Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Ayyyy supersın cnm ya burdayım gıtmıyorum cok sagolasın :) Moralım yerıne geldı

Gitmiceksin tabi öyle kolay mı bizi bırakmak biz birbirimize destek için buradayız biz acemilik yapalım senin sözünü en güzelinden yaparız canım benim yeter ki moralin iyi olsun senin :)

Kızlar ben sizden bir konuda yardım isteyeceğim
sevgilime doğum gününde birşeyler yapmak istiyorum. ama oyle hazır hediye almaktan cok kendim ugrasıp bişeyler yapmalıyım. Simdi birde askerde ya geldiğinde doğum gününde cok güzel birşey yaparsam hem moral de olur.Temmuz ayında daha cok var ama simdiden düşünmeye başladım. Fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?

benimde 2 şubatta sevgilimin doğum günüydü ben dilek ağaçları olur ya onları anı ağacı olarak hazırlamayı düşünmüştüm küçük küçük çıkarılmış resimleri dallara asıp işte her resim için bir iki cümle yazmak sonra kartlara güzel sözler işte bir iki kart boş onlara da gelecek günler için planlarımızı anlatan bir iki cümle yani güzel bir anı ağacı bizi anlatan ama yapmadım halbuki istemiştim ama beceremedim :)

cnm ben kolı yapmıtım ıcıne ona tuttugum defterı album yapmıstım cerceve de fotograf yaptırmıstım ıcıne bırde bırkac ıstedıgı hedıye alıp koyabılırsın mesela

Güzelmiş canım ama bende becerebilir miyim bilemedim ki :S
tesekkür ederim.

cnm ben kolı yapmıtım ıcıne ona tuttugum defterı album yapmıstım cerceve de fotograf yaptırmıstım ıcıne bırde bırkac ıstedıgı hedıye alıp koyabılırsın mesela

Bunuda begendim, ama ben defterimi smdi veremem zamanı var, içeriğini değiştirebilirim bunların yanına bişeyler ekleyebilirm mesela, cok tesekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…