• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Bunlarda benim dün bahsettiğim mutfak havlularım :1:
Annem birine iğne oyası yapmış bile ( hamarat hatun ):1::1::6::9:

evet kızlar bende sizin yorumlarınızı bekliyorum

cok tatlılarr ya nerden aldınn :16: bunların benzerini markafonide görmüştüm ama kaçırmıştım o zaman :5: bende istiyorumm :9::9:

çok iiymiş artık mutfak havlu ihtiyacın kalmamıştır :9::9:

:1::1: emin ol yine göreyim başka yine alırım :1::1:

İhtiyaç değil o zaman beğendiğimden sadece hatta renkli renkli gördüm bugün bir sitede onları cok beğendim alabilirim :9::9::9:

hatta bak bunlar nasıl ama :1::1: $869604502040_1_org_thumb.jpg

oo sohbet koyulaşmış bakıyorumm :30: benim sevgilimde elinde olsa bana bugun edicek hatta laf aralarında ufak ufak söylüyo ama öyle olmaz diyorum o yüzden şimdiden başladı süpriz hazırlamaya bu yaz bekliyorum hadi hayırlısı :17::17::16:

evet sözden 2-3 ay önce uygun valla yazın bekle sen bende yarı yıl tatilinden sonra bekleyeceğim seneye artık 2015 te :)
Bu arada havluların çok tatlıııı güle güle kullan :16:

Son düzenleme:
evet sözden 2-3 ay önce uygun valla yazın bekle sen bende yarı yıl tatilinden sonra bekleyeceğim seneye artık 2015 te :)
Bu arada havluların çok tatlıııı :16:

teşekkür ederim canım :54: ama belli olmaz belki bizde sömestr yerine sizin gibi yaz başı söz yaz sonuna doğruda nişan yapabiliriz bakalım bizimkiler ne dicek :31:

Back