Hoş geldin canım :)
ayy inşallah o günleri de görürüz Allah kavuştursun canım :)
ay keşke bende son senemde olsaydım kesin nişan hazırlığı yapıyor olurdum 3.sınıfta olsam da olur nasılsa 3 bitince söz yapacağız biz ama ben kesin 2015 gurubu :)
Senden de paylaşımlar bekliyoruz hazırlıklara dair :)
Bende bir iki fotoğraf paylaşmıştım çeyizimden tabak bardak tencere havlu vs.en önemlisi de söz hediyeliklerim vardı paylaştığım arasında:)
bence almaya başla canım hem cok zevkli hemde alınacak o kadar cok sey var ki içine sine sine stres yapmadan almak gibisi yok :)
eveeet çok beğenmiştim onları :) bende söz hediyeliklerimde kararsız kaldım aslında mendil alıp işlemeli süsleyecektim tül kurdele falan snra burda bi konuda mendil ayrılık getirir yazmışlar batıl inanç ama yine de soğudum bi bu fikrimden
aynı benim usül vala ama bazende ilk görüşte aşk oluyo direk saldırıyorum o his baska bişe pisman olmicamı biliyorum bide erkek arkadaşımla elele evimize bişeler bakmak çok hoşuma gidiyo :) geçen gün çok tatlı mutfak havluları aldım fotosunu çekip koyarım :) hediyeliklerinide ara sıra getirsin yanına ya da bi tanesi sende kalsın
en kısa zamanda fotolarını bekliyoruz aşkla alıcağın çeyizciklerinin
Ben söz hediyeliklerini ilk burda senden duydum ve cok hoşuma gitti
Bende düşünmeye karar verdim oyle bişeyler ama sözde değilde nişanda olsun istiyorum.
Baska bir konuda paylaştığın yastıklar vardı onlar cok hoşuma gitti nerden sipariş verdin onları öğrenebilir miyim ?
sen baya şey almışın ya bana görebaktım hepsine hepsi cok güzel güle güle kullan inşallah tatlım
mendil ayrılık falan getirmiyor canım takma öyle şeylere ben sadece daha özel bir şey olsun diye farklı bir hediyelik denedim ama sevdiğime özel bir tane mendil yaptıracağım en güzel işlemelisinden sadece herkese mendil vermek istemedim sevdiğime özel sana söz verdim diye söz mendili vereceğim :) Hatta dedim ki sevgilime o ne öyle herkese söz mendili vereceğim ben sana mı söz veriyorum onlara mı veriyorum canıımm dedim ve bu yastık işi çok hoşuma gitti :) Ayrıca evime de yaptıracağım tek yastık uzun ay çok istiyorum ben onlara değişik kılıflarda diktiririm :)
bende snradan mıknatıslı lavanta keselerinden yaptırmaya karar verdim hatta çok tatlı bi tane buldumbiraz daha bakıcam anlamlı bişiler olsun istyrm ama dönüp dolaşıp ona gidicem eminim bende sevdiceğime bi tane mendil yaptırayım çok güzel olur tek yastık fikrinede bayıldım hatta çaldım
canım genelde söz mendili dağıtılır söz de belki biliyorsundur bunu ama ben mendil dağıtmak istemediğimden öyle yastıkçıklar yaptırdım ama ben böyle süslü şekilde almadım süsledim arkadaşlarımla üstündeki yazıda tam söz merasimine uygun 'bir yastıkta kocamak için söz verdik'gelin buketleri diye sayfa var link veremiyorum mesaj olarak attım ama sana sayfa olanların linkini bozmuşlar neyse sayfa sahibinden ulaşırsın o sayfaya da zaten googledan yazınca çıkıyor web face falan :)
Eh biraz aldık bir şeyler teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun :)
çal canım zaten birbirimizden bir şeyler öğrenmek için buradayız :)
benim minik yastıklarım da anlamlı inşallah sende bulursun gönlüne göre
ayy onuda duymadım ben ya pek bişey bilmiyorum sanırım
Sizden öğreneceğim cok şey var anlaşılan benim
Tesekkür ederim canım birazda onlara bakayım neler varmış
inşallah bulurum yakın zamanda paylaşırım
Hangisinden başlasam o zamanhepsini birden alasım var ama bugun nevresim takımlarına takıldım ben
Kızlar baktıklarımızı bulduklarımızı paylaşalım da daha cok fikir sahibi olalım. ben nerden nasıl alsam kararsız kalıyorum çünkü.
aynen canım öyle yap ama ikisi birse tabiki 1.si :) ayhh şimdi biz benzer elbiseler mi giyicez bende beyazını düşünüyorum
ben ikinciye bayıldım çok güzel birinci klasik ama ikincisi çok şık onu giy :) nerden o elbise bende bakayım güzel şeyler var gibi :)
cnm fotografın ustunde norma brıdal couture yazıyo arastırdım baska elbıseler cıkıyo ama bunu bulamadım face de bır sayfada gormustum resmını :)
canım mesela ben önce yatak odası banyoyla başladım mutfak incik cıncık şimdiden çok yer kaplamasın dedim havluydu nevresimdi başlayabilirsin sende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?