• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

evet okul var bendede son sene ama bakalım haziran da bitcek inşallah ( yani bitmesi lazım aslında )
aynen tek kızım ve dediğin gibi herseyi tam istiyorlar sanırım ama sonuçta br adım atalım devamı gelir düşüncesindeyim ben boyle havada kalmasındansa yolumuza bakarız dimi ama:1:

aynen yolumuza bakarız bende öyle düşünüyorum okul bitene kadar sevgili takılmak bana ağır gelir vallahi sözü 8 senebitmişken yapmış oluruz kalp dayanmaz :52:

Son düzenleme:
Burda en uzun kalıcı benm galıba supermıs cnm senınde :)

en azından bizim planımız bu yönde :) benim 3.sınıf bitince söz yapacağız yarı yılda nişan diye düşünüyoruz ama olmazsa tabi 1 sene sözlü 1 sene nişanlı kalmış olacağım ama her halükarda 2 sene bekleyeceğim :)

yani ailen okurken söz yapmanıza izin veriyorsa en iyisi beklemeye gerek yok :)
aynen başlayınca gerisi gelir bende o dusuncedeyim:1:

canım geride 6 sene var zaten babam haricinde bilen biliyor komşular akrabalar daha neyi bekleyeceğiz ki yani yapmazlarsa pes derim 8 seneye girmiş olacak ilişkimiz yani söz olduktan 1 ay sonra.ciddi adım atmamız gerekiyor sonuçta o kadar seneden sonra hala sevgili gezin diyeceklerini sanmıyorum annem kabul etti zaten yaparız dedi babam yapmayacak olsa annem zaten olur demezdi :) Ayrıca evleneceğim demiyorum ki canım adı belli olsun aileler kaynaşsın herkes birbirini tanısın :)

canım geride 6 sene var zaten babam haricinde bilen biliyor komşular akrabalar daha neyi bekleyeceğiz ki yani yapmazlarsa pes derim 8 seneye girmiş olacak ilişkimiz yani söz olduktan 1 ay sonra.ciddi adım atmamız gerekiyor sonuçta o kadar seneden sonra hala sevgili gezin diyeceklerini sanmıyorum annem kabul etti zaten yaparız dedi babam yapmayacak olsa annem zaten olur demezdi :) Ayrıca evleneceğim demiyorum ki canım adı belli olsun aileler kaynaşsın herkes birbirini tanısın :)

Aynen bende boyle düşünüyorum zaten sevgiliyiz demek farklı sözlü nişanlı demek farklı, ama aileler hemen evlenecek sanıyor sanırım o korku oluyor :1::1:
bana göre tabi senin ilişkin daha uzun sure ee hayliyle uzun süreli ilişkilerde yol alamayınca da sorunlar daha da artabiliyor.
Gönlünce hayırlısı olsun inşallah tatlım ya:21::21:
Burda hep beraber bekliyoruz gelişmeleri :8::8::8:

Aynen bende boyle düşünüyorum zaten sevgiliyiz demek farklı sözlü nişanlı demek farklı, ama aileler hemen evlenecek sanıyor sanırım o korku oluyor :1::1:
bana göre tabi senin ilişkin daha uzun sure ee hayliyle uzun süreli ilişkilerde yol alamayınca da sorunlar daha da artabiliyor.
Gönlünce hayırlısı olsun inşallah tatlım ya:21::21:
Burda hep beraber bekliyoruz gelişmeleri :8::8::8:

Ay ben babama söylerim merak etme babacığım daha 2 senem var korkma diye zaten 2 sene beklememize sorun çıkarmayacağını düşünüyorum çünkü annemle babam da 1 sene sözlü 1 sene nişanlı beklemiş hemde 19 yaşında evlenmiş annem ben 21 de söz istiyorum çok şey istemiyorum ki dimi yasemin :52:

