Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabaa umarım Rabbım hepımızın gonlunun ıstedıgını hayrlsyla verır benım de ıkı dusugum oldu kan pohtılasması barmıs ıkı aydır denıyorus ucuncu bebıs gelmedı bu ay guzel haberler verelım ınsallah
Cok sagol canm ankaralıyım ben annemler orda gtmeye calısıyıö bakalıminsallah canim sen nerde oturuuosun Ankara Hacettepe de Siban bey var bu iste prof ozellikle kan pihtilasmasi olanlar gidiyo hastanede bi abla soylemisti bans da gelinleri de cok dusurmus en sonunda buraya gelince olmus bi tane bebegi.istersen bi arastir canim
aaa bugün çarşamba bugün mü verceksin yoksaKizlaar bu arada haftaya carsambaya randevu aldim kan verecem
aaa bugün çarşamba bugün mü verceksin yoksa
baya gec zamanda veriyosun bende bugun versemmi diye düşünüyorum içim içimi yiyor 12 gun benimdeYok denizim doktoru lsa bugun asilamanin 12. gune kan ver belli olur dedi a ben haftaya aldim tam adet gunumden 1 gun.one...offff stresten olecem valla
gerçekten iyi sabrediyosun ben olsam kan vermekten kollarım delik deşiktiYok denizim doktoru lsa bugun asilamanin 12. gune kan ver belli olur dedi a ben haftaya aldim tam adet gunumden 1 gun.one...offff stresten olecem valla
Cok sagol canm ankaralıyım ben annemler orda gtmeye calısıyıö bakalım
baya gec zamanda veriyosun bende bugun versemmi diye düşünüyorum içim içimi yiyor 12 gun benimde
gerçekten iyi sabrediyosun ben olsam kan vermekten kollarım delik deşikti
bısı sorcam ılıskıden sonra 2 3 gun falan akıntı gelıyo su gıbı ama gunde 1 2 kere sızce normal mı yoksa ıcerde kalan spermler mıı ?
pek bilgim yok ama değildir canımbısı sorcam ılıskıden sonra 2 3 gun falan akıntı gelıyo su gıbı ama gunde 1 2 kere sızce normal mı yoksa ıcerde kalan spermler mıı ?
merhaba 8 aydır korunmadım olmadı sonra doktora gittim bu 3 ayım
prolaktınım az yuksek onun için dostınesk verdi birde klomen kullanıyorum
bakalım beklenen adet tarihi 7 mart
hepimiz için hayırlsı
Sen verpozitif cikarsa bana da cesaret gelir belki yarin giderim
Yaaa gündüz cesaret vardı akşam gitti korkuyorum çünkü cook olmadı mı diye
Kiz napiyim emin.olmak istiyorum sonea husrana ugramayim diye yaaa
Merhaba Arkadaşlar,
Bende bu ay hamile olmayı çok çok çok çok isteyenlerdenim.
Bende bu ay ilk aşılamama başlıyorum. 1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı. Bakalım aşılama nasıl olacak.