kesinlikle öyle :) bide evlilik hayali kurmadığı bi insanla bi kadın nasıl ilişki devam ettirir ki doğamızda var bu bizim bi yuva kuralım evimizi çekip çevirelim vsinşallah o günleri görürüz evimizin fotolarını da atarız buraya :13:
bilseydim bugün giderdim evin yanında hemenama çok çabuk bitiriyolar geldiği gbi kalmıyor yarın bakayım bi ihtimal
ayhh ben sizin nişan düğün ev fotolarınızı görsem duygusallaşırım kısa zamanda ne güzel bi bağ kurduk ki daha aylar yıllar var inşallah hepimize o resimleri paylaşmak nasip olur
bence kalır canım akşam olmasına rağmen kutu kutu vardı inş sizin orda da kalır :)
ben gördüm burada biri paylaşmış çok güzeldi çay takımı ama sende çekip paylaş bol paylaşımlı olsun diyoruz ama çekecem diyorsunuz yok resim falan küseceğim ama bir gün
nerde vaar bende bakmak istyrmama ben daha almadııım alınca hemen atıcam söz düşün hoca proje için bi makale verdi çevirin pazartesi sunun dedi biz üç kişi daha halledemedik üzerinden 2 pazartesi geçti :2: hocayada sınavdan snraki pazartesi anladık dycez ama yakıcak çıramızı çok sıkışığım arada buraya kaçıp hayal kuruyorum ama
ben gördüm burada biri paylaşmış çok güzeldi çay takımı ama sende çekip paylaş bol paylaşımlı olsun diyoruz ama çekecem diyorsunuz yok resim falan küseceğim ama bir gün
ayhh ben sizin nişan düğün ev fotolarınızı görsem duygusallaşırım kısa zamanda ne güzel bi bağ kurduk ki daha aylar yıllar var inşallah hepimize o resimleri paylaşmak nasip olur
bence kalır canım akşam olmasına rağmen kutu kutu vardı inş sizin orda da kalır :)
bebeim akşam çekince ışık güzel çıkmıyo diye sabah çekerim dedim ama şimdi çekip atıyotum hemen
kızlaaaaarr şimdi A101 den geliyorum çeyizlik çok güzel şeyler gelmiş özellikle güral porselenin romans kahvaltı takımını görmeniz lazım mutfak alışverişini en sona bırakmıştım ama beni bile fikrimden etti hemen çay takıyla şekerliğini alıverdim millet kapış kapış götürüyo fiyatları çok uygun daha bugun gelmiş bence yarın sizde bi gidin bakın :81::81
inşallah hepimize nasip olur canım ama öncelikle sizden isteme ve söz resimlerinizi bekliyoruuummm malum ben sizden sonrayım :)
nerde vaar bende bakmak istyrmama ben daha almadııım alınca hemen atıcam söz düşün hoca proje için bi makale verdi çevirin pazartesi sunun dedi biz üç kişi daha halledemedik üzerinden 2 pazartesi geçti :2: hocayada sınavdan snraki pazartesi anladık dycez ama yakıcak çıramızı çok sıkışığım arada buraya kaçıp hayal kuruyorum ama
bulamadım paylaşan kişinin topiğini ama şurdan bakabilirsin canım A 101 - Hoşgeldiniz :)
inşallah halledersin canım ya, eevet burası cok iyi oluyormus gercekten sana katılıyorum ben daha iki gün olmasına rağmen nasıl alıştım bir bilseniz
Cok güzeller Ceren
Sevdiğinle beraber çaylarınızı yudumlarsınız ne güzel
Güle güle kullan canım
Cok güzeller Ceren
Sevdiğinle beraber çaylarınızı yudumlarsınız ne güzel
Güle güle kullan canım
saol yasemincim ne güzel demişsin öylealıyoruz ama kullanmaya daha çok var hayal kurmak biraz olsun beklemeyi kolaylaştırıyo
çok güzellermiş bunlar çok beğendim güle güle kullan tatlım :129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?