Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

biliyorum canım o tarz bindallıları benim erkek arkadaşımın kuzeni giymişti kınasında hadi hayırlı olsun istediğini bulmuşsun :)

anladım canım biz de öyle yaparız o zaman sözlümle :) çok güzel dimi sözlüm kelimesi :)

evet herkes çekilsin haha en çokta ben çekilirim :)

biz çekilecez tabi bizim günümüz o gün haa haa:) canım peki söz günü eve fotoğrafçı getirilebilir mi hiç öyle bişey duydun mu eve söz için fotoğrafçı çağıran o gün kız kardeşimi bu iş için görevlendirsem günden hiç bişey anlayamayacak hep poz yakalamaktan

ya bende düşünüyordum çağırmayı daha öncede burada konuştuk arkadaşlar dedi ki hani gerek yok arkadaşlardan biri çeker veya kardeş diye bende hani ablama veripte onun da o günden bir şey anlamamasını istemiyorum ama fotoğrafçıda ne kadar uygun olur bilmiyorum ama çağırmıcam sanırım o taraf daha ağır basıyor.Ama benim sevgilimin girişini bana çiçeğimi çikolatamı verişini kahve ikram etmemi yüzüklerimiz kesilirken güzel kareler yakalanmasını istiyorum bunu da kuzenlerim ne kadar yakalayabilir onuda bilmiyorum

sonuçta fotoğrafçı bu konu hakkında bilgi sahibi benimde kardeşimin profesyonel fotoğraf makinesi var hobi olarak da fotoğraf çekmeye bayılıyor ama o koşuşturmayla ne kadar çekebilir ki:/

sonuçta fotoğrafçı bu konu hakkında bilgi sahibi benimde kardeşimin profesyonel fotoğraf makinesi var hobi olarak da fotoğraf çekmeye bayılıyor ama o koşuşturmayla ne kadar çekebilir ki:/

evet bende öyle düşünüyorum herkeste bir heyecan olacak yani dışardan biri olacak ki heyecanı olmasın fotoğraf çekmeye odaklansın ama nasıl olacak bilmiyorum

İyiyim tatlık teşekkür ederim,
Anlattan yine bir kez daha duygularımı aynı seyler hep benimde aklımdan gecen,

Albüm mü onu görmedim ben :S:S

İyiyim tatlık teşekkür ederim,
Anlattan yine bir kez daha duygularımı aynı seyler hep benimde aklımdan gecen,

Albüm mü onu görmedim ben :S:S

bizim profillerimizde albümlerimiz var 1er tane resim ceren ve sevdiği benimkinde de ben ve sevdiğim :)

herkese merhabalar:) Bende varımmm beni de alın aranıza

Bu aralar sözdür nişandır çeyizdir çok araştırıyorum sizin topiğinizi de böylelikle gördüm.Benim de sözüm
muhtemelen 2014 yada 2015 gibi söz olacak inşallah

Son düzenleme:

hoş geldin tabi ki alırız aramıza :)
Gönlünden geçen zamanda olur inşallah var mı hazırlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…