Ay ben babama söylerim merak etme babacığım daha 2 senem var korkma diye zaten 2 sene beklememize sorun çıkarmayacağını düşünüyorum çünkü annemle babam da 1 sene sözlü 1 sene nişanlı beklemiş hemde 19 yaşında evlenmiş annem ben 21 de söz istiyorum çok şey istemiyorum ki dimi yasemin :52:

aynen tatlım

ahh ahh
duygularıma tercümesin bende en başından böyle düşünüyordum ve hala beklemekteyim :1::1:
ama inanaıyorum az kaldı zafer benim olcak :1::1:
evet annenlerin de aynı durumda olması avantaj daha iyi anlayacaklardır.:1::1:

aynen tatlım

ahh ahh
duygularıma tercümesin bende en başından böyle düşünüyordum ve hala beklemekteyim :1::1:
ama inanaıyorum az kaldı zafer benim olcak :1::1:
evet annenlerin de aynı durumda olması avantaj daha iyi anlayacaklardır.:1::1:

bende ona güveniyorum zaten annem 17 yaşında sözlenmiş 18 de nişanlanmış 19 da evlenmiş annemin 21 de 2 çocuğu varmış yani ablamla ben :52: ben daha söz yapacağım o zaman daha ne istiyorsun benden babacığım derim :52:
Zafer senindir yasemin :)

Son düzenleme:
bende ona güveniyorum zaten annem 17 yaşında sözlenmiş 18 de nişanlanmış 19 da evlenmiş annemin 21 de 2 çocuğu varmış yani ablamla ben :52: ben daha söz yapacağım o zaman daha ne istiyorsun benden babacığım derim :52:
Zafer senindir yasemin :)

:1::1::1: harikasın ya babana diyince söyle merak ettim ne diyecek eee ne zaman diycen ???

Bu arada anneleri baz alırsak benimde 17 sinde evlenmiş 21 yasında da çocugu varmıs
ee bende 21 yasındayım ama beni hala bekletiyorlar bir söz için
bende ters tepti galiba :9::9:

:1::1::1: harikasın ya babana diyince söyle merak ettim ne diyecek eee ne zaman diycen ???

Bu arada anneleri baz alırsak benimde 17 sinde evlenmiş 21 yasında da çocugu varmıs
ee bende 21 yasındayım ama beni hala bekletiyorlar bir söz için
bende ters tepti galiba :9::9:

2015 nisan-mayıs gibi söz yapmadan 1-2 ay önce :)
Sende ters tepmiş evet :52: ama benim arkam sağlam annemi çektim kendi tarafıma nasılsa sevgilimi tanıyor 6 senedir beraber olduğumu da biliyor annemden onay da çıktı babam tamamdır :)

kıızzzlaaarrrr :3::3::3:

peki aranızda evlilik teklifi alan var mı yada sevgilisinin ağzını arayan var mı zamanıyla ilgili :1::1:

peki aranızda evlilik teklifi alan var mı yada sevgilisinin ağzını arayan var mı zamanıyla ilgili :1::1:

2015 senesine girdiğimiz günden itibaren bekleyeceğim teklifi çünkü dedim ki ne zaman teklif edersen o zaman söylerim babama ama 2015 e girmeden de etme yakın olsun ki anlamı olsun :)

oo sohbet koyulaşmış bakıyorumm :30: benim sevgilimde elinde olsa bana bugun edicek hatta laf aralarında ufak ufak söylüyo ama öyle olmaz diyorum o yüzden şimdiden başladı süpriz hazırlamaya bu yaz bekliyorum hadi hayırlısı :17::17::16:

kızlar buda yeni aldığım yılbaşı temalı miniş mutfak havlularım :)
$IMG_20131225_122022.jpg

saat biraz geç oldu ama yarın yorum atarsınız artık optum sizii :54::54::54:

Bunlarda benim dün bahsettiğim mutfak havlularım :1:
Annem birine iğne oyası yapmış bile ( hamarat hatun ):1::1::6::9:

evet kızlar bende sizin yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• $20131225_195711.jpg
    $20131225_195711.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $20131225_195612.jpg
    $20131225_195612.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 57