yaptınmi
Canım ya çok üzüldüm Allah en kisazmndA doldursun kucağıni ınsllh benimde 2 sene önce kendiligimden hamile kaldi m 10 haftalik kalbi durdu aldılar halada kalamadim.buda olmadi cok uzgunum hala kendimde diilim. Yarin gidijem doktora bakalim 3ncuye baslarim heralde.[/QUOTE][ Qg618, post: 3939 , member: 656632"]oyle tabi canim mecbur sabredecez..
Hayirvcanim carsambaya randevu almistim guya adet gunumde kan verecktim ama kirmizi karti yedim bile benimde 3. Asilama.bi kere kendim gee kaldim ama doguma 2 hafta kala kaybettim kalbi durdu ilknikisini hamileligimden ince olmustum.dogum yapali 2.5 sene oldu beek olmayinca 3. yu yaptirdik...Son bi kere daha deneyecem asilaayi..sonra tup bebek mecburen Bir ay ara verecem ben ama martta gitmem eylulde asilama yaptiracam.insallah
Canım ya çok üzüldüm Allah en kisazmndA doldursun kucağıni ınsllh benimde 2 sene önce kendiligimden hamile kaldi m 10 haftalik kalbi durdu aldılar halada kalamadim.buda olmadi cok uzgunum hala kendimde diilim. Yarin gidijem doktora bakalim 3ncuye baslarim heralde.
Sımdi doktordan geldim cnm düşük yapıyorum kanamam ondammış adet diğilmiş değerim 8 çıktı ama şuan Düşüyor bebeğim çook üzgünüm çook napcagımı bılmıyorum[/QUOTE]Hormonlarim alt ust oldu.ben bi ay dinlenecem sonra gidecem inaallah senin.olur bidahaki ay canim
İnternete gir cin takvimi diye bulursun canimOna nasil bakacaz peki
Tatlim asilamada adetinin 3. yada doktoruna bsgli tabi 5. gununden utibaren yumurtaliklarini buyutmek icin hap yada igne verecekler ilac bitince catlatma igneni yapilacak yasen yaparsin yada hastanede kalcadan vuruyolar verilen.igneye bagli bu.Ertesi gun de asilan yapilacak tam yumurtalar catkamisken esin sperm verecek bi iki saat sonra da secilmis yikanan spermeri rahimden iceri verecekler.Genelde yontemin.ilerleyis sekli bu ama doktora gore degisir tabi.Rabbim.insallah saglikli bi evlat versin bu vesileyle sana da hepimze de...n