- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
canm uzulme bnmde 3 yıl vardı cok uzuluyordm snra 1 yıl oldu smdiyse bi kac ay kaldı bu durumlarda oluyo demekki boyle seyler sıkma canını Allah gonlune gore veriri biyere gitmeya canım belki 2015e alırsınız niye ertelendi ki hem almasanız bile aşk olsun yani 2015 olmayacak diye gitmek var mı önce 2015ti 2014te olacak arkadaşlar katıldı sende dur aramızda
Ne yazıkkı okul uzadı cnm sevgılımınHeralde yıne aranıza ara ara dahıl olurum ama galıba bır sure alısmam lazım 2016 ya
Canım gitme bir yere ya dur burda, hem belli mi olur tekrar değişir belki senin gönlünden geçen gibi olur herşey
Canın sıkkın biraz ama burda bizimle paylaş herseyini kafanı dağıtırsın birazda .
canm uzulme bnmde 3 yıl vardı cok uzuluyordm snra 1 yıl oldu smdiyse bi kac ay kaldı bu durumlarda oluyo demekki boyle seyler sıkma canını Allah gonlune gore veriri biyere gitme
Sağolasın cnm ınsallah bakalım artık kısmet
Canım gitme bir yere ya dur burda, hem belli mi olur tekrar değişir belki senin gönlünden geçen gibi olur herşey
Canın sıkkın biraz ama burda bizimle paylaş herseyini kafanı dağıtırsın birazda .
Sağolasın cnm bakalım artıksızlerde ne var ne yok nasıl gıdıyo hazırlık yapan var mı kızlar
Sağolasın cnm bakalım artıksızlerde ne var ne yok nasıl gıdıyo hazırlık yapan var mı kızlar
Ben suan durgun bir dönemdeyim açıkçası, zamanı bekliyorum geçsin diye
Canım bak seni bırakmıyoruz bir yere gidemezsin böyle tutar getiririz seni
Ben suan durgun bir dönemdeyim açıkçası, zamanı bekliyorum geçsin diye
Ahhhhh su zaman yok mu gecsınnn hepımıze bıran once ınsallah kızlar :)
Ayyyy supersın cnm ya burdayım gıtmıyorum cok sagolasın :) Moralım yerıne geldı
Gitmiceksin tabi öyle kolay mı bizi bırakmak biz birbirimize destek için buradayız biz acemilik yapalım senin sözünü en güzelinden yaparız canım benim yeter ki moralin iyi olsun senin :)
Kızlar ben sizden bir konuda yardım isteyeceğim
sevgilime doğum gününde birşeyler yapmak istiyorum. ama oyle hazır hediye almaktan cok kendim ugrasıp bişeyler yapmalıyım. Simdi birde askerde ya geldiğinde doğum gününde cok güzel birşey yaparsam hem moral de olur.Temmuz ayında daha cok var ama simdiden düşünmeye başladım. Fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?
Sağol cnm bnm sayende moralım acayıp duzeldı :)
Kızlar ben sizden bir konuda yardım isteyeceğim
sevgilime doğum gününde birşeyler yapmak istiyorum. ama oyle hazır hediye almaktan cok kendim ugrasıp bişeyler yapmalıyım. Simdi birde askerde ya geldiğinde doğum gününde cok güzel birşey yaparsam hem moral de olur.Temmuz ayında daha cok var ama simdiden düşünmeye başladım. Fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?
benimde 2 şubatta sevgilimin doğum günüydü ben dilek ağaçları olur ya onları anı ağacı olarak hazırlamayı düşünmüştüm küçük küçük çıkarılmış resimleri dallara asıp işte her resim için bir iki cümle yazmak sonra kartlara güzel sözler işte bir iki kart boş onlara da gelecek günler için planlarımızı anlatan bir iki cümle yani güzel bir anı ağacı bizi anlatan ama yapmadım halbuki istemiştim ama beceremedim :)
cnm ben kolı yapmıtım ıcıne ona tuttugum defterı album yapmıstım cerceve de fotograf yaptırmıstım ıcıne bırde bırkac ıstedıgı hedıye alıp koyabılırsın mesela
ohh ne güzel işte
Kızlar biz cerenle profilimize albüm yaptık isteyen olursa sizde resim koyun birbirimizi görelim :)
Dur bakım yapabılırsem bende yapıyım cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?