- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Atanırsak önümüzdeki sene kış tatiline inşallah yani 2015 ocak şubat gibi :) Bu arada ben de İngilizce öğretmenliği okuyorum.
İnşallah atanırsın canım nişan düğün ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atanırsak önümüzdeki sene kış tatiline inşallah yani 2015 ocak şubat gibi :) Bu arada ben de İngilizce öğretmenliği okuyorum.
İnşallah canım. Ben söz yerine direk nişan yapma taraftarıyım. Aileleri de ikna ettik gibi bir şey bu konuda. Eğer bi engel çıkmazsa 2015 yaza da düğün.
İnşallah canım halledebilirim :)
Kulağını çekme vakti gelmiş sevgilinin ben benimkinin başının etini yedim zamanında bitir şu okulu diye
sen kısa zamanda hepsini halledeceksin oh ne güzel vallahi :)
Bende direk nişan taraftarıyım ama benim erkek arkadaşım da 2 sene nişanlı kalmayalım diye 6 aylık bir kısmını sözlü olarak geçireceğiz hani farklıya isimler sanki çok bir şey değişecekmiş gibi Hele anneme kalsa tanışma isteme söz hepsi ayrı zamanlarda olacak :)
Aslında cok laf sokuyorum ama ıs ıs ten gectı ıste dersler kalınca anca sımdı aklı basında ama kalan dersler kaldı bır kere cnm
O kadar da beklenmez ya sanırım biz kızlar ok sabırsızız Hayırlısı olsun da nasıl olursa olsun.
düzelir canım sıkma canını.
Benim de erkek arkadasim matematik okuyor.gecen yil bitirmesi gerekiyodu uzatti 1yil malesef
bu matematik magdurları nedir ya inşallah seninki de 1 seneden başka uzatmaz.Benim oda arkadaşımda erasmusla gitmeseydi 1 sene erken bitirecekti oda matematik okuyor ama işte kız erkek farkı erkekler tembel :)
girmeyeli topik kalabalıklaşmış herkese selamm benim erkek arkadaşımda ilk sene biraz boşlamıştı ama şimdi benden cok calışıyo yoksa beni alamıcanı anladı sizinkilerde toparlar inşallah kızlar üzmeyin canınızı neyse o olur
arkadaşlar slm , benide aranıza alırmısınız :)))
kızlar ben geldim sonunda .bir kaç gün hastaydım sonrada ıyılesince saatlerimi telafı etmek için işe cok gıtmıs oldum sizlerden nde uzak kaldım nasılsınız neler yaptınız
Hoşgeldin canım
Kızlar ben sözlüyüm ama nasipse 2015te de nişanlanıcam inşallah
bende varım kızlarrr nasılsınız ???
benımde bu hafta sonu kız isteme olacak allah nasip ederse uzun uğraşlar sonunda elbiselerimi aldım.Çoğul çünkü karar veremiyorum pembe olanını söz için düşündüm istemeye geldiklerinde siyah klasik olanı yada leopar olanı giymeyi düşünüyorum sizce nasıl Eki Görüntüle 905791 Eki Görüntüle 905792 Eki Görüntüle 905793