2015 Şubat ayında hamile kalmak isteyenler birbirimize destek olalım

Canim merhaba, bunu Dr.lar soyluyor tüplere verilen tazyikli ilaçlar veriyorlar ya küçük boyuttaki tıkanıklıklar acilabiliyormus.tabi bu şekilde daha kolay hamilelik gerçekleşebiliyor. Bende yaptırdım 2 ay önce. Bu ay adetim 4-5 gecikti.şüpheleniyorum hamilemiyim diye.tüp bebeğe başlıcaktim tamda.

Canim merhaba, bunu Dr.lar soyluyor tüplere verilen tazyikli ilaçlar veriyorlar ya küçük boyuttaki tıkanıklıklar acilabiliyormus.tabi bu şekilde daha kolay hamilelik gerçekleşebiliyor. Bende yaptırdım 2 ay önce. Bu ay adetim 4-5 gecikti.şüpheleniyorum hamilemiyim diye.tüp bebeğe başlıcaktim tamda.
Bende ocagin 7 sinde rahim filmi cektirdim en son adet tarihimde 28 aralik insallah hamileyimdir hersey normal cikti bende tedaviye baslayacaktim bi sorun yok dedi doktor 2 sene dir her ay test yaptim artik yapmak istemiyorum yeri geldi bir ayda 2 defa test yaptim artik korkuyorum o yuzden yapmiyorum insallah hamileyizdir hic biseye gerek kalmaz bu mubarek gunde rabbim cocuk isteyen herkesin dualarini kabul etsin ins

yaaa kızlaaarr allah rızası ıcın bı cevap verınnnn sabah gebelık testı yaptım ama cızgı cıkması gereken pencere toz pembe renk oldu ama cızgı olmadıı bu ne demekkk.... yaaa

Evetttttt femara 2.5 mg sonrası 1 adet yumurtam olmuş 18 boyunda yarın ovitrella pazartesi aşılama olacak Allah hayırlısıyla nasip eder inş. Şubatta hamile kalırım :) dua edin kızlar

Adet gecikmesi yaşıyor musun normalde canım?
Hayir ama ben gecen sene stresten sikintodan
8 ay hic adet olmadim ondan sonra hastaneye gittim hersey normaldi ama adet olmadigim icin kistler olusmustu yumurtaliklarimda bunlari cok kafaya takiyodum kafamdan atinca son 6 aydir duzenli her ay adet oluyodum 2 3 gun oynuyodu gunler ben bu sure icinde hormon testlerini felan yaptirdim hicbir sorun yoktu rahim filmi cektirdim gecen ay ondada bi sorun cikmadi yumurtlamada oluyo hersey normal her ay test yapiyodum bu ay icimden test yapmak gelmiyo

Bende ocagin 7 sinde rahim filmi cektirdim en son adet tarihimde 28 aralik insallah hamileyimdir hersey normal cikti bende tedaviye baslayacaktim bi sorun yok dedi doktor 2 sene dir her ay test yaptim artik yapmak istemiyorum yeri geldi bir ayda 2 defa test yaptim artik korkuyorum o yuzden yapmiyorum insallah hamileyizdir hic biseye gerek kalmaz bu mubarek gunde rabbim cocuk isteyen herkesin dualarini kabul etsin ins
Amin canım. Inşallah..ben sabah test yapıyor diyorum bakalim 5 gün geçti ama.eger hamileysem de, tam vazgeçtigim ve normal yolla umuduğumu yitirdiğim zaman olmus olacak

Slm kızlar bendede polikistikover var yani yumurtlama tembelligi dün klomene başladım aynı zamanda belime yakı yapistirdim bide süte maydanoz kâtip kaynatıp buharına oturucam bu ay hepsini denemem lazım Rabbim hepimize şifa versin

bu konunun kısırlıkta olması içimiz cızlattı :KK43: bende bu ay bekliyorum. polikistikim bende malesefff :KK43:

Hanimlar size polikistik overla ilgili tek bisey soyliyecegim yapmanizi tavsiye ederim polikistik overe aklinizdan cikarin takmayin kafaya bendede vardi ama simdi yok tafadan cikardiginiz anda is bitiyo ben hem kistlerden hem kilodan kurtuldum bu sekilde

Hanimlar size polikistik overla ilgili tek bisey soyliyecegim yapmanizi tavsiye ederim polikistik overe aklinizdan cikarin takmayin kafaya bendede vardi ama simdi yok tafadan cikardiginiz anda is bitiyo ben hem kistlerden hem kilodan kurtuldum bu sekilde
ah be canım çıkmıyorki aklımdan yatıyorum o, kalkıyorum o :KK43:

X