- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
nihayet çok güzel bi bindallı buldum canım ve aldım (senle baya konuşmuştuk)..seneye bende burdan satışa koyarım heralde.kaftanı incecik tül yazlık işleme komple.diğer bindallılardan çok ama çok farklı .tam yaz için yani.
biliyorum canım o tarz bindallıları benim erkek arkadaşımın kuzeni giymişti kınasında hadi hayırlı olsun istediğini bulmuşsun :)
saol canım çokta uyguna aldım burdan valla.darısı başınıza
olur tabiki internette görüyorum hep gelen misafirler nişanda çektiriyorlar sadece çift çekilmiyor ki ayy çok güzel yaa :)
ben önce sözlümle (ne güzel bir kelime sözlüm)sonra annem babam sonra kayınvalide kayınpeder kardeşler falan hepsiyle çekilcem sonra da artık kim isterse çekilsin dursun :)
evet çok güzel nişana da artık şöyle yaptırırız kına boş kalsın onlar çok kalabalık olur uğraşılmaz :)
Eki Görüntüle 962868
ay çok hoş bu bunu koyucan nişanda bi yere isteyen herkes fotoğraf çekilebilecek ne güzel bir hatıra :)
evet herkes çekilsin haha en çokta ben çekilirim :)
biz çekilecez tabi bizim günümüz o gün haa haa:) canım peki söz günü eve fotoğrafçı getirilebilir mi hiç öyle bişey duydun mu eve söz için fotoğrafçı çağıran o gün kız kardeşimi bu iş için görevlendirsem günden hiç bişey anlayamayacak hep poz yakalamaktan
ya bende düşünüyordum çağırmayı daha öncede burada konuştuk arkadaşlar dedi ki hani gerek yok arkadaşlardan biri çeker veya kardeş diye bende hani ablama veripte onun da o günden bir şey anlamamasını istemiyorum ama fotoğrafçıda ne kadar uygun olur bilmiyorum ama çağırmıcam sanırım o taraf daha ağır basıyor.Ama benim sevgilimin girişini bana çiçeğimi çikolatamı verişini kahve ikram etmemi yüzüklerimiz kesilirken güzel kareler yakalanmasını istiyorum bunu da kuzenlerim ne kadar yakalayabilir onuda bilmiyorum
sonuçta fotoğrafçı bu konu hakkında bilgi sahibi benimde kardeşimin profesyonel fotoğraf makinesi var hobi olarak da fotoğraf çekmeye bayılıyor ama o koşuşturmayla ne kadar çekebilir ki:/
evet bende öyle düşünüyorum herkeste bir heyecan olacak yani dışardan biri olacak ki heyecanı olmasın fotoğraf çekmeye odaklansın ama nasıl olacak bilmiyorum
Şimdi daha iyisin değil mi canım sende iyiki varsın yasemincim
Öne çektikte inşallah istediğimiz gibi olur ama yasemin gerçekten bir durgunluk çöküyor nişan yaptıkları akşam beni çağırdılar ama gitmedim gidemedim yani neyim ki ne diye işim var zaten öyle çok büyük nişan değil aile samimi çevre falan ben kim Gökmen'in sevgilisi hadi düğünlere herkes gidiyor kaç elin yabancısı falan diye çok zoruma gitmiyor ama nişana falanda nasıl katılayım.O akşamda moralim bozuldu sevgiliminde canını sıktım biz anca başkasının mutluluğunu izleriz vs gibisinden.Bir söz yapsaydık bari de bende kendime gelseydim
Yasemin bak biz cerenle albüm yaptık :)
ohh sen yakınsın gelirsin cerende gelebilir inşallah diğer kızlarla da konuşuruz hepiniz misafirim olursunuz :)
İyiyim tatlık teşekkür ederim,
Anlattan yine bir kez daha duygularımı aynı seyler hep benimde aklımdan gecen,
Albüm mü onu görmedim ben :S:S
Nerde olursam olayım böyle bir güne gelcem tabiki bende
canım ya evet ne zamandır yoksun toplanalım artık
çok haklısın bnde özledim valla ama fırsatım olmuyo
herkese merhabalar:) Bende varımmmbeni de alın aranıza
Bu aralar sözdür nişandır çeyizdir çok araştırıyorum sizin topiğinizi de böylelikle gördüm.Benim de sözüm
muhtemelen 2014 yada 2015 gibi söz olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?