Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ayhh ben sizin nişan düğün ev fotolarınızı görsem duygusallaşırım kısa zamanda ne güzel bi bağ kurduk ki daha aylar yıllar var inşallah hepimize o resimleri paylaşmak nasip olur

bilseydim bugün giderdim evin yanında hemen ama çok çabuk bitiriyolar geldiği gbi kalmıyor yarın bakayım bi ihtimal

bence kalır canım akşam olmasına rağmen kutu kutu vardı inş sizin orda da kalır :)

inşallah hepimize nasip olur canım ama öncelikle sizden isteme ve söz resimlerinizi bekliyoruuummm malum ben sizden sonrayım :)

ben gördüm burada biri paylaşmış çok güzeldi çay takımı ama sende çekip paylaş bol paylaşımlı olsun diyoruz ama çekecem diyorsunuz yok resim falan küseceğim ama bir gün

nerde vaar bende bakmak istyrm ama ben daha almadııım alınca hemen atıcam söz düşün hoca proje için bi makale verdi çevirin pazartesi sunun dedi biz üç kişi daha halledemedik üzerinden 2 pazartesi geçti :2: hocayada sınavdan snraki pazartesi anladık dycez ama yakıcak çıramızı çok sıkışığım arada buraya kaçıp hayal kuruyorum ama

denk gelmiştim birisinde ama şu an hatırlamıyorum dur ben bulayım onu da göstereyim size :)
inşallah makaleni de halledersin kolayca zaten burası da olmasa napardık :)

ben gördüm burada biri paylaşmış çok güzeldi çay takımı ama sende çekip paylaş bol paylaşımlı olsun diyoruz ama çekecem diyorsunuz yok resim falan küseceğim ama bir gün

bebeim akşam çekince ışık güzel çıkmıyo diye sabah çekerim dedim ama şimdi çekip atıyotum hemen

inşallah tatlım sabh erkenden bakıcam inşallah düğün ve ev fotolarımızı da görücez çocuklarımız olucak onlar için gün sayıcaz burda

Merak ettim bende bak simdi yarın gidip bakayım bende

inşallah hepimize nasip olur canım ama öncelikle sizden isteme ve söz resimlerinizi bekliyoruuummm malum ben sizden sonrayım :)

canım ya sen boyle ben sonrayım diyorsun ya hep bi bakmılşız ani bir kararla en erken sen paylaşmışsın

Amin inşallah hepimizin gönlüne göre olur an ve an paylaşırız burda

inşallah halledersin canım ya, eevet burası cok iyi oluyormus gercekten sana katılıyorum ben daha iki gün olmasına rağmen nasıl alıştım bir bilseniz

inşallah halledersin canım ya, eevet burası cok iyi oluyormus gercekten sana katılıyorum ben daha iki gün olmasına rağmen nasıl alıştım bir bilseniz

dimi dimi eğleniyrm burda sizinle güzel oluyo hemde bişeyler öğreniyrz birbirimizden

saol yasemincim ne güzel demişsin öyle alıyoruz ama kullanmaya daha çok var hayal kurmak biraz olsun beklemeyi kolaylaştırıyo

Aynen tatlım hayallere dalınca birde böyle bişeyler yapmaya başlayınca güzel oluyor, ve zaman daha cabuk geçiyor, azcık da sabırsızlık artıyor ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…