kızlaaaaar ben size ne sorucamaranızda söze kadar kendi arasında yüzük takan var mı merak ettim çok. benim yakın arkadaşlarım çok ısrar ediyo kendi aranızda yüzük takın siz çok güzelsiniz 2 günlükler takıyo diye. aklıma giriyor gbi oluyolar da snra bakıyrm yüzük takanlar sanki bi süre snra ayrılıyo ama gerçek sözü bekleyenlerin ilişkileri daha ciddi oluyo yada ben böyle gözlemledim bazen hevesleniyrm o kadar söylüyolar ki içimdeki hevese dur demeye devam mı edeyim aslında sevgilimde bi dönem çok istedi ama ben geçiştirdim o dönem.
Kızlar yazdıgınızda ne kadar vardı ne kadarı gitti merak ettim şimdi
sanırım konu açıldığı gün buraya katılıp hemen tarih atmıştım 2 ay olacak işte :)
60 günü geçirmişin nerdeyse ne güzel
evet canım 6 sında katılmışım buraya ocak 6 da 2 ay olacak işte :)
kızlaaaaar ben size ne sorucamaranızda söze kadar kendi arasında yüzük takan var mı merak ettim çok. benim yakın arkadaşlarım çok ısrar ediyo kendi aranızda yüzük takın siz çok güzelsiniz 2 günlükler takıyo diye. aklıma giriyor gbi oluyolar da snra bakıyrm yüzük takanlar sanki bi süre snra ayrılıyo ama gerçek sözü bekleyenlerin ilişkileri daha ciddi oluyo yada ben böyle gözlemledim bazen hevesleniyrm o kadar söylüyolar ki içimdeki hevese dur demeye devam mı edeyim aslında sevgilimde bi dönem çok istedi ama ben geçiştirdim o dönem.
6 Ocak'ta benimde sevgilim askere gideli 2 ay olacak
aynı günmüş
İlk ben cevaplayayım o zaman
biz takmadık canım , ben sevmiyorum oyle kendi arasında takılmasını bi anlamı da oldugunu düşünmüyorum onun,
Olacaksa tam olsun, kendi aranda takınca görmesini istemediğin kişilerin yanında çıkarmak zorunda kalırsın bir tak bir çıkar olmaz bence
yüzük takan biri olarak TAKMA diyorum sakın sakın özenme keşke zamanında direnseydim de bende takmasaydım özenmedim hiç yüzük takanlara ama biraz zoraki oldu benim ki girdik bir alamete gidiyoruz kıyamete gibi sürüyor hala ve her kendi arasında yüzük takan görünce ben bunu niye taktım diye lanet okuyorum diyebilirim ama çıkarmak istesem de artık sorun olur biraz daha idare etmeliyim sanırım :)
evet hem ben takınca çıkartmak istemem ki onu
zoraki dediğin şey kıskançlıkla alakalı sanırım aslında benimki de biraz öyle :2: ama şurda ne kadar kaldı zaten beklemek en güzeli
işte o yuzden bence bir sefer tak ve hiç çıkarma
yok canım kıskançlık değil ben ailesiyle görüşürken falan laf söz olmasın bari bizim eve gelirken taksın vs derken yapıştı kaldı elime :)
baya bir emrivaki olmuş anlaşılan seninde
yok canım kıskançlık değil ben ailesiyle görüşürken falan laf söz olmasın bari bizim eve gelirken taksın vs derken yapıştı kaldı elime :)
evet canım evlerine gitmeme gibi bir seçeneğim olsaydı takmıyorum da gelmiyorum da evinize derdim ama şartlar işte neyse 1 sene daha idare edeyim 2015 e girdiğim gün çıkarırım yüzüğü sözlenmeye yakında hala onla gezecek halim yok ya :)
evet canım evlerine gitmeme gibi bir seçeneğim olsaydı takmıyorum da gelmiyorum da evinize derdim ama şartlar işte neyse 1 sene daha idare edeyim 2015 e girdiğim gün çıkarırım yüzüğü sözlenmeye yakında hala onla gezecek halim yok ya :)
:) seni düşündüğünden olmuş ama ben korkarım bide annem görürse bizden habersiz iş yapıyosun dye tavır alır zaten ilişkimizi de ben daha söyleyemeden bi hoca yetiştirmişti ordan bi kırgınlığı var riske atmak istemem o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?