Bunlarda benim dün bahsettiğim mutfak havlularım
Annem birine iğne oyası yapmış bile ( hamarat hatun )
evet kızlar bende sizin yorumlarınızı bekliyorum
teşekkürler canım benim daha güzelleri senin olsun
cok tatlılarr ya nerden aldınnbunların benzerini markafonide görmüştüm ama kaçırmıştım o zaman bende istiyorumm
hangi mağaza canım bu arada nerelisin? :)
bende adanalıyım ama hatayda okuyorum canım olmadı yılbaşından sonra öyle bişe yapabiliriz fiyatını hatırlıyo musun?
çok iiymiş artık mutfak havlu ihtiyacın kalmamıştır
emin ol yine göreyim başka yine alırım
İhtiyaç değil o zaman beğendiğimden sadece hatta renkli renkli gördüm bugün bir sitede onları cok beğendim alabilirim
aynen ya fazla fazla alsak nolur ben doyamam çeyiz almaya
İhtiyaç değil o zaman beğendiğimden sadece hatta renkli renkli gördüm bugün bir sitede onları cok beğendim alabilirim
hatta bak bunlar nasıl amaEki Görüntüle 909350
oo sohbet koyulaşmış bakıyorummbenim sevgilimde elinde olsa bana bugun edicek hatta laf aralarında ufak ufak söylüyo ama öyle olmaz diyorum o yüzden şimdiden başladı süpriz hazırlamaya bu yaz bekliyorum hadi hayırlısı
Bunlarda benim dün bahsettiğim mutfak havlularım
Annem birine iğne oyası yapmış bile ( hamarat hatun )
evet kızlar bende sizin yorumlarınızı bekliyorum
hatta bak bunlar nasıl amaEki Görüntüle 909350
evet sözden 2-3 ay önce uygun valla yazın bekle sen bende yarı yıl tatilinden sonra bekleyeceğim seneye artık 2015 te :)
Bu arada havluların çok tatlıııı
teşekkür ederim canımama belli olmaz belki bizde sömestr yerine sizin gibi yaz başı söz yaz sonuna doğruda nişan yapabiliriz bakalım bizimkiler ne dicek
yaa seninkiler de çok tatlı tam mutfağa uygun güle güle kullan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?