- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
71 gun var canim
71 gun var canim
Allah kavuştursun Yasemin'cim
az kalmış tatlım sayılı gün çabuk geçer onuda anlamaya çalış orada tek başına
Zaten anlamak icin cabalamasam byle gitmezdiyaaa deli oldugum anlamiyor dediklerimi birde dun kucuk ev aletleri siparis verdim kndime heyecanla bugun gelince sizinle paylascaktim ama size simdi anlattigima bak bir bitse de su zaman gelse
Zaten anlamak icin cabalamasam byle gitmezdiyaaa deli oldugum anlamiyor dediklerimi birde dun kucuk ev aletleri siparis verdim kndime heyecanla bugun gelince sizinle paylascaktim ama size simdi anlattigima bak bir bitse de su zaman gelse
canım benim askerde olmayanların bile aklı yerinde değilken askerin nasıl sağlıklı düşünsün belki de kafasına bir şey taktı sana patladı zaman geçse de güzel günlere kavuşsanız :)
Aldığın çeyizlerini de paylaş bizimle onları sevdiğinle beraber kullandığın zamanlar da gelecek evinin içinde göreceğiz aldıklarını :)
kötü düşünme canım kendisimi ayrılmak isityorum dedide
ya sen ne güzel moral veriyorsun Özge'cim :)
paylasırım canım akşam bakıyım da
Paylaş paylaş yine heyecanlandım bak :)
Canım moralini bozma sevgisinden eminsen gelir geçer bu günler de sonra sonuç bu
inşallah tatlım sen demişsin ya bizde birbirimizi yiyoruz diye aynı işte sende cok iyi anlıyorsun beni o yuzden
sadece sabır sanırım dimi sabretmek
Canım ben sevgilime diyorum ki sen askere gidersen biz kesin ayrılırız ki normalde 1 gün bile bir konuya takılmadan geçirdiğimiz gün yok askerde olsan ne olurdu halimiz ama gel gelelim birbirimizi deli edecek kadar tartıştıktan sonra barıştığımızda çifte kumru sanırsın flörtün ilk dönemleri ama elbet daha çok anlaşacağımız zamanlarda gelir(tamamen demiyorum imkansız :) ) şimdi sebebini bulamıyorum ama umudumu kaybetmedim bir gün olacak
bende hep boyle dusundum ama artık bende umudumu kaybetmeyeyeim diye sizden yardım istedim artık. güzel günler gelsin hepimiz için ama gecen zamanda güzel olsun
evet bir iki gündür bir garip davranıyordu dun akşamda tuttu once ben gelene kadar ayrı olalım dedi sacmalama falan dedim sonra yada tamamen ayrılalım en iyisi bu dedi
6 gün gelemedim buraya ne çok şeyler olmuş zor okudum hepsini kaç saattir burdayım
hoş geldin canım :)
hoş bulduk canım nasılsın nasıl gidiyor :)
iyiyim canım iyi gidiyor sen nasılsın neler yapıyorsun ?
ben de iyiyim canım teşekkür ederim koşuşturmacalarla uğraşıyoruz işte yoğun geçiyo günler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?