Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Bu arada Ceyiz için paylaşılanlara bayıldım.
Ufak tefek havlu vs. dışında ben hiç bir şey almaya başlamadım daha. Alsam mı şimdiden onu da bilemedim.
ama bakıp bakıp araştırdıkça insan hevesleniyor hepsini alası geliyor

aynen bende çok hevesleniyorum bu yaz annemle konuşmayı düşünüyorum sevgilimle tanışmadılar henüz tanışsınlar bi bakalım snra söz hazırlıklarına başlıycam sözden snrada çeyize yakın zamanda da ben ailesiyle tanışıcam habersiz götürücem diyo ama ben söylemesi konusunda ısrarcıyım

Söylesin ya oyle habersizce olmasın. Gerci benim tanışmam da pat diye olmustu ya benim bile tam haberim yokken :):)

Söylesin ya oyle habersizce olmasın. Gerci benim tanışmam da pat diye olmustu ya benim bile tam haberim yokken :):)

ailesi beni çok merak ediyomuş artık ısrar etmeye başlamışlar tanışmayı düşünmüyor mu bizle diye çok heycanlandım :18:

sen soylerken bende burda heyecan yaptım.
Ben aynı heyecanı hep yaşıyorum ilk tanısıyormus gibi :)

Hadi haberlerini bekliyoruz.Habersiz olursa tanıstım dermişin birgün :)

olabilir ve benim ki kafasındakini yapar kimseyi dinlemez :) kendimi habersiz olmasına alıştırsam iyi olacak yani

Kızlar daha cok olmasına ragmen kafamda belırgınlestırdıgım kıyafet sızce hangısı söz ıcın

Eki Görüntüle 906997 Eki Görüntüle 906998

canım sizin söz isteme ayrı mı olucak ilk resim benim isteme için düşündüğüm elbiseye çok benziyo bizim söz isteme aynı olabilir ama sizin ayrıysa 2. olsun derim yani bence ikisinide giy

Kızlar bende varım... :)
Dünden beri buradaki yazıları okuyana kadar bir hal oldum:) heveslendirdiniz beni bende hemen üye olup yazayım dedim :)

yasemincim hoşgeldin aramızaa :)

Aslında bır arada olsun ıstıyorum cnm ama ayrı olursa ılkını ıstemede ıkıncıyı sozde gıyıcem galıba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…