Ck hycanliyim evet derlerse birlikte kiyafet secelimmi sizleeee ???
tabikide tatlım senin içine ne doğuyo evde nası bi hava var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ck hycanliyim evet derlerse birlikte kiyafet secelimmi sizleeee ???
Yasin kaç basin kaç havasi var((((((tabikide tatlım senin içine ne doğuyo evde nası bi hava var?
ayh canım olmaz mı ya bırak düğünü nişanı sokakta tanıdık birine rastlıyoruz bütün ailemin bilmesine ragmen garip oluyorum zaten kaç yıllık birlikteyiz sözlü gibiyiz bi yüzüğümüz yok boş yere sinir oluyorum cevremizdeki herkes artık bişeler yapın diyo ama yine bekliyoruz elimiz kolumuz bağlı çok gıcık bişe oysa ki sözlensek gögsümü gere gere gitsem heryere ailesinin yanına düğüne nişana hatta beni eve bırakırken gelse bize otursa çok mu şey istiyoruz yaa!
Yasin kaç basin kaç havasi var((((((
aynen al benden de o kadar ya sanki sözlü gibiyiz her yere beraber gittik geldik ama gel gelelim sözlü 'gibi ' olayından sıyrılıp sözlü olamadık el mecbur bekliyoruz millet yapın der de kolaydı sanki senelerce de sözlü nişanlı olmak en uygun zamanı kolluyoruz sanki biz istemiyoruz dimi.Ne olurdu birini gördüğümüzde sıkıla sıkıla yüzüne bakmaktansa aa merhaba tanıştırayım sözlüm x falan tanıyorsa işte nasılsın vs.sonra eve bıraksa gelse bir çay içse iki muhabbet falan ahh ahh ama bu ara nişan düğün olaylarına kafayı takmış durumdayım
canım soranlara seneye söz yapıcaz demesi bile güzel yıllarca bekledik artık az kaldı sonunda boyut atlicaz ilişkilerimize renk gelicek ya düşünsene
Canim icine sindiyse alin bence ama kararsizsan biraz daha arastir su ara sevgililer gunu kampanyalarida vardir degerlendirin ne guzel biz daha vitrinden bakiyos
sindi valla canım bakalım ben de sevgililer günü nedeniyle kampanyalar olur diye düşünüyorum az bişey daha bekleyelim o zaman bütün kuyumcuları gezeriz
Hoş geldin ohhh valla Allah keyfinizi bozmasın :)
evet ya 2014 ü görebildik 2015 in ortasında olsa bile sözümüz seneye olacak diyebilmek kadar güzel bir şey yok ya o bile nasıl mutlu ediyor beni :)
ah o boyutu hemen atlatalım sorunsuz inşallah hemde ne renk eminim birbirimize tekrar tekrar hayran kalacaz sevgi dolu olucaz :)
Benim erkek arkadaşımın anneannesi beni pek sevmez istememişti ama Gökmen'i evlendirmek istediği kişi evlenince bana kaldı el mecbur biz dedik 2015e yapacaz kim öle kim kala diyor ya komik gülüp geçiyorum :) Bugün sevgilim kuzeninin düğünü için takım elbise bakacaktı beraber gittik ceren o kadar güzel ki beraber böyle bir şeyler denemek o kuzenin düğünü için bakıyor ama benim aklımda söze hazırlık yaparken nasıl olacak acaba diye o gözle bakıyorum abartısız yarım saat hayatım çok yakışıklı oldun çok yakıştı demekle geçti resmen büyülenmiş gibiydim herhalde söze hazırlık yaparken aklım nasıl olur bilmiyorum :)
sindi valla canım bakalım ben de sevgililer günü nedeniyle kampanyalar olur diye düşünüyorum az bişey daha bekleyelim o zaman bütün kuyumcuları gezeriz
ayh çok tatlısınız ya inşallah damatlık sectiğiniz günlerde gelir canım :) benimkide normal hayatında cok spor takılır arada gömlek ceket denetiyorum dibim düşüyo ya bi insana bu kadar mı yakısır belki abartıyorum ama insana sevdiği öyle görünüyo aşığız napalım
Hoş bulduk canım Allah cümlemizin keyfini bozmasın inşallah :)
Ayy amin canım hepimizin :) Benimkide spor takılır da böyle merasimlerde blazer ceket falan giyerdi ama takım bakmak istedi bende aman ne gerek var falan diyordum ama onu öyle gördüm ya çıktık mağazadan diyorum ki bir iki yer daha gezelim lütfen diyorum ama valla insan sevdiğine çok yakıştırıyor ya abartmıyorsun ceren bende ağzım kulaklarımda hayatım çok yakıştı canım çok yakışıklı oldun falan öyle gezdim yani aynen aşığız napalım oda bana diyor ki hadi bende seni gelinlikle göreyiimm :)
benimki ben düğünde napıcam seni izlemekten başka bişe yapamam diyor bende aynı durumda olurum heralde :) keşke o güne kadar zaman cabuk gecse ama o gün hersey agır çekim olsa bunca yıl bekledik ben bi günde doyamam düğünüme
evet evet bizde öyle diyoruz birbirimize bakmaktan başka bir şey yapamayız hatta o yüzden gelin arabasını benimkine değil de başka birine kullandırtmayı düşünüyoruz yoksa Allah göstermesin kaza kaçınılmaz olur.Evet ağır çekim olsa 9 seneden sonra evleneceğim için 9 gün düğün yapsam anca doyarım :)
gezin canım bol bol tadını çıkar çok güzel günlerdesin allah size daha güzel günler göstersin
Amin canım sen yastıkları ne yaptın ?
bizde o gün bi arkadası şoför yapmayı düşünüyoruz canım yoksa yolla ilgilenicek sen yanında oturucan ne o öyle :/ keşke birbirimizin düğünlerine gelebilseydik ya burda okuyorum topikleri aylarca birlikte beklemişler o gün o heycanı hepsi birlikte paylaşıyo çok güzel şeyler inşallah bizde yaşıcaz aynılarını :)
sipariş verdim canım 40 tane gelecek inşallah aşırı sabırsızlanıyorum kavuşmak için yastıklarıma