anaaaammmm bunlar çok güzeller yaaa bende istiyorum renk renk :)[/QU
Trendyolda var bunlar haal almamak için zor tutuyorum ben kendimi :):):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anaaaammmm bunlar çok güzeller yaaa bende istiyorum renk renk :)[/QU
Trendyolda var bunlar haal almamak için zor tutuyorum ben kendimi :):):
Canım çok güzel hepsi
Güle güle kullan
sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun canım :)
tatlım hepsi cok sık cok zariff sevdiceğinle güle güle kullan maşallah bize göre baya çeyizin varmış
Merhaba arkadaşlar topic başlığını görünce merak ettim, 2015 de sözleneceğinize şu an nasıl emin olabiliyorsunuz ya da nasıl belli oluyor. Yanlış anlamayın ama kendimi düşünüyorum yeni evlendim ama geçen sene bu zaman sevgilim ile evlenme planımız yoktu henüz.
:)
Bunlarda benim dün bahsettiğim mutfak havlularım
Annem birine iğne oyası yapmış bile ( hamarat hatun )
evet kızlar bende sizin yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 909567 Eki Görüntüle 909568 Eki Görüntüle 909569 Eki Görüntüle 909570 Eki Görüntüle 909571 Eki Görüntüle 909572 Eki Görüntüle 909573 Eki Görüntüle 909574 buyruuunn :)havluların kimisine farklı örnek aynı havlu olmuş olabilir çünkü ablamla beraber ikimize yaptığından bir örnekten iki tane yapıyor biz renkleri ona göre paylaşacağız ama mavi mor renklerde var elime bunlar geçti bunları çektim tabi geneli benim beğendiklerim :)
'tahmini' söz tarihlerimiz olduğunu bir kaç kez konu içinde tekrar etmiştik aslında okuduysanız eğer. onun haricinde daha önce olur yada daha snra olur tabiki bilemeyiz inşallah hepimiz için hayırlısı olan olur :) bu süre içinde sevgililerimizle yaşadığımız sıkıntılar, hayallerimiz gbi bi çok şeyi konuşuyoruz. genelde burdaki arkadaşların hepsinin ilişki süresi çok uzun hatta en kısası benim sanırım. ilişki süresi uzun olunca insan sabırsızlanıyor e tabi bi de aşık olunca beklemek zorlaşıyor :) bizde burda birbirimize destek oluyoruz
bence ablandan önce evlenip hepsini kaçır çok çok güzeller bayıldım hatta benimde canım çekti resmen güzel günlerde kullan inşallah
ilişkiniz 3.senesindeyken söz nişan yapmışsınız yani bu süre içerisinde hiç mi planlamadınız söz nişan şu zaman olur diye hiç mi evlenmek için hayal kurmadınız ilginç yanlış anlamayın lütfen :) bizim söz nişan yapabilmek için bitmesi gereken okullarımız bulunması gereken işlerimiz beklenmesi gereken de askerimiz olduğundan bunların olması 2015 senesine denk geliyor sevgililerimizle beraber söz nişan olmasını istediğimiz tahmini tarihlerimiz bunlar yani aniden verilmiş kararlar olmadığından evlilik istediğini her iki tarafta söyleyince tahmini sene belirleniyor haliyle e zaten hepimizin en az 3 senelik ki benim 6.senesinde ilişkim evliliğe karar vermemek garip olurdu :)Merhaba arkadaşlar topic başlığını görünce merak ettim, 2015 de sözleneceğinize şu an nasıl emin olabiliyorsunuz ya da nasıl belli oluyor. Yanlış anlamayın ama kendimi düşünüyorum yeni evlendim ama geçen sene bu zaman sevgilim ile evlenme planımız yoktu henüz.
:)
canım ne güzel açıklama yapmışsın öyle ilişkiler uzun ve oturmuş olunca şak diye evlilik kararı almıyoruz haliyle biz evlenmek için iş okul bekleyenler olduğumuz için tahmin edebiliyoruz Allah ömür verirse gerçekleştireceğiz değil mi :)
kızlaaaaarr şimdi A101 den geliyorum çeyizlik çok güzel şeyler gelmiş özellikle güral porselenin romans kahvaltı takımını görmeniz lazım mutfak alışverişini en sona bırakmıştım ama beni bile fikrimden etti hemen çay takıyla şekerliğini alıverdim millet kapış kapış götürüyo fiyatları çok uygun daha bugun gelmiş bence yarın sizde bi gidin bakın :81::81
kızlaaaaarr şimdi A101 den geliyorum çeyizlik çok güzel şeyler gelmiş özellikle güral porselenin romans kahvaltı takımını görmeniz lazım mutfak alışverişini en sona bırakmıştım ama beni bile fikrimden etti hemen çay takıyla şekerliğini alıverdim millet kapış kapış götürüyo fiyatları çok uygun daha bugun gelmiş bence yarın sizde bi gidin bakın :81::81