• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

hoşbuldukkk canım :)
henüz bir hazırlık yok benim okulum bitti sevgilimin okulu bu sene bitiyor onun da bitsin de öyle inşallah başlayacaz:16:

canım belki olur neden olmasın düğünler hangi ilde yapılacak çok uzak olmadığı sürece birbirimizin düğünlerine geliriz mesela bana liveangel çok yakın davet ederse ben giderim düğününe senin hangi ilde olacak cerencim :)

bizimki adanada olucak canım zaten sen dünden davetlisin :) seninki nerde olucak?

herkese merhabalar:) Bende varımmm :1: beni de alın aranıza

Bu aralar sözdür nişandır çeyizdir çok araştırıyorum sizin topiğinizi de böylelikle gördüm.Benim de sözüm
muhtemelen 2014 yada 2015 gibi söz olacak inşallah:nazar::16:

hoşgeldinn aramıza :3: bu kadar araştırdığına göre değişik fikirlerin vardır canım nası düşünüyosun sözünü nişanını :)

herkese merhabalar:) Bende varımmm :1: beni de alın aranıza

Bu aralar sözdür nişandır çeyizdir çok araştırıyorum sizin topiğinizi de böylelikle gördüm.Benim de sözüm
muhtemelen 2014 yada 2015 gibi söz olacak inşallah:nazar::16:

Hoşgeldin canım :80::80:
Biraz bahseder misin kendinden ve ilişkinden, söz nişan le ilgili de araştırmaların vardır :1::1:

hoşbulduk kızlar size bi haberim var sevgilim geçen gün ailesi ile konuştu Allahım nasip ederse haziranda söz yapmayı düşünyoruz demişler çok mutluyum ama şuan başka sorunlar var biraz korkuyorum lütfen dua edin bana :16:

hoşbulduk kızlar size bi haberim var sevgilim geçen gün ailesi ile konuştu Allahım nasip ederse haziranda söz yapmayı düşünyoruz demişler çok mutluyum ama şuan başka sorunlar var biraz korkuyorum lütfen dua edin bana :16:

Canım çok mutlu oldum senin adına inşallah hayırlısıyla sözleriz seni Haziran'da ne gibi sorunlar var anlatmak istersen buradayız hep beraber çözeriz

ya canım belki 2015e alırsınız niye ertelendi ki hem almasanız bile aşk olsun yani 2015 olmayacak diye gitmek var mı önce 2015ti 2014te olacak arkadaşlar katıldı sende dur aramızda

Ne yazıkkı okul uzadı cnm sevgılımın :( Heralde yıne aranıza ara ara dahıl olurum ama galıba bır sure alısmam lazım 2016 ya :(:5:

Back