• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Aaa o sana hem görümce hem kaynana olacak anlaşılan yaş farkınız ne ki aman sakın taviz verme erkek arkadaşın ne diyor durumunuza ?

o gün benden ablası adına özürdiledi. daha snrada seni ezecek bişi yaparsa yiğen falan göremez saygı duymak zorunda dedi ama kıyamaz gbi geliyor bazen ablasına bende istemem kıymasını çok düşkünler brbirlerine. 8 yaş var arada. kimse kimseye bişi yapmasın kıskançlık olmasın istiyorum ama :26:

tektaş takılacaksa sarı beyaz farketmez bence :34: çünkü zaten kendi arasında tektaş takan olmaz. bence incede olsa bi yüzük takın yanında derim çünkü kendi tektaşını kendi alan kadınlarda var o da belli olsun :1:

yazdığım gibi benim bir arkadaşım sevgilisine gümüş tek taş aldırmayı başardı :) o yüzden beyaz altından tek taş falan düşünmüyorum ama sarı altından kendisi tek taş takanı da hiiçç görmedim Allah ta göstermesin :52: O yüzden sarı tek taş düşünüyorum zaten 6-7 ay içinde nişan olur sürekli yüzük değiştirmeyeyim ama erkek arkadaşıma alınacak tabi ki :)

o gün benden ablası adına özürdiledi. daha snrada seni ezecek bişi yaparsa yiğen falan göremez saygı duymak zorunda dedi ama kıyamaz gbi geliyor bazen ablasına bende istemem kıymasını çok düşkünler brbirlerine. 8 yaş var arada. kimse kimseye bişi yapmasın kıskançlık olmasın istiyorum ama :26:

tabi ki kıyamaz ama tepkisini göstermesi de iyi sonuçta.Ablası da tavırlarını düzeltir umarım tamam kardeşi olabilir ama sende müstakbel eşisin :):16:

yazdığım gibi benim bir arkadaşım sevgilisine gümüş tek taş aldırmayı başardı :) o yüzden beyaz altından tek taş falan düşünmüyorum ama sarı altından kendisi tek taş takanı da hiiçç görmedim Allah ta göstermesin :52: O yüzden sarı tek taş düşünüyorum zaten 6-7 ay içinde nişan olur sürekli yüzük değiştirmeyeyim ama erkek arkadaşıma alınacak tabi ki :)

işte o gümüş tektaş aldırma olayında amaç aşktan sevgiden yüzük takmak değil bakın ben ne aldırdım demek gbi düşünüyorum :31:

mesela bzim bilekliklerimiz var :) ikimizde aynı şeyi taşımak için yaptırdık. bana şu an bi yzük taksak ondan anlamsız gelecek aile arasında olmadıktan snra

ne güzel işte dışarıdan anlamı bilinmeyebilir ama siz biliyorsunuz ya o yeter emin ol çok doğru anlamı yok ay bir daha dile getireyim ben bu yüzük konusunu ne zaman çıkaracağız şunları diye :)

ne güzel işte dışarıdan anlamı bilinmeyebilir ama siz biliyorsunuz ya o yeter emin ol çok doğru anlamı yok ay bir daha dile getireyim ben bu yüzük konusunu ne zaman çıkaracağız şunları diye :)

aynen öyle kim ne düşünürse düşünsün sizin için özel bakınca mesela ders çalışırken yazı yazarken vs yanındaymış gbi hissedersin bi an için ısınır ama kimse bilmez :34:

Kızlar birbirimizi ilk defa söz fotoğraflarımızı paylaşırken mi göreceğiz ne kadar heyecanlı ya görmediğin ama seninle aynı duyguları heyecanları paylaşmayı bekleyen kişiler buluşuyor burada :)

Kızlar birbirimizi ilk defa söz fotoğraflarımızı paylaşırken mi göreceğiz ne kadar heyecanlı ya görmediğin ama seninle aynı duyguları heyecanları paylaşmayı bekleyen kişiler buluşuyor burada :)

evet öyle olacak gbi :1: merak ediyrm nasıl olucaz ama önce kıyafet seçimi yaparkende görebiliriz denediğimiz kıyafetlerle fotoğraf çekinip yada bakkıııın sözde bunu giyicem nasıl olmuşum diyip :32:

evet öyle olacak gbi :1: merak ediyrm nasıl olucaz ama önce kıyafet seçimi yaparkende görebiliriz denediğimiz kıyafetlerle fotoğraf çekinip yada bakkıııın sözde bunu giyicem nasıl olmuşum diyip :32:

evet kıyafet seçerken de görebiliriz ben sizleri merak ediyorum :)

Bizim topiği sürekli üye olmadan takip eden 1 kişi var ama kim acaba gelmiyor da kadınlar kulübüne :)
Neyse ben çıkıyorum iyi geceleeerr yarın görüşürüz :)

zaten tanışmama gbi bi durumum yok ki zorla götürürüm dyo mecburum yani kaçış yok :9: ama aklımda şu var ablasıyla bi kaç kez telefon konuşmamız oldu sevgilimin doğumgününde birlikte olalım dycem arayıp sürpriz yapalım 3 ümüz olalım belki onunda hoşuna gdr hem :8: çünkü bide kardeşi paylaşamama olayımız var bizim. böylece bi tek onla tanışmış olurum ilk aşamada snra diğerleriyle olduğumuz zman daha rahat olurum dye düşündüm

en iyisini düşünmüşsün canım daha iyi olur ablasını önceden tanıman, ne zaman peki doğum günü sevgilinin :39:

Back