Aynen tatlım hayallere dalınca birde böyle bişeyler yapmaya başlayınca güzel oluyor, ve zaman daha cabuk geçiyor, azcık da sabırsızlık artıyor ama ya
aynenn ben bi hafta kala naparım bilmiyorum ya daha şimdiden düşününce heycan basıyosanki bu siteye üye olup sizinle tanıştıktan sonra zaman daha çabuk geçiyo herkes şappadanak evleniyo bi ben bekliyorum sanıyodum ben
canım ya sen boyle ben sonrayım diyorsun ya hep bi bakmılşız ani bir kararla en erken sen paylaşmışsın
Amin inşallah hepimizin gönlüne göre olur an ve an paylaşırız burda
çok mantıklı olmuş sitesine bakmak zeki kızın hali başka oluyotepsilerde çok güzelmiş
aynenn ben bi hafta kala naparım bilmiyorum ya daha şimdiden düşününce heycan basıyosanki bu siteye üye olup sizinle tanıştıktan sonra zaman daha çabuk geçiyo herkes şappadanak evleniyo bi ben bekliyorum sanıyodum ben
yaa bende almak istiyorum ama zaten büyük parça eşyalar aldım ya şimdi küçüklere de başlarsam dur durak bilmem :) hayırlısıyla güle güle kullan canım bir bakarsın misafirin oluruuzzz sende bize bunlarda çay ikram edersin :)
ayhh inşallah bebeim seve seve ağırlarım sizisende alsana canım hem küçükler ucuz oluyo bi sürü alıyosun çeşit oluyo
gerçekten belki bundan 2-3 sene sonra buluşuruz :)ayhh inşallah bebeim seve seve ağırlarım sizi
canım zamanın nasıl geçtiğini aşağıdaki gün geri geri gidiyor ya oradan anlıyorum baya gün geride bıraktık valla :)
evet kuzum ya seninde maşallah baya bi azaldı ne çabuk geçiyo
sana katılıyorum canım insan severek çok beğenerek aldıktan sonra 2 sene sonra beğenmeyeceğini düşünmüyorum elbise değil ki bu daha sonra üzerine yakıştırmayasın ev de kullanılacak araç gereçler vallahi rahat rahat seçmek kadar güzel bir şey mi var :)
slm sanırım senin önerdiğin ve beğenmiş olduğun bindallıyı satın alıcam çok uygun geldi.hemde sonradan diğer baktığım şalvarlı bindallıların arasında daha bir farklı.bütün olarak şalvarıda dahil bordo olması güzel şalvarı farklı renkte olanlarda var çünkü onlar basit duruyo sanki..
mesaj kutuna bakar mısın :)
mesaj kutuna bakar mısın :)
ya pardon 100 tane mesaj atmalıymışsın 20 değil.Mesaj sayısını doldurmak için topik var oraya gir oraya yaz bir şeyler doldur :)
ben onu 15 gün öne aldım 15 temmuz yapmıştım 30 hazirana aldım sevgilimle konuştuk dedim haziranın son günü istiyorum temmuza kalmasın
iyi yapmışsın canım bende yapmıştım 15 gün 15 gün sonuçta
gerçekten belki bundan 2-3 sene sonra buluşuruz :)
evet kuzum ya seninde maşallah baya bi azaldı ne çabuk geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?