Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

sorarım canım o bayana ben evde dikiş makinesi olsa kendim bile dikerim diye düşündüm ama yok makine mıknatıslı olması çok hoş

ne güzel çok sevindim :) seninle tanısamadık:) hayırlı olsun şimdiden bakalım. artık gün sayarsınız.maşallah

Ooooo ne güzel, söz tarihleri yaklaşmaya ve kesinleşmeye başlamış, tebrikler kızlar yaa pek uğrayamıyorum buraya tez yazmakla ve kpps'yle uğraşıyorum atanamazsak herşeyi ertelemek zorunda kalacağız çünkü

teşekkürler canım :)
Olsun önemli değil sen kpssyi atlat sevdiğine kavuş da biz hep buralardayız mutluluğunuzu ertelemeyin bol şans iyi çalış canım güzel haberlerini alalım atanırsın inşallah :)

Biz de 2014ün yazinda veya 2015basinda nisanlanmayi dusunuyoruz.Aslinda ben daha erken olsun istiyorum hayirlisi neyse o olsun deyip bekliyorum
6yildir birlikteyiz ben 22 o 23 yasinda okul da engelimiz

Biz de 2014ün yazinda veya 2015basinda nisanlanmayi dusunuyoruz.Aslinda ben daha erken olsun istiyorum hayirlisi neyse o olsun deyip bekliyorum
6yildir birlikteyiz ben 22 o 23 yasinda okul da engelimiz

bizde 6 yıldır beraberiz ama ben 19 yaşındayım benim hem okul hem yaş engelim :)
Kaça gidiyorsunuz ? benim yaşım büyük olsaydı beklemezdim okulu sözlenmek için ama yaşımda henüz 19 olduğundan birazda yaş bekliyoruz :)

Ben 3.siniftayim sevgilim de oyle.sevgilimin ailesi uzun sure nisanliliga sicak bakmadiklari icin olmuyor.

Offff off bızde ertelıcez galıba sevgılımın derslerı ıyı gıtmıyor bunalıma gırıcem yakında Aynı dertteyız cnm galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…