• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Aynen tatlım hayallere dalınca birde böyle bişeyler yapmaya başlayınca güzel oluyor, ve zaman daha cabuk geçiyor, azcık da sabırsızlık artıyor ama ya :52:

aynenn ben bi hafta kala naparım bilmiyorum ya daha şimdiden düşününce heycan basıyo :1::1: sanki bu siteye üye olup sizinle tanıştıktan sonra zaman daha çabuk geçiyo herkes şappadanak evleniyo bi ben bekliyorum sanıyodum ben :D

aynenn ben bi hafta kala naparım bilmiyorum ya daha şimdiden düşününce heycan basıyo :1::1: sanki bu siteye üye olup sizinle tanıştıktan sonra zaman daha çabuk geçiyo herkes şappadanak evleniyo bi ben bekliyorum sanıyodum ben :D

Bak o düşünce bende de var bir bakıyorum etrafıma insanlar bi bakmışım söz nişan yapmış sonra duyuyorum evlenmiş,
yada yantıklarını bilmeden nişan yapcaklarını günlerini öğrenmişim:53::53:

bende diyordum ki bir ben mi bu kadar zamanda hala nasıl desem nasıl olsa diye düşünüyorum bekliyorum diyordum,

yalnız değilmişim :9::9:

canım ya sen boyle ben sonrayım diyorsun ya hep bi bakmılşız ani bir kararla en erken sen paylaşmışsın:9::9:

Amin inşallah hepimizin gönlüne göre olur an ve an paylaşırız burda :1::1::1::21::21::16::16:

yok canım benim garanti 2015 yazın tabi babam daha sonraya atmazsa çünkü annem dedi ki 3.sınıf bitmeden benden bir şey isteme 3.sınıfın yazında söyleriz babana dedi :)

Son düzenleme:

canım zamanın nasıl geçtiğini aşağıdaki gün geri geri gidiyor ya oradan anlıyorum baya gün geride bıraktık valla :)

Son düzenleme:
yaa bende almak istiyorum ama zaten büyük parça eşyalar aldım ya şimdi küçüklere de başlarsam dur durak bilmem :) hayırlısıyla güle güle kullan canım bir bakarsın misafirin oluruuzzz sende bize bunlarda çay ikram edersin :)

ayhh inşallah bebeim seve seve ağırlarım sizi :16: sende alsana canım hem küçükler ucuz oluyo bi sürü alıyosun çeşit oluyo :1:

sana katılıyorum canım insan severek çok beğenerek aldıktan sonra 2 sene sonra beğenmeyeceğini düşünmüyorum elbise değil ki bu daha sonra üzerine yakıştırmayasın ev de kullanılacak araç gereçler vallahi rahat rahat seçmek kadar güzel bir şey mi var :)

slm sanırım senin önerdiğin ve beğenmiş olduğun bindallıyı satın alıcam çok uygun geldi.hemde sonradan diğer baktığım şalvarlı bindallıların arasında daha bir farklı.bütün olarak şalvarıda dahil bordo olması güzel şalvarı farklı renkte olanlarda var çünkü onlar basit duruyo sanki..

slm sanırım senin önerdiğin ve beğenmiş olduğun bindallıyı satın alıcam çok uygun geldi.hemde sonradan diğer baktığım şalvarlı bindallıların arasında daha bir farklı.bütün olarak şalvarıda dahil bordo olması güzel şalvarı farklı renkte olanlarda var çünkü onlar basit duruyo sanki..

mesaj kutuna bakar mısın :)
ya pardon 100 tane mesaj atmalıymışsın 20 değil.Mesaj sayısını doldurmak için topik var oraya gir oraya yaz bir şeyler doldur :)

Son düzenleme:

saol canım .siteye daha üye olalaı yeni sayılır.seninde hayırlısı olsun ama baya bi varmış sana.bide özelden atacağım belli bi msj sayıısı var mı bundan sonra.belli bi süre özele msj atamaıyosun sanırım msj sayısı kaç olmalı bilmiyorum.

ya pardon 100 tane mesaj atmalıymışsın 20 değil.Mesaj sayısını doldurmak için topik var oraya gir oraya yaz bir şeyler doldur :)

nereye girmem lazım tam olarak tarif etmen mümkün mü sitenin jargonlarını pek bilmiyorumda:)

Back