• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

$t_p_detail (2).png $t_p_detail.png
Kızlar söz için düşündüğüm elbisenin altına bu tarz ayakkabılar uygun mu ? :)
en çok 1.yi beğendim sonra 2. yi beğendim 3.den vazgeçtim :)

Eklentiler

• $t_p_detail (1).png
    $t_p_detail (1).png
    79,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Burnu açık ten çorap düşündüm ama kızlar kötü durmaz değil ? Başka ayakkabı modelleri de önerebilir misiniz neler uyar elbisenin altına :)

Son düzenleme:
bunlarda benim dün bahsettiğim yeni aldıklarım. homend marka başta kararsız kalmıstım ama arastırdım güzel bir markaymış. bilenler varsa marka hakkında da yorum bekliyorum.
kızlar hepsini 350 tl ye aldım %50 indirimli süpürgeye de para ödememe gerek kalmadan hediye olarak geldi :1::1:
nasıl sizce ??? $pottoman1802.png $blendsetter1905-l.png $dustrider1225.png $royaltea1708.png $robochop2101.png

bunlarda benim dün bahsettiğim yeni aldıklarım. homend marka başta kararsız kalmıstım ama arastırdım güzel bir markaymış. bilenler varsa marka hakkında da yorum bekliyorum.
kızlar hepsini 350 tl ye aldım %50 indirimli süpürgeye de para ödememe gerek kalmadan hediye olarak geldi :1::1:
nasıl sizce ???Eki Görüntüle 973810 Eki Görüntüle 973808 Eki Görüntüle 973809 Eki Görüntüle 973811 Eki Görüntüle 973812

canım hepsi 350 bence çok iyi güle güle kullan Yasemin'cim dediğim gibi gün gelir evinde yerleşmiş şekilde de görürüz resimlerini:16:

1. güzelmiş =) Elbisenin altına da bence uyumlu ve başka kıyafetlerle de çok rahat kullanılır. :32: 2. süet mi? ben de bilekten tokalı ayakkabıları seviyorum en rahatı :D

süet herhalde canımda model olarak beğendim rengine ve diğer özelliklerine sonra karar vereceğim rahatlık bakımından iyi olacak sağlama almak istiyorum ayakkabıyı :)

Back