• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

hoşgeldinn aramıza :3: bu kadar araştırdığına göre değişik fikirlerin vardır canım nası düşünüyosun sözünü nişanını :)

hoşbulduk canım :40:daha aklıma yatan bişey de yok henüz forumu takip ediyorum söz nişan için hediyeliklere bakıyorum kızlar şimdilik onları araştırıyorum sizin fikirleriniz neler söz hediye için mesela ?

Hoşgeldin canım :80::80:
Biraz bahseder misin kendinden ve ilişkinden, söz nişan le ilgili de araştırmaların vardır :1::1:

hoşbulduk:3: 22 yaşındayım 2.5 senelik bir ilişkim var tabi daha önce tanışmışlığımız var arkadaşlıktan aşka dönüşen bir ilişki biizimkisi işte:16::nazar: dediğim gibi burdan sizlerden faydalancam şimdilik söz nişan hediyelerine yoğunlaştım bakalım,

ben de sizleri tanıyım :3:

hoşbulduk:3: 22 yaşındayım 2.5 senelik bir ilişkim var tabi daha önce tanışmışlığımız var arkadaşlıktan aşka dönüşen bir ilişki biizimkisi işte:16::nazar: dediğim gibi burdan sizlerden faydalancam şimdilik söz nişan hediyelerine yoğunlaştım bakalım,

ben de sizleri tanıyım :3:

Canım bende 22 yasındayım 4 sene olacak bizim ilişkimizde başlayalı sevgilim askerde geldikten sonra daha da netleşecek bizim ne ne yapacagımız :1::1:

çok güzelmiş:1: kendin de yapmışsın ne güzel el emeği ben de aslında böyle bişey düşünüyorum:) daha ne kadar zaman var ama şimdiden yapmışsın :)

biraz aceleci çıktım ama gördüm 3 gün onun hayaliyle yaşadım alsam mı almasam mı sonra dedim ki bundan güzelini benim için bundan anlamlısını bulamam sonra alıverdim baya da oldu alalı :)

biraz aceleci çıktım ama gördüm 3 gün onun hayaliyle yaşadım alsam mı almasam mı sonra dedim ki bundan güzelini benim için bundan anlamlısını bulamam sonra alıverdim baya da oldu alalı :)

valla en iyisini yapmışsın benim gibi kararsız olmaktansa iyi fikirmiş :34::1:

valla en iyisini yapmışsın benim gibi kararsız olmaktansa iyi fikirmiş :34::1:

ama çok tatlı değil mi hemde anlamlı ' Bir yastıkta kocamak için söz verdik ':16:
Ben herkese mendil dağıtma taraftarı değildim benim için anlamı kalmıyor herkese verince ama sadece erkek arkadaşıma bir tane yaptıracağım özel olsun :)

ama çok tatlı değil mi hemde anlamlı ' Bir yastıkta kocamak için söz verdik ':16:
Ben herkese mendil dağıtma taraftarı değildim benim için anlamı kalmıyor herkese verince ama sadece erkek arkadaşıma bir tane yaptıracağım özel olsun :)

bence de çok anlamlı ben de düşünebilirim bunu :) mendili ben de sevmiyorum nedense erkek arkadaşına verebilirsin içinden geldiyse:)

bence de çok anlamlı ben de düşünebilirim bunu :) mendili ben de sevmiyorum nedense erkek arkadaşına verebilirsin içinden geldiyse:)

içimden geldiğinden değil de adet yerini bulsun mendil vermedi demesinler çünkü erkek arkadaşım tarafında mendil verme durumu var herkese dağıtıyorlar bende sadece sana mendil veririm diğerlerine bundan sana mı söz veriyorum herkese mi diye kabul ettirdim haha şimdi hediyelikleri o saklıyor evinde :)

içimden geldiğinden değil de adet yerini bulsun mendil vermedi demesinler çünkü erkek arkadaşım tarafında mendil verme durumu var herkese dağıtıyorlar bende sadece sana mendil veririm diğerlerine bundan sana mı söz veriyorum herkese mi diye kabul ettirdim haha şimdi hediyelikleri o saklıyor evinde :)

şimiden hazırla sakla ne güzel valla :)Biz de size söz verdik gibi bir anlama mı geliyor mendilin anlamı onu verince?

Back