• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ben geldimmmmmm :) okul sınavlar derken giremedim maalesef :25: ne çok şey konuşmuşsunuz :32:
bizimkide sene tekrarı yapacak bu gidişle şimdi sıkmaya başladı ama alttan kalacak yinede yaz okulunda veremezse seneye işi zor umarım kazasız atlatır :18:

hoş geldiiinn :) İnşallah halleder ne bu okuldan çektiğimiz benimkide beni bekleyecek bu gidişle bende uzatacağım okulu çok sıkıştım dersler konusunda :(

Son sınıftayım ben bu sene bitecek inşallah yaza, Sevgilimde Nisan'da gelecek ondan sonra söz olur artık :):)
2014 grubundan olucam sanırım ben

ay keşke bende son senemde olsaydım kesin nişan hazırlığı yapıyor olurdum 3.sınıfta olsam da olur nasılsa 3 bitince söz yapacağız biz ama ben kesin 2015 gurubu :)
Senden de paylaşımlar bekliyoruz hazırlıklara dair :)

Bu arada Ceyiz için paylaşılanlara bayıldım.
Ufak tefek havlu vs. dışında ben hiç bir şey almaya başlamadım daha. Alsam mı şimdiden onu da bilemedim.
ama bakıp bakıp araştırdıkça insan hevesleniyor hepsini alası geliyor :1::1:

Bende bir iki fotoğraf paylaşmıştım çeyizimden tabak bardak tencere havlu vs.en önemlisi de söz hediyeliklerim vardı paylaştığım arasında :16: :)

Aslında bır arada olsun ıstıyorum cnm ama ayrı olursa ılkını ıstemede ıkıncıyı sozde gıyıcem galıba :)

Ayrı olursa söz de giy bir olursa yine 2.yi giy bence çok güzel hem uygunda zaten söz için.çünkü genelde isteme ayrı söz ayrı oluyorsa isteme için sade elbise seçiliyor ama beraber oluyorsa daha şık sade olmayan şeyler seçiliyor aynı gün içinde söz olacağından söz kısmı daha ağır basmalı ve daha şık olunmalı diyorum :)

Son düzenleme:
annemin yaptığı el işleri haricinde aldığım seyler yok canım daha,
Bilemiyorum simdi yavas yavas alsam mı yoksa son zamanda mı alsam diye

bence almaya başla canım hem cok zevkli hemde alınacak o kadar cok sey var ki içine sine sine stres yapmadan almak gibisi yok :)

bence almaya başla canım hem cok zevkli hemde alınacak o kadar cok sey var ki içine sine sine stres yapmadan almak gibisi yok :)

sana katılıyorum canım insan severek çok beğenerek aldıktan sonra 2 sene sonra beğenmeyeceğini düşünmüyorum elbise değil ki bu daha sonra üzerine yakıştırmayasın ev de kullanılacak araç gereçler vallahi rahat rahat seçmek kadar güzel bir şey mi var :)

sana katılıyorum canım insan severek çok beğenerek aldıktan sonra 2 sene sonra beğenmeyeceğini düşünmüyorum elbise değil ki bu daha sonra üzerine yakıştırmayasın ev de kullanılacak araç gereçler vallahi rahat rahat seçmek kadar güzel bir şey mi var :)

kesinlikle öyle canım hadi diyelim aldığın şeyden vazgectin verirsin birine hediye olur biter ki ben aldığım şeye önce aşık oluyorum sonra alıyorum :9:

kesinlikle öyle canım hadi diyelim aldığın şeyden vazgectin verirsin birine hediye olur biter ki ben aldığım şeye önce aşık oluyorum sonra alıyorum :9:

Ben mesela çok beğeniyorum sonra diyorum ki biraz bekleyeyim ama gerçekten çok içime sindiyse asla vazgeçemeyeceksem benim olmalı diyorsam sürekli o karar kıldığım şey aklımda oluyor baktım böyle gitmez alıyorum ucunda almayıp pişman olmakta var :) Mesela söz hediyeliklerimi gördüm bayıldım 2 gün onu düşünmekle geçti sabah akşam hediyelik yastıkta aklım sonra aldım hala daha bayılıyorum şimdi erkek arkadaşım da ama keşke benim yanımda olsa da her gün baksam onlara eminim daha güzelini bulamazdım bulamadım da :)

Ben mesela çok beğeniyorum sonra diyorum ki biraz bekleyeyim ama gerçekten çok içime sindiyse asla vazgeçemeyeceksem benim olmalı diyorsam sürekli o karar kıldığım şey aklımda oluyor baktım böyle gitmez alıyorum ucunda almayıp pişman olmakta var :) Mesela söz hediyeliklerimi gördüm bayıldım 2 gün onu düşünmekle geçti sabah akşam hediyelik yastıkta aklım sonra aldım hala daha bayılıyorum şimdi erkek arkadaşım da ama keşke benim yanımda olsa da her gün baksam onlara eminim daha güzelini bulamazdım bulamadım da :)

benide ikna ettiniz almaya :1: aslında zaten ikna olmuş durumdaydım da cesaret edemiyodum ilk fırsatta bende başlıycam almaya :16: beğendiğim bi kaç şey vardı dediğin gbi aklımdan çıkmadılar :1: ama şu sıralar gidemem galiba :25:

benide ikna ettiniz almaya :1: aslında zaten ikna olmuş durumdaydım da cesaret edemiyodum ilk fırsatta bende başlıycam almaya :16: beğendiğim bi kaç şey vardı dediğin gbi aklımdan çıkmadılar :1: ama şu sıralar gidemem galiba :25:

düşün benim sözüme 1.5 sene var ben söz hediyeliklerimi aldım bile sen görmüş müydün ? :)

düşün benim sözüme 1.5 sene var ben söz hediyeliklerimi aldım bile sen görmüş müydün ? :)

canım mrb.çok saol yardımın için baktım onlara ben:)ama içi şalvarlı pek düşünmüyorum. bi de bordo kırmızı ya da zümrüy yeşili olsun istiyorum.kırmızının içine sarılı saten etek olunca çok sevmiyorum:( buketsezer kullanıcısının yayınladığı bindallıyı beğendim.bordo içi beyaz işlemeli kolları falan çok hoşuma gitti:)

eveeet çok beğenmiştim onları :) bende söz hediyeliklerimde kararsız kaldım aslında mendil alıp işlemeli süsleyecektim tül kurdele falan snra burda bi konuda mendil ayrılık getirir yazmışlar batıl inanç ama yine de soğudum bi bu fikrimden :15:

aynı benim usül vala ama bazende ilk görüşte aşk oluyo direk saldırıyorum o his baska bişe pisman olmicamı biliyorum bide erkek arkadaşımla elele evimize bişeler bakmak çok hoşuma gidiyo :) geçen gün çok tatlı mutfak havluları aldım fotosunu çekip koyarım :) hediyeliklerinide ara sıra getirsin yanına ya da bi tanesi sende kalsın :1:

en kısa zamanda fotolarını bekliyoruz aşkla alıcağın çeyizciklerinin :16:

Back