Ben işte okul bitsin diye o yuzden bekledim okul zamanı kalkışmadım bu işe
ne kadardır beraberdiniz siz?
martta 4 sene olucak cnm bızım 3 sene daha beklersek 7 sene cıkmıs olucaz o yuzden erken e aldık bızde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
martta 4 sene olucak cnm bızım 3 sene daha beklersek 7 sene cıkmıs olucaz o yuzden erken e aldık bızde
Bakalım aılem kabul ederse onceden yapıcaz sozu artık cnm :)
Hadi hayırlısı, kabul ederler , inşallah, Su an onların düşüncesi ne aile bakımından ne durumdasınız ??
Annem ablam bılıyo cnm soz tarıhımızıde bırsey demıyorlar ama asıl sorun bnm ıcın abım ve abım bekar gelde soyle bırde 3 sene sozlu nısanlı kalıcagını anlat bakalım annem ablam destekcı abımde yola gelıcek mı :)
Umarım cnm :) sende durumlar nasıl ?
benim herkez biliyor hatta ailesi geldi bize 1 ay önce tanışmaya,
Sevgilim şimdi askerde onun gelmesini bekliyoruz. ama gelince de bizimkiler daha yeni geldi işi olsun su kadar zaman gecsin diyecekler bence,
Askerden once olsun istedik biz ama ona sıcak bakmadılar olmadı o yuzden, Abim arada sorun cıkarıyor, acelesi ne okulu bitsin diye
Yola getirmeye çalışıyorum ama sanki bizimkiler biraz umursamaz davranıyor gibi geliyor bana :2:
Senin oyalı olanları da koyar mısın bir iki tane mesak ettim, annem benim aldıklarıma da oya yapacak sanırım bakıyım nasıl olur
Kızlar tahmınen kac sene soz lu ya da nısanlı kalıcaksınız ?
Bakalım aılem kabul ederse onceden yapıcaz sozu artık cnm :)
Senın de okul sorunun mu var cnm ah ah su okul tek kız mısın cnm sankı aılen hersey olsun o sekılde olmasını ıstıyorlar abıler ahhh abıler azcık anlayıslı olsalar
7 ay sözlü en fazla 1.5 sene nişanlı :)
evet okul var bendede son sene ama bakalım haziran da bitcek inşallah ( yani bitmesi lazım aslında )
aynen tek kızım ve dediğin gibi herseyi tam istiyorlar sanırım ama sonuçta br adım atalım devamı gelir düşüncesindeyim ben boyle havada kalmasındansa yolumuza bakarız dimi ama
ben okul bitsin diye bekleyemem vallahi zaten 6 senedir beraberiz 19 yaşındayım bu arada :) okul bitmesini beklersem ohhoooo daha 2.5 sene var düşün yani 3.sınıf bitince söz yaparız gerisi Allah büyük diyorum :)
Kızlarrrrrr
söz , nişan hediyelikleri için veya sevgilinize , yılbaşı için falan hediye için butik kurabiye düşünürsenizz el emekleri bölümünde konum var orayı inceleyebilirsinizz
inşallah canım benim erkenden yapalım öyle bekleyelim ne zararı var ki dimi :)