Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

hoşbuldukkk canım :)
henüz bir hazırlık yok benim okulum bitti sevgilimin okulu bu sene bitiyor onun da bitsin de öyle inşallah başlayacaz

bizimki adanada olucak canım zaten sen dünden davetlisin :) seninki nerde olucak?

hoşgeldinn aramıza bu kadar araştırdığına göre değişik fikirlerin vardır canım nası düşünüyosun sözünü nişanını :)

Hoşgeldin canım :80::80:
Biraz bahseder misin kendinden ve ilişkinden, söz nişan le ilgili de araştırmaların vardır

hoşbulduk kızlar size bi haberim var sevgilim geçen gün ailesi ile konuştu Allahım nasip ederse haziranda söz yapmayı düşünyoruz demişler çok mutluyum ama şuan başka sorunlar var biraz korkuyorum lütfen dua edin bana

Canım çok mutlu oldum senin adına inşallah hayırlısıyla sözleriz seni Haziran'da ne gibi sorunlar var anlatmak istersen buradayız hep beraber çözeriz

Canım çok mutlu oldum senin adına inşallah hayırlısıyla sözleriz seni Haziran'da ne gibi sorunlar var anlatmak istersen buradayız hep beraber çözeriz

çok saolun canım hayırlısyla darısı başınıza hepimiz hayallerimzdekndn dha mutlu oluruz İNŞALLAAAH :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…