- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
inşallah canım =) hepimizin hayallerindeki gibi olur umarım =)
sana umudun kırılmasın demiyorum canım ben kendim bakmıyorum şimdiden umudum kırılmasın diye demek istedim
tamam bende onu diyorum işte canımm sen niye boyle dusunuyorsun ???
kaç gündür içimde bi sıkıntı var canım olmuyacak gibi geliyor istiyorum olmasını çok 1 senedir bekliyorum herkes soruyunca ne zaman ne zaman diye bi sıkıntı oluyor bende zorla getiremem demi istemeye kimseyi
canım sıkkın kızlar ya dun akşam sevgilim ayrılmak istediğini soyledi, küçük seyleri büyütür oldu
ne yapacagımı bilmiyorum 2,5 ay var gelmesine ama o kdar gözümde büyüyor ki zaman. Yaptıgıma da kızıyor yapmadıgıma da,
Sasırdım kaldım
canım sıkkın kızlar ya dun akşam sevgilim ayrılmak istediğini soyledi, küçük seyleri büyütür oldu
ne yapacagımı bilmiyorum 2,5 ay var gelmesine ama o kdar gözümde büyüyor ki zaman. Yaptıgıma da kızıyor yapmadıgıma da,
Sasırdım kaldım
Vee ben geldim bir aydır yoktum nerdeyse sayfalar oku oku bitmediyeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz =) Yasemin üzülme Özgenin dediği gibi arada mesafe olduğu için insan bazen çok çok ufak şeyleri bile büyük sorun haline getirebiliyor. Umarım bir an önce aranız düzelir. Bu arada isimle hitap ettim benim adım da Eylem ve babamın tatil boyunca söz yapalım evlen, yazın istemeye gelsinler okul biter bitmez demesi sonucunda konuştuk annemle seneye kurban bayramı tatili 9 10 gün olursa istemeye gelecekler, sömestr tatiline de nişan yaparız dedik inşallah
Eylem hımm güzel isim hoş geldin canım:)
Ayy keşke benim babamda dese söz yapalım diye evlen demesin şimdilik kaldıramam onu
2015 te kurbanda mı yoksa bu 2014 kurban mı :)
Hoş buldum teşekkürler :) 2014 kurban
Vee ben geldim bir aydır yoktum nerdeyse sayfalar oku oku bitmediyeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz =) Yasemin üzülme Özgenin dediği gibi arada mesafe olduğu için insan bazen çok çok ufak şeyleri bile büyük sorun haline getirebiliyor. Umarım bir an önce aranız düzelir. Bu arada isimle hitap ettim benim adım da Eylem ve babamın tatil boyunca söz yapalım evlen, yazın istemeye gelsinler okul biter bitmez demesi sonucunda konuştuk annemle seneye kurban bayramı tatili 9 10 gün olursa istemeye gelecekler, sömestr tatiline de nişan yaparız dedik inşallah
Canim neden oyle yapiyir ki askerde mi acaba
canım son aylarda ya artık bıkkınlık gelmiştir boş ver sıkma canını düzelir her şey güzel olur.Gelince çok mutlu olacaksınız bunu düşün biraz daha anlayışlı olmaya çalışın birbirinize.Canım siz ayrısınız diye böyle biz her gün birbirimizi yiyoruz hatta eminim ki biz mantık olarak anlaşamıyoruz ama benim bile çok şeyden umudum var geçecek merak etme :)
Evet canim askerde artik anlam veremiyorum yaptiklarina
Canim cok sevindim senin adina hadi hayirlisi insallah birde boyle cok ayri kalma bizden
İyi dileklerin icin sagol tatlim
canım bizde çok görüsemıyoruz bende ondan sıkılıyor insanlık hali olabilir ne kadar kaldı gelmesine
sağol canım, ayrılık mecburiydi ya benim biraz net bağımlılığım var gibi o yüzden evde neti kapattırdık ders çalışmam için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?