- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 113
- 34
hoşbuldukkk canım :)
henüz bir hazırlık yok benim okulum bitti sevgilimin okulu bu sene bitiyor onun da bitsin de öyle inşallah başlayacaz
canım belki olur neden olmasın düğünler hangi ilde yapılacak çok uzak olmadığı sürece birbirimizin düğünlerine geliriz mesela bana liveangel çok yakın davet ederse ben giderim düğününe senin hangi ilde olacak cerencim :)
bizimki adanada olucak canım zaten sen dünden davetlisin :) seninki nerde olucak?
teşekkür ederim canım benimki Düzce' de :)
herkese merhabalar:) Bende varımmmbeni de alın aranıza
Bu aralar sözdür nişandır çeyizdir çok araştırıyorum sizin topiğinizi de böylelikle gördüm.Benim de sözüm
muhtemelen 2014 yada 2015 gibi söz olacak inşallah
ne olursa olsun gelmeye çalısıcam canım :)
herkese merhabalar:) Bende varımmmbeni de alın aranıza
Bu aralar sözdür nişandır çeyizdir çok araştırıyorum sizin topiğinizi de böylelikle gördüm.Benim de sözüm
muhtemelen 2014 yada 2015 gibi söz olacak inşallah
hoşbulduk kızlar size bi haberim var sevgilim geçen gün ailesi ile konuştu Allahım nasip ederse haziranda söz yapmayı düşünyoruz demişler çok mutluyum ama şuan başka sorunlar var biraz korkuyorum lütfen dua edin bana
Kızlar aranızdan ayrılıyorum galıba cunku soz tarıhım bır sene gerıye attı:2:
Canım çok mutlu oldum senin adına inşallah hayırlısıyla sözleriz seni Haziran'da ne gibi sorunlar var anlatmak istersen buradayız hep beraber çözeriz
çok saolun canım hayırlısyla darısı başınıza hepimiz hayallerimzdekndn dha mutlu oluruz İNŞALLAAAH :)
hayır gitmeeee[/QU
Burda bırlıkte gun saymak cok guzeldı cnm ama ne yazıkkı benımkı yıllar oldu:2:
hayır gitmeeee[/QU
Burda bırlıkte gun saymak cok guzeldı cnm ama ne yazıkkı benımkı yıllar oldu:2:
ya canım belki 2015e alırsınız niye ertelendi ki hem almasanız bile aşk olsun yani 2015 olmayacak diye gitmek var mı önce 2015ti 2014te olacak arkadaşlar katıldı sende dur aramızda
ya canım belki 2015e alırsınız niye ertelendi ki hem almasanız bile aşk olsun yani 2015 olmayacak diye gitmek var mı önce 2015ti 2014te olacak arkadaşlar katıldı sende dur aramızda
Ne yazıkkı okul uzadı cnm sevgılımınHeralde yıne aranıza ara ara dahıl olurum ama galıba bır sure alısmam lazım 2016 ya
Ne yazıkkı okul uzadı cnm sevgılımınHeralde yıne aranıza ara ara dahıl olurum ama galıba bır sure alısmam lazım 2016 ya
bence erkek arkadaşın derslerini ayarlar canım içini ferah tut iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?