• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

selam hoş geldin canım nasılsın :)
Bizim de ilk sene bazı özel durumlar olduğundan erkek arkadaşım gidememişti okula o yüzden 1 sene direk uzadı neyse ki toparladı da 2 senede uzamadan bitirecek inşallah benim ki de böyle düşünüyor okumazsam seni alamam diye :)

iiyim canım devamlı okuldayım benimki çizim olduğu için şu ara hafta sonu bile okula gidiyorum sizi cok özledim biran önce şu kepleri havaya fırlatsakta gelincik olsak :16:

kızlar ben geldim sonunda .bir kaç gün hastaydım sonrada ıyılesince saatlerimi telafı etmek için işe cok gıtmıs oldum :( sizlerden nde uzak kaldım nasılsınız neler yaptınız

aynı durumdayız canım bende giremedim ne güzel kalabalıklaşmışız aslında birbirimizin facelerini ekleyebiliriz hem kopmamış oluruz özelden msj atarım ben

iiyim canım devamlı okuldayım benimki çizim olduğu için şu ara hafta sonu bile okula gidiyorum sizi cok özledim biran önce şu kepleri havaya fırlatsakta gelincik olsak :16:

ah ah zaten şu aralar okuldan soğumuş dersleri nasıl toparlayacağım modundayım Allah sonumu hayır etsin :) Benim kep fırlatmaya çoookkk senem var daha 2.sınıfım hadi 1.dönem bitti 2.5 senem daha var gelin ne zaman olurum orası da meçhul :)

ah ah zaten şu aralar okuldan soğumuş dersleri nasıl toparlayacağım modundayım Allah sonumu hayır etsin :) Benim kep fırlatmaya çoookkk senem var daha 2.sınıfım hadi 1.dönem bitti 2.5 senem daha var gelin ne zaman olurum orası da meçhul :)

bende daha 2 yim ama zaman çok çabuk geçiyomuş gibi geliyo bana ya kışın günlerde kısa ya :)

bende daha 2 yim ama zaman çok çabuk geçiyomuş gibi geliyo bana ya kışın günlerde kısa ya :)

Diyorum ki kendime aman Özge 3 sene ne ki hemen geçer koskoca 6 yılı geçirdin 3 de nesi falan sonra bakıyorum bugüne okul ite ite gidiyor sonra yine bakıyorum 3 senenin 3 ü de okul al şimdi hayal kurabiliyorsan kur diyorum kendime :52:

Kızlar daha cok olmasına ragmen kafamda belırgınlestırdıgım kıyafet sızce hangısı söz ıcın

$Adsýz.jpg $IMG_223864990365378_resized.jpg

Son düzenleme:
Kızlar bende varım... :)
Dünden beri buradaki yazıları okuyana kadar bir hal oldum:) heveslendirdiniz beni bende hemen üye olup yazayım dedim :)

Bu arada adım Yasemin
Kendini tanıt diyince insan direk beklediğini mi yazar ya :) adımı yazmadan nereye atlamısım:)
Ben şafak atmaya başladım ama 118 deyiz :64:

ben geldimmmmmm :) okul sınavlar derken giremedim maalesef :25: ne çok şey konuşmuşsunuz :32:
bizimkide sene tekrarı yapacak bu gidişle şimdi sıkmaya başladı ama alttan kalacak yinede yaz okulunda veremezse seneye işi zor umarım kazasız atlatır :18:

ben geldimmmmmm :) okul sınavlar derken giremedim maalesef :25: ne çok şey konuşmuşsunuz :32:
bizimkide sene tekrarı yapacak bu gidişle şimdi sıkmaya başladı ama alttan kalacak yinede yaz okulunda veremezse seneye işi zor umarım kazasız atlatır :18:

İnşallah kalmaz bu sene biter

benımkıde tekrar yapıcak bu gıdısle sımdı sıkıyo ama bosa ıste :( ınsaaalah atlatır cnm

Back