ee canım sende çeyiz hazırlığı var mı
Kızlar bende varım... :)
Dünden beri buradaki yazıları okuyana kadar bir hal oldum:) heveslendirdiniz beni bende hemen üye olup yazayım dedim :)
ben geldimmmmmm :) okul sınavlar derken giremedim maalesefne çok şey konuşmuşsunuz
bizimkide sene tekrarı yapacak bu gidişle şimdi sıkmaya başladı ama alttan kalacak yinede yaz okulunda veremezse seneye işi zor umarım kazasız atlatır :18:
Hoşbuldum Canım,
Askerden gelmesine 118 kaldı, söze yada nişana diyeceğim günler de gelecek umarım
bende karar veremıyorum cnm ılkı hep ıcımden gecıyo ama ıkıncıde guzel :)
Son sınıftayım ben bu sene bitecek inşallah yaza, Sevgilimde Nisan'da gelecek ondan sonra söz olur artık :):)
2014 grubundan olucam sanırım ben
Bu arada Ceyiz için paylaşılanlara bayıldım.
Ufak tefek havlu vs. dışında ben hiç bir şey almaya başlamadım daha. Alsam mı şimdiden onu da bilemedim.
ama bakıp bakıp araştırdıkça insan hevesleniyor hepsini alası geliyor
Aslında bır arada olsun ıstıyorum cnm ama ayrı olursa ılkını ıstemede ıkıncıyı sozde gıyıcem galıba :)
annemin yaptığı el işleri haricinde aldığım seyler yok canım daha,
Bilemiyorum simdi yavas yavas alsam mı yoksa son zamanda mı alsam diye
bence almaya başla canım hem cok zevkli hemde alınacak o kadar cok sey var ki içine sine sine stres yapmadan almak gibisi yok :)
hoş geldiiinn :) İnşallah halleder ne bu okuldan çektiğimiz benimkide beni bekleyecek bu gidişle bende uzatacağım okulu çok sıkıştım dersler konusunda
sana katılıyorum canım insan severek çok beğenerek aldıktan sonra 2 sene sonra beğenmeyeceğini düşünmüyorum elbise değil ki bu daha sonra üzerine yakıştırmayasın ev de kullanılacak araç gereçler vallahi rahat rahat seçmek kadar güzel bir şey mi var :)
sorma gün sayınca okulun bitmesi daha bi uzuuuun görünüyo
kesinlikle öyle canım hadi diyelim aldığın şeyden vazgectin verirsin birine hediye olur biter ki ben aldığım şeye önce aşık oluyorum sonra alıyorum
Ben mesela çok beğeniyorum sonra diyorum ki biraz bekleyeyim ama gerçekten çok içime sindiyse asla vazgeçemeyeceksem benim olmalı diyorsam sürekli o karar kıldığım şey aklımda oluyor baktım böyle gitmez alıyorum ucunda almayıp pişman olmakta var :) Mesela söz hediyeliklerimi gördüm bayıldım 2 gün onu düşünmekle geçti sabah akşam hediyelik yastıkta aklım sonra aldım hala daha bayılıyorum şimdi erkek arkadaşım da ama keşke benim yanımda olsa da her gün baksam onlara eminim daha güzelini bulamazdım bulamadım da :)
benide ikna ettiniz almayaaslında zaten ikna olmuş durumdaydım da cesaret edemiyodum ilk fırsatta bende başlıycam almaya beğendiğim bi kaç şey vardı dediğin gbi aklımdan çıkmadılar ama şu sıralar gidemem galiba
düşün benim sözüme 1.5 sene var ben söz hediyeliklerimi aldım bile sen görmüş müydün ? :)
düşün benim sözüme 1.5 sene var ben söz hediyeliklerimi aldım bile sen görmüş müydün ? :)
Ben mesela çok beğeniyorum sonra diyorum ki biraz bekleyeyim ama gerçekten çok içime sindiyse asla vazgeçemeyeceksem benim olmalı diyorsam sürekli o karar kıldığım şey aklımda oluyor baktım böyle gitmez alıyorum ucunda almayıp pişman olmakta var :) Mesela söz hediyeliklerimi gördüm bayıldım 2 gün onu düşünmekle geçti sabah akşam hediyelik yastıkta aklım sonra aldım hala daha bayılıyorum şimdi erkek arkadaşım da ama keşke benim yanımda olsa da her gün baksam onlara eminim daha güzelini bulamazdım bulamadım da :)
benide ikna ettiniz almayaaslında zaten ikna olmuş durumdaydım da cesaret edemiyodum ilk fırsatta bende başlıycam almaya beğendiğim bi kaç şey vardı dediğin gbi aklımdan çıkmadılar ama şu sıralar gidemem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?